Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.10.2008, 12:10.24

Balíček HD Skylink-platit či neplatit

Myslím si,že by se nemělo připlácet za něco co už jednou zaplatíte i když v sd kvalitě.HD kanály by měly být jako takový nějaký bonus pro předplatitele balíčku multi(s menším navýšením ceny tak do cca 50kč).Když jsem se dozvěděl,že se
chystají česke HDTV kanály,zajásal jsem.
Mám LCD SAMSUNG LE40A656 Ful HD a staelit VANTAGE HD 7100TS.
O to větší zklamání bylo,že se budou připlácet a ještě k tomu NOVA HD aktivační poplatek 590kč.Je vidět,že česke sateliní platformy se rozvíjí nejen v oblasti programů,ale
i cenové politice.Určitě vím,že si je nepřiplatím.Je to volba každého jednotlivce,takže tento příspěvek berte s rezervou.Zajímají mě vaše názory na toto téma.

S pozdravem mudr.sat
uživatel
mudrsat
04.10.2008, 12:19.10

RE: Balíček HD Skylink-platit či neplatit

Náklady na prenos programu vo vysokom rozlíšení sú určite vyššie ako v štandartnom a preto je logické, že chcú za to prachy. Taktiež treba brať do úvahy, že niekto musí zaplatiť aj Multi a tak to logicky zaplatia Tí majetnejší tak ako zaplatili vývoj napr. plazmových televízií.
Ak sa Ti to zdá veľa - neplať, ale mal by si vedieť že sťažovaním môžeš providera akurát tak nasrať...
uživatel
dempsey
04.10.2008, 12:20.52

ještě k tomu ne. když si budeš platit HD plus tak už nemusíš platit těch 590 za novu.
a ty bys to chtěl za 50 korun, jo? to je vtip? kdes viděl takovou cenu?
uživatel
vortimond
04.10.2008, 12:22.39

Myslím,že tá cena pôjde dolu resp.musia pridať aspoň 3 programy.Inak bude záujem minimálny...
uživatel
Milan C
04.10.2008, 12:25.02

ta cena zůstane a přibudou další asi dva programy
uživatel
vortimond
04.10.2008, 12:31.14

No jedine tak,že niečo pridajú. Pozerať sa na upoteného dirigenta hodinu v HD kvalite na Brava HDTV, je pre silné žalúdky. :)
uživatel
Milan C
04.10.2008, 12:31.34

Dovolím si sem dát to, co jsem již jednou napsal, protože očividně, než by si někteří pisatelé nejprve něco přečetli, tak založí nové vlákno.

To co píšu je smyšlený příklad, s realitou to bude mít jen pravděpodobný vzorec: (cena může být i podstatně vyšší!!)

cena za 1 program HD za měsíc 1mil kč, 1/2 SkyLink druhou Canal Holand. Aby se zaplatil jen přenos signálu jednoho programu je potřeba přes 1800 HD abonentů! K tomu poplatky tvůrcům stanic, dejme tomu 20kč za jeden program a abonenta. A k tomu bude ještě x dalších položek, které neznám - technika .....
Rentabilnost (neztrátovost) bude dejme tomu od 3-4 tisíc pravidelných abonetů, né krátkodobých či občasných! A fčil můdruj!

Až v této zemičce bude tato služba samostatně životaschopná, potom se můžou podmínky přehodnotit!Proč myslíte, že se do HD nikdo z providerů nehrne?

ad eurosport:

Může to být tak, že Eurosport si ve smlouvě vynutil, že HD program je podmíněn jen prodejem i SD a ten je v Multi balíčku! A podmínka SD Eurosportu byla, že je možné jej prodávat jen v základním balíčku! To je začarovaný kruh co??
uživatel
Zip
04.10.2008, 12:32.39

@milan C

tak,tak!! :laughing: :laughing:
uživatel
docdoutnik
04.10.2008, 12:33.22

počuvaj : za TV si dal min. 30 litrov, za receiver 10 litrov. Tak mi vysvetli, ako je možné, že si dal toľko prachov za HD vybavenie a teraz si škrob si zaplatiť to, kvôli čomu si HD vybavenie kupoval. ;P
Nechápem ľudí ako si Ty. Tak predaj to, čo si kúpil a niekde v kúte plačkaj nad spraseným SD. :laughing:
uživatel
jarino1978
04.10.2008, 12:34.15

takovýmhle lidem rozmazleným zkušenostma s předraženým EMU přijímačem a diablem (na tohle mají financí vždycky dost) by měli asi nabídnout extra tarif?
uživatel
vortimond
04.10.2008, 12:41.34

ľudom s IQ prechladnutého bezdomovca to nevysvetlíš Rv
Najskôr tu roky plačú nad tým, že nie sú HD programy pre CZ/SK a keď niekto príde s HD na trh, všetci si myslia, že je to ako pri EMU, čiže zadarmo.
Ale ak to nechcem, tak tu neplačem a nekúpim. ;)
uživatel
jarino1978
04.10.2008, 12:46.10

tak,tak!! R^ R^
uživatel
docdoutnik
04.10.2008, 12:52.07

@mudrsat

Doufám že používáš kondomy a že se nemnožíš !
Než takového zákazníka tak raději žádného.
Není ti hanba psát tolik textu, jen abys pobrečel duševní šašku.
uživatel
juzek
04.10.2008, 12:52.27

Chtěl jsem jen říct,že nechci platit stejné programy jak v
HD tak SD.Uvítal bych třeba jen balíček HD CS třeba i za 250kč.

