Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.08.2008, 12:12.59

Je to mozne ???

Mam doma sat zostavu 4 quad konvektory 13-19-13-28 2 vystupy mi idu do DM7025 a jeden do DM500 a jeden mam zatila rovni .Stala sa mi taka vec z nico nic mi DM500 stratila signal ziadny signal ani na jednom konvektori ale ked som pripojil koax kabel do meraku Satlook Micro+ tak signal bol na kazdom konvektori ale ked som ho dal do satelitu tak nebol tak som vymenil druhy DM500 a robi mi to zapnem ho napr 23E a tam ide ale ked ho prepnem na 19 tak nabehne obraz a hned zamrzne a zas pise ze nema signal nechapem to ale na meraku signal je tak co ma prve napadlo vymenil som Diseq prepinac 4/1 ale ani to poriadne nepomohlo islo to 32 hodiny a zas pise ze nema signal tak som este aj prehodil tek stvrti kabel rezervu ale anio tam nic nechapem to co to moze byt .
Neviete miporadit co to moze byt
dakujem
dakujem
uživatel
maxis
18.08.2008, 12:23.39

Je to možný

Přesně před nedávnem jsem řešil ten samý případ a zjistil jsem že odešla F ková mamka na tuneru DM-500 ale taky mi to nešlo do hlavy skus si pohrát z F kem právě když ho připojuješ do DM
tak sleduj signál a uvidíš jestli to není stejný problem.
uživatel
alda
03.09.2008, 23:03.43

čus

Mm ten samej problém už dva dny a lámu si hlavu čím to je. Tak F matka je u mě ok spíš nějakej ten studenej spoj. Mám ho 3.roky a bez chyby až včera. Můžete poradit čím to bylo? Díky
uživatel
pavek