02.10.2008, 11:04.16 | |
Topfiled TF 7700 HCSI a Nova HDChtěl jsem se zeptat, jestli to někomu chodí. Šlo mi to chvilku a teď naskočí obraz a sekne se a pak to hlásí hlášku, že program není k dispozici, nebo je zablokovaný. A to jsem všechno vymazal už několikrát, znova naskenovat a pořád mi Nova HD nejde. Zkoušel jsem to s modulem Diablo i s orig. Cryptoworks. Docela mě to štve, že to nejde. Jiné HD programy bez problémů. Poradíte někdo? Připadá mi to, jako bych neměl povoleno tento program sledovat a přitom to má být teď volné. |
michalmc |
02.10.2008, 11:12.30 | |
RE: Topfiled TF 7700 HCSI a Nova HDZkousel jsem to vcera a slo to bez problemu v modulu CRW Technisat, ve starem Dragonu jde jen zvuk bez obrazu (ten jsem zkousel jen tak) |
J a |
02.10.2008, 11:34.18 | |
RE: Topfiled TF 7700 HCSI a Nova HDTak jsem teď zkusil ještě jednou ten origin. Cryptoworks a tam NOVA HD už jde. Na Diablu s Underworldem 1.33 nejde :-( Tak jsem to vyřešil, že Skylink dekoduji na orig. cryptoworksu a vše ostatní na Diablu. Akorát jsem si všimnul, že mi přestali jít HD na Thoru. To bude ale si Underworldem 1.33. Je teď už 1.36. Včera ještě HD na Thoru pod 1.33 šly. |
michalmc |