Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.07.2008, 18:46.09

STV 3

Neviete ci bude do OH v UPC?
uživatel
jukon
31.07.2008, 18:57.27

RE: STV 3

upc direct neviem ale upc digital áno
uživatel
Jupi
31.07.2008, 19:04.15

V upc direct nebude. Su uplne neschopny pridat akykolvek kanal. UPC Digital ma aj AXN Crimy a Scifi, ale UPC Direct uz na zakaznikov kasle, pre nich uz to asi nema vyznam. Maju predsa UPC Digital, ktory podla nich moze mat asi kazdy, lebo idu v kazdom meste, dedine ... Su to fakt imbecili, niet co dodat.
uživatel
Billysk
31.07.2008, 19:31.07

podla poslednych informacii UPC o zaradeni STV3 v UPC direct este stale rokuje, takze treba cakat, alebo kontaktovat priamo poskytovatela a nie vypisovat tu blbosti o kaslani na zakaznikov a o imbeciloch ;)
uživatel
jozef BA
31.07.2008, 20:13.36

nedali tam doteraz ani STV2 tak neverim, ze tam bude STV3
uživatel
mjamriska
31.07.2008, 20:26.10

to je viac nez iste ze tam stv3 a ani dvojka nebudu. a upc vzdy rokuje na poslednu chvilu ale progogramy typu deko, paprika, baby tv... len zbytocne zaberaju kapacitu.
uživatel
mik
31.07.2008, 20:28.08

este som zabudol dodat ze tam je navise aj paru madarskych stanic tv budapest...
uživatel
mik
01.08.2008, 08:43.30

@mik Vyhoviet kazdemu nie je mozne

Napr mne stv2,3 nechyba a ked to beriem z pohladu, kolkokrat v roku pozeram stv1, tak aj tento sk kanal je tam pre mna navyse :) U nas vacsinu dna ide prave tebou spominana paprika, na ktoru cumi moja zena a bebetv, pri ktorom zaspava moj 6 mesacny syn :)))

Co sa tyka budapest tv, treba si uvedomit, kolko predplatitelov ma UPC v Madarsku a kolko u nas ... snad to ani nemusim komentovat
uživatel
jozef BA
01.08.2008, 09:46.34

to jozef: ja pisem o tv stanicach ktore niesu atraktyvne pre veciu cast predplatitelov

ano v madarsku maju najviac predplatitelov ale pokial ich nedaju pre slovakov tak tych predplatitelov nebudu mat ani na slovensku. lebo ty klienti si najdu novu platformu...

sprepacenim je mi luto tvojho 6 mesacneho syna ze musi pozerat takto povine telku ked zaspava
uživatel
mik
01.08.2008, 10:32.54

@mik
pisem snad niekde, ze by moj syn musel pozerat telku povinne? :)

a podla coho usudzujes, ze pre vacsinu predplatitelov je atrakivna prave stv1 a stv2, ktora sa na vacsine uzemia da chytat aj klasicky terestrialne bez mesacnych poplatkov? :)
uživatel
jozef BA
01.08.2008, 10:46.11

nemyslim si ze tvoj syn v 6 mesiaci prejavy nejaky nazor ci mu to skodi a taktiez tu telku si asi taktiez on sam zapina a prepina ale to uz nechajme je to tvoje dieta a do tvojej vychovi ma nic nieje

nie kazdy ma dobre pokrytie stv, a nie kazdy ma zaujem o terestrialne vysielanie. upc slovensko je asi jedina platforma v ktorej chybaju celoplostne tv ktore sa platia s koncesionarskymy poplatkami
jednoducho nemam chut tu o tom diskutovat aj tak sa stym nic nezmeni
uživatel
mik