Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.09.2008, 21:25.05

diablo

ahoj vsem ,, aj diablistom..

zohnal som si diablo,,, ako inak skor zo zvedavosti i pre zabavu,,,,ale To co ma nefascinuje..... To je Normalka ze ked ho vyberiem z Topika(TF5010PVRMP)tak je taky horuci ze ho neudrzim v ruke,, to sa v tej teplote nic neodpali ??? je to NORMALKA s tou vysokou teplotou ???

inac je to trochu pomalsie dekodovanie,niekedy 4 a niekedy aj 7sec. ale pri tom vsetkom co este na nom bezi je to fajn,, akurat mam problem ze ked surfujem na tunery2 kde mam cez DiseqC satelit 1W,,,kde vlastne dekoduje diablo,,,tak ked prepnem na tuner1 kde mam Markizu satelit 23.5E Original Criptoworks tak mi to uz niekedy ani nenabehne,,, ked som pouzival 2 moduly Criptoworks, a v nich Skylink a gital,,, vsetko fungovalo hladko,,,

teraz pouzivam kary gital-diablo a skylink-criptoworks,,,,skusal som karty a moduly obmienat,,ci uz tak alebo inak stale to iste,,,nevie niekto nieco poradit,,mozno chyba v nastaveni diabla,,ako to vlastne ma byt nastavene...???
uživatel
markes
26.09.2008, 21:43.13

@markes

odstaň keys cryptowoks CS a SL link z diabla a ok,dle návodu Silvercord cssf forum,
uživatel
hery
27.09.2008, 09:42.23

RE: diablo

da sa spraviť z 2,2 na 2,3,,,čital som o tom ale presne neviem... :lookaround:
uživatel
year
27.09.2008, 09:43.36

Cryptoworks v keys na CSSF a AB fóre je odstránené...
Nastavenie diabla v receiveri:
Emulators Priority - 1:Cards-2:EMU
SmardCard - Show Never
...a Gitalka, alebo Sky Link karta musí šlapať...
uživatel
fuzak
27.09.2008, 09:51.47

fuzak

ty vieš určite,ako to je 2.2 na -2,3 ď
uživatel
year
27.09.2008, 10:10.46

Dobry den, mam uplne stejny problem jako Markes - stejny prijimac, podobna kombinace karet (mam UPC a TT, jedna v orig CW CAM, druha v diablo 2.2) a taky se mi to pravidelne seka. Poradte prosim, jak se daji z Diabla ty klice CS a SK Link odstranit. Mam Stealth 2.54, ale to asi neni podstatne. Dekuji vsem predem za pomoc.
uživatel
RBL
27.09.2008, 11:26.30

diablo

Pokud to neumíš není nic jednoduššího jak do nastavení o kterém psal Honza Fuzak nastavit EMU - OFF a je to :laughing: :laughing:
uživatel
misut
27.09.2008, 11:28.51

dodatek

Ještě jednodušší je diablo vytáhnout ,tak to dělají ti,kteří to neumí ani nastavit a pak ho zase zpět zasunou :laughing:
uživatel
misut
27.09.2008, 12:50.58

da sa prerobiť a s UW135 maka v pohode aj 1W... R^,to je aj pre tych čo boli zvedavý ako ja!
uživatel
year
27.09.2008, 16:42.49

Chlapi zaregistrujte sa na:
www.ab-forum.info
Tam je sekcia pre diablo cam a v nej máte v Downloade keys, ktoré som upravil a sú bez CZ + SK keys pre pozeranie na CZ + SK karty...

Takisto je tam v Downloade soft na upgrade diabla z rev 2.2 na 2.3...
K tomu je potrebná platobná karta Visa, alebo Master card a na nej 30 eur...
Upgrade sa robí cez CAS programátor so zasunutým diablom a podstatné je aby ste po spustení softu na upgrade dostali kontakt na duolabs a potom Vás to nasmeruje na vyplnenie dát z platobnej karty - 4x4 čisla na prednej strane, potom platnosť karty, meno majiteľa a e-mail, na ktorý príde overenie...
Ak dobre vyplníte tieto údaje a máte na konte 30 eur, o chvíľu Vás to pustí na update, ktoré potvrdíte, update prebehne a máte rev 2.3...
:8)
uživatel
fuzak
27.09.2008, 18:56.17

Pre fuzak

Preco mas v polozke CAIDS CSK 2x "0D70"??
uživatel
davidko
27.09.2008, 23:25.38

davidko

To som nerobil ja,ale pozriem sa na to... :8)
uživatel
fuzak