25.07.2008, 13:04.11 | |
To sem nepatří,ale hodně vás pracuje s počítačem,hledá na netu a pod.Co udělat když je PC pomalý.Včera jsem udělal toto:1.nabídka START 2.Všechny programy 3.Příslušenství 4.Systémové nástroje 5.Vyčištění disku Až se toto provede,udělají se ty samé kroky až po bod č.4 5. Defragmentace disku ( tento program mi rovnal a kopíroval soubory asi 1hod.50min.) Počítač se mi značně zrychlil. Snad mě za tento příspěvek nikdo nezatřelí,jelikož nepatří do sat.techniky,možná pomůže někomu jinému. |
![]() Ji.sat |
25.07.2008, 13:13.40 | |
Internetové satelitní adresyDobrý den,kdo poradí jaké jsou nejlepší internetové satelitní adresy a program na aktuální key. Děkuji předem za odpověď. |
![]() Zdendos |
25.07.2008, 13:17.23 | |
RE: To sem nepatří,kdyz je pocitac pomaly, je lepsi ho hodit z okna. to co si proved udela jen to, ze ten bordel co mas na disku lehce upravilo aby cteni tech dat bylo rychlejsi. spis to poukazuje na to, ze nemas ani krapet paru o rozdeleni disku a o hierarchii ukladani dat. radsi si ten disk rozdel na dva kusy, do jednoho system a programy do druhyho data hry (nebo tretiho atd) a jednu paricii si nech na temp cache swap a jiny nesmysly ktery ruzny programy generujou jak na bezicim pasu. pak tebou uvedeny kroky nebudou mit zadnej vliv na cokoliv a budou vicemene zbytecny. oni stejne sou k nicemu, pac widle pod sebou nikdy nebudou umet zametat. |
![]() bublajs |
25.07.2008, 13:18.04 | |
Internetové satelitní adresyDobrý den,kdo poradí jaké jsou nejlepší internetové satelitní adresy a program na aktuální key. Děkuji předem za odpověď. |
![]() Zdendos |
25.07.2008, 13:24.05 | |
RE: To sem nepatří,jeden z mnoha www.spaceball.phorum.cz |
![]() Xon |
25.07.2008, 14:29.31 | |
žlabTéma: To sem nepatří,hlavně si nainsatluj dobrý antispyware...to udělá taky dost |
![]() žlab |
25.07.2008, 14:30.23 | |
žlabOPRAVA: nainstaluj |
![]() žlab |
25.07.2008, 15:49.43 | |
RE: To sem nepatří,Pro - Ji.sat.Jen aby jsi nezjistil,že Ti nějaké soubory chybí.Vždy je dobré zálohovat a mít pořádný antivirový program i když žádný Ti neochrání PC na 100% |
![]() hobza |
25.07.2008, 16:01.05 | |
RE: To sem nepatří,To čo si urobil patrí k tej úplne najzákladnejšej údržbe počítača. Samozrejme, že sú aj mocnejšie a lepšie nástroje než tie, čo priamo ponúka windows. Občas nezaškodí prečistiť aj registre, ale to nedoporučujem robiť niekomu, kto o nich nemá ani páru a taktiež pozrieť, čo sa mi to pri štarte počítača všetko spúšťa. |
![]() rogi |
25.07.2008, 16:06.37 | |
re hobzamyslím, že si celkom nepochopil čo Ji.sat spravil. Antivírak ti je v tomto prípade nanič, ten nemá s defragmentáciou a ani s odstraňovaním všelijakého balastu a pomocných súborov nič spoločné |
![]() rogi |
25.07.2008, 17:36.28 | |
pro Ji.satTakový úklid by měl dělat běžný uživatel tak jednou za týden, na netu je spousta programů (i v češtině), které zvládají i čištění registrů, používám jich několik,žádný nevyčistí úplně všechno.Defragmentace trvá"dlouho" podle velikosti harddisku a podle použitého programu (to,co nabízí Windows je opravdu jen základ). Počítač se zrychlí a není ho potřeba hned házet z okna! |
![]() Tondach |
25.07.2008, 17:50.57 | |
RE: To sem nepatří,jeste bych doporucil defragmentaci a vycisteni registrů ,zde vznika spoustu problemu s PC ,podotykam jen pro zkusenejsí |
![]() jofan |
25.07.2008, 20:54.39 | |
Re:Tondach,rogiKonešně dva z mála,co mě pochopili.Ctěl jsem jenom poukázat na maličkost u PC.Toto jsem vyčetl z časopisu " jak na počítač".Mě to pomohlo.Dobrou noc. R^ |
![]() Ji.sat |
25.07.2008, 22:26.25 | |
pre Ji.satNo, najlepsie Ta pochopil a najlepsie Ti poradil bublajs R^ .Toto, co si Ty vycital, to nepomahalo ani pri Win95. Zacni s tym, ze preriedis programy, ktore startuju s Win a bezia v pozadi, dam na to krk, ze ich tam mas dost, Ty za to ale nemozes, to sa len tie tools tvaria, ze su dolezite a musia v kuse bezat. Potom si zozen napriklad taky Partition Magic a urob poriadky na disku, ako hovori bublajs. Potom si zozen taky PerfectDisk a zformatuj disky no a registry precistis aj s RegClean, je neskodny, nenarobi paseku. No, eventualne este mozes nainstalovat PageDefrag od Marka Russinovicha a nemusis uz defragmentovat tym genialnym windowsackym nastrojom, co si nam predviedol. Ale, to len tak, naokraj. |
![]() Karol |
25.07.2008, 22:40.28 | |
RE: To sem nepatří,Začalo to srandou a končí to zoznamom rôznych softov na údržbu,čistenie atď.Nakoniec zistíme,že nie PC slúži nám ,ale opačne. Často by stačilo mať 1 schopný AV a neklikať bezhlavo na všetko čo sa hýbe a bliká na monitore... |
![]() liquere |