30.09.2008, 18:12.56 | |
Příjmač pro HDTVZdravím.poradili by jste,jaky reciever pro plné HDTV (ne HD ready) plazmu? Bylo by to pro příjem SKYLINKu (vím,že tam zatím neni moc HD stanic...pro budoucnost) Díky Petr |
Strnic |
30.09.2008, 18:14.22 | |
RE: Příjmač pro HDTVjo a aby nebyl moc složitý...je to pro rodiče |
Strnic |
30.09.2008, 18:35.06 | |
přijímačPřesně to samý mě taky zajímá. Mám rok satelit a už abych uvažoval o novým. Snad po Nově přijde i ČT1 a Prima s HD, víc nepotřebuju. |
jindra7 |
30.09.2008, 19:13.32 | |
RE: Příjmač pro HDTVUjasněte si co chcete, jinak dost pravděpodobně koupíte nesmysl. HD vysílání je většinou 1080i tedy 1920x1080 prokládaně, tedy 1920x540 50x za vteřinu. Myslíte-li, že poznáte přijímače od sebe na jakémkoliv televizoru, pak se nejspíše mýlíte. V tom to vůbec není.P.S. HD stanic bez karet je minumum a nejspíše jich mnoho nebude nikdy. Rozmyslete se hlavně, co chcete přijímat. A pak nejlíp pověřte odbornou fimru, aby to udělala. |
Antonín |
30.09.2008, 19:41.32 | |
přijímač:Docela jednoduchý je Topfield 7700HSCI.Například. |
hobo |
30.09.2008, 20:14.13 | |
@hoboMaš pravdu a pro normálního koukatele telky s diablem ve slotu perfektní.Montoval jsem kolegovi nedávno parabolu s motorem a byl jsem tímto přístrojem u něj docela spokojen.Velmi přehledné inteligentní menu,ovládání zmákne i nezkušený člověk během pár chvil.HD programy ok. |
hery |
01.10.2008, 11:28.50 | |
RE: Příjmač pro HDTVA jak vám v něm (Topfield+diablo) chlapci funguje karta pro SkyHD? nebo znáte lepší/levnější HD program? Nebo karta pro N?Součtově bych řekl, že všeobecný FTA program ke koukání je prakticky jeden: Anixe. Nejspíše zůstane dlouhodobě dostupné ORF HD přes emulaci. A tím to končí. Pak jsou asi dva sloedovatelné HD kanály jině. Dva HD programy Premiere zhasnou asi v dohledné době - jakmile vymění karty. Trvání CONAXu na diablu má asi taky svoje dny sečtené. Možná bude k dispozici NOVA HD přes kartu TT, a ta by v daném diablu fungovat měla. Tak takovou odbornou firmu jsem na mysli neměl. Prostě nejdřív určit, na co chcete koukat, a až teprve pak vybírat přístroj. Neříkám, že je volba Topfiel+diablo špatná vždy, říkám, že je pro některé účely naprosto špatná. Bez karet nebudete v delším pohledu v HD rozlišení koukat jen na málo kanálů a jejich obsah nebude špičkový. |
Antonín |
01.10.2008, 19:38.59 | |
přístrojNo na co se dívat je jasný, v češtině jen Nova HD a od ledna ČT1. Prima se snad přidá časem. Koupil bych pak asi opět Goldena, nejlépe s harddiskem. |
jindra7 |