Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.08.2008, 20:44.35

problem s prijmem upc

zdravim,chtel bych se na vas obratit s problemem,ktery nedokazu sam vyresit.pouzivam legalne koupenou predplacenou kartu upc a v poslednich tydnech mam problem se sledovanim cz a sk programu hlavne na transporderu 12382.pri zapnuti pristroje mi aktivuje cryptoworks,ale nezapne se program,ale pise kodovana televize.po dlouhem prepinani program naskoci,ale po par hodinach se sekne a nejde spustit.signal i karta jsou v poradku.pouzivam pristroj Digital 4100CI s vlozkou cryptoworks V.00.008 jsem amater a kdyby nekdo vedel jakkoliv poradit,budu rad.diky vsem.M
uživatel
hubek
04.08.2008, 21:08.41

re:problem s prijmem upc

Je to DigitAllWorld 4100? Jestli jo tak má i univerzální čtečku. Vyndej kartu z modulu a dej ji do čtečky čipem dolu.Restartuj přístroj a uvidíš jestli to pujde.Musíš ještě napsat jestli to dělá v tom modulu od začátku a jaký tam máš softver. Nebo jestli ti ho někdo nepřehrával. Prostě více to popsat.
uživatel
nemo
04.08.2008, 21:26.25

problem s prijmem upc

ne,je to nejaky nemecky pristroj Digital 4100 CI,takze musim pouzit cryptoworks vlozku na odblokovani.predtim 2 roky slapal bez problemu,zaclo to blbnout pred par tydny.nevim jak jsou dulezite updates,nebo verze crw,ale nikdy jsem to nedelal,ani nevim jak na to.mam 2 karty od upc predplacene do konce zari a kolega ma s tim stejny problem i kdyz ma jiny pristroj.jsem v zahranici,ale to asi nehraje zadnou roli.diky moc za pomoc.
uživatel
hubek