19.08.2008, 14:52.41 | |
New Firmware TOPFIELD TF7710HDPVRNový firmware pre TOPFIELD TF7710HDPVRTF7710HDPVR-23131-2008Jul31.tfd Nejnovější s povoleným webovým rohraním Údajne umožňuje sťahovať filmy z HDD cez LAN... Nemám ešte odskúšané. |
![]() Ferrari |
19.08.2008, 19:02.27 | |
RE: New Firmware TOPFIELD TF7710HDPVRMam tento prijimac aj so zabudovanym HDD 250GB. Nejde mi naladit STV3HD, zvuk ide obraz nie. Prepinanie V-formatov nepomaha. Ostatne stanice idu vratane LUXE TV HD a ASTRA Promo HD. Neporadi niekto co s tym? Vdaka. |
![]() black |
19.08.2008, 23:54.32 | |
RE: New Firmware TOPFIELD TF7710HDPVRMam rovnaky prijimac a ide to OK. Nerobil som nic specialne, len som pri vyhladavani zadal parametre uvedene aj na tomto webe. Skus ten program zmazat a dat ho znovu naladit. |
![]() tibko |
19.08.2008, 23:59.02 | |
RE: New Firmware TOPFIELD TF7710HDPVRA este nieco - prepinanim V-FORMAT nezadavas parametre prijimaneho kanalu ale len format obrazoveho vystupu - teda to co ide z prijimaca do TV - a vobec to nesuvisi s prijimanym programom a jeho formatom vysielania. Mozes teda na 720p pozerat aj bezny SD program, a takisto na 576i pozerat HD program. Ak si nie isty, nastav to na AUTO a mas pokoj. |
![]() tibko |
20.08.2008, 19:49.51 | |
RE: New Firmware TOPFIELD TF7710HDPVRtoto je překlad infa u nového update:je přidaná funkce webový server. Pro to, jak tuto funkci využít, se podívejte na kapitolu 8 v manuálu. Při získávání vstupních informací na obrazovce nastavení časovače, na čelním displeji nebylo toto řádně zobrazeno. je opraveno. Při sledování zamčené služby, služba zůstala zobrazená třebaže jste zadali PIN číslo. Toto je opraveno. Takže pokud někdo (jako já) doufal ve stahování filmů z HDD jiným způsobem, má smůlu. Jediné vylepšení opravdu viditelné je, že se přijímač neseká při nahrávání více programů najednou. |
![]() Rambo |
20.08.2008, 22:11.03 | |
@RamboAký iný spôsob sťahovania filmov z HDD si myslel? ftp? - to sa mi zatiaľ rozchodiť nepodarilo, ale aj tak je plus, že to ide aspoň cez ten vstavaný web-server. Teda Download nahraných filmov priamo do PC, už nemusím behať z USB kľúčom alebo prenosným diskom. Ide aj upload MP3 a DiVX súborov z PC do Topfieldu.Momentálne nastavujem router na vzdialený prístup k Topfieldu, potom bude možné (teda dúfam) ovládať nastavenie časovača odkiaľkovek z vonku pomocou web-prístupu... |
![]() Ferrari |
28.02.2009, 20:11.08 | |
TF7710 nový FirmwarePo nainstalování nového Firmware - 23 131 - 2008 Dec 18. Došlo ke změně formátu kopírovaného souboru (filmu) na flasch disk. Při přenesení do PC nemám (nevím)ve kterém programu bych to přehrál. Před modernizací Firmware jsem používal KMPlayer. Nevím kde se stala chyba.Dále jsem se chtěl zeptat zda má někdo zkušenost s provedení funkce = Tování natavení =. Vymažou se uložené soubory na HDD. |
![]() fortej |
28.02.2009, 23:37.55 | |
@fortej1. Skús Media Player Classic (free a netreba inštalovať)2. Továrne nastavenie HDD nevymaže (na to je tam iná funkcia v menu - Format HDD) Vymaže sa len setting, príp.SAT pozície (s otázkou), ale ten sa dá cez menu receivera vyzálohovať a potom spätne obnoviť - kód 2606 . |
![]() Ferrari |