Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.10.2008, 22:34.55

Topfield5010pvrMP

ahoj vsem,,,

dnes som na Tunery2 nahraval z HBO2 Kuriera2,,,-(modul diablo pozicia 1W)

samozrejme som medzy tym pozeral na Tunery1 jojku,,,-(modul CW+skylink klarta),,,pozicia 23.5

(pouzivam 2 PARABOLY)

no kua uz sa mi to neraz stalo ze mi to vobec nenahralo,,,
len nejakych par minut preskakovane,,,,hlavne ze informacia o nahravke pise 1.5hod,,,

neviem ci je navine diablo alebo Topik,ale myslim ze sa mi to stalo aj pred tym ked som este diablo nemal,,,

Skratka---a vraj Topfield super stroj,,,a ja to mam chut niekedy rozbit od tej nedokonalosti...
uživatel
markes
02.10.2008, 06:17.43

RE: Topfield5010pvrMP

Dobré ráno. Stalo se mi to taky. Mám stejný stroj.Druhý rok. Mám ale oba stejné moduly IRDETO. Karty CL+SL.Párkrát se mi stalo že program se mi nenatočil. Měl jsem ho sice na HDD jako žluté S. Ale po spuštění nic nehrálo. Pátral jsem a zjistil že některé filmy a to bude pravděpodobně i tvůj problém ( ale nevím to jistě) jsou zakodované a nejdou rozkodovat ani kartou.HB2 to může být protože je to placený program. Jedná se ale skutečně jenom o některé filmy. Další problémek může nastat když se na film nepodíváš delší dobu a změní klíče a film už nespustíš. Před časem jsem tutéž otázku pokládal na parabole a znalci na to odpovídaly.Jinak TF 5010 žádný velké problémy namá. Stroj je to velmi dobrý. 2 programy nahraje a na 3 se díváš. S pozdravem
uživatel
fuko
02.10.2008, 14:18.16

RE: Topfield5010pvrMP

Přesně jak píšeš, bohužel, při kodovaných programech nahraješ jenom jeden. Diablo není na vině. Funguje to u volných fta programů, takže je ani nemůžeš s(nevhodné slovo), že to nefunguje. Maximálně ještě můžeš nahrát dva stejné programy z jednoho tp /čt a prima/ na jednom tuneru. Jinak stroj je to výborný /vždyt ho mám doma/.S podporou se na to soudruzi v Korei trochu vyprdli, věnovali se totiž 7-kovým modelům. A možná i podpora existuje, ale já nemám čas se tomu věnovat...
uživatel
tukan
02.10.2008, 22:29.02

dodatok !!!

no nehovorim ze stroj je zly,,,ja som s nim celkom spokojny,,,pekny,,,tenky,,,ale ved nic nieje dokonale,,,ved doteraz som mal tu staru pomalu Nokiu9800S

inac v ten den som tu nahravku z HBO2 zopakoval v noci ked opakovaly film ,,ale uz som to nastavil casovacom,,,a dokonca som nastavil 2 filmy,,,jeden z HBO2 a druhy z HBO Comedy,,ale rozdielne casy,,,,(samozrejme to slo len na Diablo-EMU z pozicie 1W),,,

a pozrime sa vsetko sa nahralo,,,obidve filmy su nahrate a v poriadku,,,,

Z TOHO USUDZUJEM ze to moze byt aj nestabilnym softwarom,,,(Topika)

aaaaa som si aj vsimol ze ked sa chce od toho stroja naraz vela,,ta zacne vynechavat,,proste blbne tak ze nestiha,,,asi,,,

ale asi su to problemy len z tymi modulamy,,,,lebo pri fta kanaloch som nepostrehol ziadny nedostatok ,,,

takze tak,,,zatim caffff
uživatel
markes