Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.09.2008, 14:42.35

koup skylink (TaT) kartu hned nebo pár dní vyčkat

Ptám se proto, že jsem zatím vlastníkem pouze Gitalu. Nedávno jsem si koupil HD přijímač a ty nově připravované HD kanály na Skylinku mě nemůžou nechat chladným ! Mám počkat ještě pár dní? Ptám se proto, abych třeba zbytečně nedoplácel za nějakou jednorázovou aktivaci nového programu, jak to bylo v minulosti u slovenským programů, novy , atd. Nebo budou všechny chystané programy stejně v nějakém placeném balíčku. Jestli jsem něco špatně pochopil, tak se omlouvám, sem rookie :-)
uživatel
kaartek
29.09.2008, 15:05.45

Za Novu HD

se bude jednorázově doplácet.Takže u nové karty třeba bude toto navýšení již promítnuto v ceně karty.Ostatní přidávané HD programy budou v balíčku a ještě asi bohužel pouze k multi.Tedy zvlášt placené.Aspon tak jsem to pochopil já.
uživatel
hobo
29.09.2008, 15:15.04

re :

No za Novu HD se paušál platit nebude,takže kup,ale aktivaci proveď až po zveřejnění podmínek aktivace.Dle toho se se již zveřejnilo to bude jako s klasickou Novou,na již aktivovaných kartách se doplácela jednorázová aktivace,na kartách registrovaných až po přidání programu byla normálně v základu.Také jsem u zákazníka v sobotu kartu neregistroval,těch pár dnů jistě vydrží a nebude muset hned doplácet
uživatel
lubbik
29.09.2008, 15:15.37

RE: koup skylink (TaT) kartu hned nebo pár dní...

Osobně bych na tvém místě určitě počkal, uvidíš jak budou nastavena pravidla po 1.10.08. :8)
uživatel
kaspi
29.09.2008, 15:27.32

Silně

pochybuju,že by tento výhul udělali i s Nova HD.Ten poplatek si vyberou od každého tomu věřím.
uživatel
hobo
29.09.2008, 16:11.28

asi ještě vyčkám. Každopádně díky za reakce ... R^
uživatel
kaartek
29.09.2008, 19:23.38

jen vůůůůl platí za příjem Novy. Za příjem Novy HD už zaplatí jenom vůůůl korunovanej. Více užitku přinese Brava HD nebo i Eurosport HD, ač mi nic sport v bedně neříká.
uživatel
meduzka