Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.10.2008, 10:35.31

UPC Direc a JOJPLUS

Zdravim Vas!!!! Nevie nahodou niekto info ohladom vysielania jojplus na platforme UPC Direc? Dopredu dik za kazde info:-)
uživatel
golfLC
02.10.2008, 10:47.27

RE: UPC Direc a JOJPLUS

http://plus.joj.sk/plus-satelitne-vysielanie.html
uživatel
digifajn
02.10.2008, 11:25.50

TV JOJ ale má už nyní podepsanou smlouvu na vysílání JOJ PLUS i pro slovenské abonenty DIGI TV a také se společností SATRO. Se společností UPC je v jednání a upřesňují si technické parametry. Na toto som sa pytal, o Skylinku a Digi viem. Ja len, ci uz nieco z tych jednani nevyslo na povrch :lookaround:
uživatel
golfLC
02.10.2008, 11:26.40

UPC teraz uz pojde so srac.ek, pribudlo uz dost vela novych programov a oni ich nemaju kde nacpat (Joj Plus, Stv3, Stv2, bude Markiza 2). A to nehovorim ze su bez sance na miesto pre nejake HD programy, o ktore zacina byt velky zaujem. UPC Digital ma male pokrytie v republike, takze podla mna ked budu ludom koncit viazanosti, tak budu postupne u nich koncit. Ved za tie prachy mozu mat ludia pomaly vacsinou tych kanalov v inej kvalite + uz pomaly aj HD kvalite. UPC situlaciu nezvlada, mozno by mala zacat montovat ludom okuliare a druhy tuner a pridavat programy na iny satelit a ist na dvoch naraz, vzdy lepsie ako cakat rok kym im skonci zmluva na astre, lebo dovtedy moze byt pre nich prilis neskoro.
uživatel
Billysk
02.10.2008, 11:31.36

.... samozrejme, mas pravdu, je to s kvalitou nanic, ale napr. novucinemu tam supli miesto nejakeho ineho kanala, uz si nepamatam.... len ked mam take stastie, druhu kartu mam gitalku a tam s joj a joplus tiez nic moc do buducna :(
uživatel
golfLC
02.10.2008, 11:32.42

ostava uz asi len ten Skylink..... :bigeyes:
uživatel
golfLC
02.10.2008, 11:36.14

Citácia z iného zdroja:
Dodal, že s Joj Plus sa v UPC ráta pri digitálnej i v rozšírenom súbore analógovej káblovky. "UPC Direct zatiaľ nie. Zatiaľ," dodal Kolár.

A tá odpoveď je úplne jasná. Inak Kolár za UPC už nejaký ten rôčik oficiálne hovorí. Ale to asi vieš.
uživatel
anonym2
02.10.2008, 12:43.28

Ja mam tiez tu smolnu kombinaciu UPC + Gital.
uživatel
Billysk
02.10.2008, 12:58.39

a ja mam este smolnejsiu kombinaciu Gital+UPC+Technisat STR1 - problem s kartami s rovnakym biosom :bomb:
uživatel
golfLC