02.10.2008, 20:05.48 | |
Synchronizace zvuku na Nova HDProsím o vysvětlení nebo radu (změna nastavení) proč na Nově HD zvuk není synchronizován s pohybem úst mluvící osoby. O dost se to rozchází. Na jiných programech se to neprojevuje. Je to závada u nich, kterou v rámci testování odstraní, nebo u mne? Mám přístroj TechniSat DigiCorder S2 HD. |
tadek01 |
02.10.2008, 20:18.32 | |
technisatJak bylo psáno,problém muže být z několika důvodů-i nevhodný modul CW apod.Mám taky tento přístroj a chodí s orig modulem CW technisat na 99,9 procent.někdy se ale nesynchro zvuk projeví.ale vystopoval jsem že toto nastává když přepínám na tento program tzv.rychle.naopak když jsem v náhledu programů-tlač.ok.nechám to tam na nově Hd běžet několik sekund a pak teprv to potvrdím tak ok.vím zní to zajímavě ale to zabere vždy.většinou ale vše funguje ok.problém nastává zřídka a pak to řeším takle. |
hajas |
02.10.2008, 20:35.41 | |
RE: Synchronizace zvuku na Nova HDU Octagonu SF918 HD je zvuk také posunutý. Nepomohly jiné softy ani origo CW modul, tak nezbývá než čekat, jestli v rámci testů se něco změní. Možná aktualizovaný soft od přijímačů. Fajn večer. |
Indi |
02.10.2008, 23:11.44 | |
RE: Synchronizace zvuku na Nova HDvždycky při těch dotazech pište jakej modul používáte. správná spolupráce stb a modulu je klíč ke kvalitnímu příjmu těch HD programů. oni to vysílají v pořádku. problémy nejsou u nich ale HD programy jsou mnohem náročnější než SD, chce to používat modul který si s přijímačem dokonale rozumí |
vortimond |
03.10.2008, 08:25.36 | |
Synchronizace zvuku na Nově HDZapomněl jsem tedy dodat, že používám originál modul Cryptowoks od TechniSatu. Problém se zvukem jsem pozoroval včera během zpráv v 19,30. Pak např. při Ordinaci bylo vše v pořádku. Díky za vysvětlení. |
tadek01 |