Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.10.2008, 14:14.23

MULTIBAEM T85

Dobrý den,
mám zájem zakoupit parabolu Multibeam T85,z důvodu příjmu digi tv.V současnosti mám parabolu AL 80cm,TF6000CR,gitalku,twin LNB monoblock a parabolu nasměrovánu na Astru.Chtěla bych ale také přijímat i Digi tv z Intelsatu.Toto by byla jedna z možností.Kontaktovala jsem pár firem a uspěla jsem částečně jen u jedné,kde by mi toto zhodnotili a i snad provedli.Technik příští týden přijede,obhlídne situaci,provede měření a přiveze návrh.Pokud bych s touto firmou nebyla spokojená,je zde možnost najít někoho kompetentního kdo poradí a rovněž provede montáž toho všeho?Jsem z Ústí nad Labem.Děkuji předem a krásný den.
uživatel
Psýché
03.10.2008, 14:18.40

T85

pockaj na Saxona, určite Ti poradí a inak tu -
Příjem satelitních pozic 23,5E a 1W s jednou parabolou
uživatel
unc1
03.10.2008, 14:20.55

RE: MULTIBAEM T85

Nechápu spojení TF6000CR a příjem DigiTV.Tohle spojení si moc nerozumí... :))
uživatel
Saxon
03.10.2008, 14:25.03

Technik asi přiveze taky svůj duál.. ;)
uživatel
Tomik535
03.10.2008, 14:37.24

Upřesnění: Anténu MultiBeam T85 určitě můžeš s úspěchem na příjem družic 23,5E a 1W použít.A pro sledování programů z platformy DigiTV nemůžeš použít přijímač TF6000CR.Jediný program, který Ti bude hrát je CT24 a možná některý další FTA.
uživatel
Saxon
03.10.2008, 14:45.01

Na takový úspěch bych to s tím krámem ani netipoval :O
uživatel
Tomik535
03.10.2008, 20:12.23

RE:MULTIBEAM T85

Abych ten dotaz doplnil.Tazatelka chce ještě dokoupit přijímač Showbox S-300 a dva twiny aby mohla 23,5E a 1W rozvést nezávisle na dvě televize přičemž na jedné ji půjde s tím Topfieldem CS-link spolu se FTA Thor a na druhé Digi v EMU spolu se FTA CS-link /do dokoupení další karty/.Požádala o pomoc některé firmy v okolí ale zdá se že žádná z nich ji není schopna takovouto sestavu instalovat.Dokonce ji někteří tvrdili že to nejde takže o takových "firmách" já mám své mínění.A proto dotaz na Vás pánové,nejste někdo z tazatelčina okolí a byli by jste ochotni ji pomoci s montáží této sestavy?
uživatel
BIDLO
03.10.2008, 20:35.32

S mirasatem pojedeme za příjemnou pisatelkou i na konec světa. :)) Ústí je hodně daleko.
uživatel
Saxon
03.10.2008, 20:50.59

RE:MULTIBEAM T85

To je mi jasné že s Budějek je to kraj světa.Třeba se ozve někdo kdo to má blíž.Nechce se mi věřit že by v Ústí byli takoví satelitní experti co o Multibeamce nikdy neslyšeli.
uživatel
BIDLO
03.10.2008, 22:13.56

Máš pravdu Ústí je trošku z ruky....(SU)
uživatel
Kamil_k4
06.10.2008, 09:35.33

Krásný den po víkendu.Děkuji všem za reakce a snahu mi pomoci a D...zvlášť.Cením si toho moc.Je to přesně tak,jak doplnil autor-BIDLO.:-))

Firma,ev.technik z firmy,se ukáže ve středu odpoledne,tak pak bych se ozvala a vše tu uvedla. Tato firma už montáž této paraboly prováděla,jak údajně tvrdí,tak předpokládám,že vše dopadne v poho.Jedna z kontaktovaných firem ,respektive technik,mi pomoc přímo neodmítl,ale odkázal na majitele,který nebyl přítomný.To už jsem,ale kontaktovala jinou firmu a tam mi toto řešení nebylo doporučeno vůbec a nakonec bylo sděleno,že montáže nedělají,ale prý mi provedou nabídku s kalkulací.He,tak tu už mám hotovou(orientačně),samozřejmě s pomocí takových lidiček jako jste vy,ale z jiného webu.To ,ale jen na okraj.
Ještě jednou dík a příjemný den.
uživatel
Psýché
09.10.2008, 07:49.52

Dobrý den,

včera u mne byli hoši z jedné SAT firmy.Prodiskutovali jsme můj požadavek a výsledek je,že do konce týdne mi zpracují nabídku zdarma a po mém rozhodnutí,které variantě dám přednost, mi ji budou schopni realizovat do týdne.Takže zatím spokojenost. Konečné rozhodnutí učiním po přijetí návrhů.

V1.Motor mi moc nedoporučovali - levné,ale nemožnost zcela nezávislého příjmu na 2 TV.

V2.Údajně by mi to mělo běžet přes šilhání i na současné parabole s přidáním druhého LNB .Toto se mi nezdálo ohledně stálosti kvality příjmu,přesto mi technik tvrdil,že to bez problémů pojede i za sněžení či deště,že to mají vyzkoušené.

V3.Dvě paraboly odmítám já.

V4.Příjem za pomocí Multibeamu či Toroidaly - můj favorit .Toto by mělo být také v pohodě - Kvalita příjmu,dražší a
možnost rozšíření příjmu v budoucnu.U této varianty,ale budu muset vyměnit monoblok twin LNB za dva normální LNB,kvůli přepínači.Když chci použít DSC 1/4 (pro budoucí připojení dalších LNB)nelze ho napojit na současný monoblok LNB,která přepínač už obsahuje.

Mějte se a krásný den.
uživatel
Psýché