S pozdravem mudr.sat
uživatel
mudrsat
04.10.2008, 12:56.49

@Vortimond, jarino, zip...) Souhlas!!!
Jen tak naokraj u upc digital je příplatek za HBO HD 300Kč a samozřejmě platíš i minimálně 299Kč za základní balíček!
Zkuste někdo zavolat na UPC, že byste chtěli jen to HBO HD, uvidíte kam vás pošlou :laughing:
uživatel
kaspi
04.10.2008, 13:06.47

re :

Je to jako vždy-dívat se = ANO, platit = NE
Poslední dobou jsem se vždy divil lidem co kupovali k LCD,či Plasmě klasický SD sat,další skupina specifická pro CS Link,či jak se tato platforma vůbec přesně jmenuje je-jednou zaplatit a už dále NIKDY nic neplatit.No pak jsou tady lidé kteří "mají",předplatí se a ani se na to nemají čas dívat,pak jsou tu ještě nadšenci a přátelé kvality,mezi které se tedy počítám i já,no a z těchto posledních skupin se budou vynořovat předplatitelé HD balíčků.Není tedy třeba dělat ankety a výzkumy druhu "co na to ulice?"
uživatel
lubbik
04.10.2008, 13:08.34

Balíček HD

Ano pánové chce to vydržet, po volbách to bude zdarma Paroubek a Filip to zařídí !!!
uživatel
MONY
04.10.2008, 13:11.54

@mudrsat

kua vyplakavas tu ako najvacsia (nevhodné slovo) a pritom mesacne nechas v hospode ovela vacsiu ciastku ..
ved ked sa ti nepaci suma, predaj telku, predaj vantage, kup si obycajne CRT a trebars openboxa a nemusia ta trapit nejake HDTV kanaly.
za suchce z nosa v dnesnej dobe nie je nic
uživatel
Vlado Fogo
04.10.2008, 13:19.50

MONY

No chraň nás bůh!! Ale jinak to bylo velmi trefné, pro jisté zde vyplákávající jedince.
uživatel
Zip
04.10.2008, 13:29.47

HD...

@vortimond @jarino @VF - PRESNE TAK, MATE PRAVDU A TO FEST.
UZ SOM TO TU PíSAL VČERA : veď kto chce a stojí mu to zato si rád zaplatí akto nechce nech čumí do šporáka... Veď preboha z čoho sa to má zapaltiť ak nie z poplatkov za príjem... a ja osobne dám radšej aj 200 stovky viac len aby tam neboli prihlúpne 10-minutové reklamné bloky každú polhodinu... :lookaround: niekto vyfajčí tri krbičky cigariet za deň za tu istú sumu ako skoro celé predplatné za HD na mesiac, ale to mu zrejme príde normálne... veď to je tiež každého vec a nikto mu to nekáže... a programov tam bude určite tak ako vraví vort ešte min2-3...
VEČNE NESPOKOJNÝM :bomb: :fuming:
uživatel
unc1
04.10.2008, 13:54.25

@vortimond:

Já ti mám pocit,že ta platba HD balíčku neumožmuje potom přístup k Nova HD.To tam měli na stránkách asi dva dny a najednou ticho po pěšině.Už je tam jenom jedoráz.polatek za Novu HD.U HD balíčku už není ani slovo že je k tomu po dobu předplacení automaticky HD Nova.To jenom aby se někteří nsdivili až by jim to po skončení proma nešlo i když mají HD balík předplacený.
uživatel
hobo
04.10.2008, 14:32.06

určitě když si předplatím HD balík tak mi půjde i nova v HD verzi bez toho doplatku. jednak už to nedávno potvrdili (jak píšeš) a stejně to bylo i s SD novou + multi
uživatel
vortimond
04.10.2008, 14:44.46

@vortimond

No já tomu nevěřím.Proč tam tato informace teda není.O té Nově SD a multi je to tam pořád,ale tohle tam prostě není.Raději si tam zavolám,rád bych se pletl,ale nevím nevím.Jistě by se na stránkách o tom zmínili,aby ten balík HD byl i pro držgrešle trochu atraktivnější ne?Jinak nikde sem se nedočetl,že by to bylo oficielně prohlášeno.Já to objevil ještě na starých stránkách a taky sem to sem napsal,ale to tam ještě HD balík s kocovou cenou vubec nebyl.A hodně rychle to zmizelo.
uživatel
hobo