18.08.2008, 12:12.59 | |
Je to mozne ???Mam doma sat zostavu 4 quad konvektory 13-19-13-28 2 vystupy mi idu do DM7025 a jeden do DM500 a jeden mam zatila rovni .Stala sa mi taka vec z nico nic mi DM500 stratila signal ziadny signal ani na jednom konvektori ale ked som pripojil koax kabel do meraku Satlook Micro+ tak signal bol na kazdom konvektori ale ked som ho dal do satelitu tak nebol tak som vymenil druhy DM500 a robi mi to zapnem ho napr 23E a tam ide ale ked ho prepnem na 19 tak nabehne obraz a hned zamrzne a zas pise ze nema signal nechapem to ale na meraku signal je tak co ma prve napadlo vymenil som Diseq prepinac 4/1 ale ani to poriadne nepomohlo islo to 32 hodiny a zas pise ze nema signal tak som este aj prehodil tek stvrti kabel rezervu ale anio tam nic nechapem to co to moze byt .Neviete miporadit co to moze byt dakujem dakujem |
![]() maxis |
18.08.2008, 12:23.39 | |
Je to možnýPřesně před nedávnem jsem řešil ten samý případ a zjistil jsem že odešla F ková mamka na tuneru DM-500 ale taky mi to nešlo do hlavy skus si pohrát z F kem právě když ho připojuješ do DMtak sleduj signál a uvidíš jestli to není stejný problem. |
![]() alda |
03.09.2008, 23:03.43 | |
čusMm ten samej problém už dva dny a lámu si hlavu čím to je. Tak F matka je u mě ok spíš nějakej ten studenej spoj. Mám ho 3.roky a bez chyby až včera. Můžete poradit čím to bylo? Díky |
![]() pavek |