24.07.2008, 23:26.27 | |
SAT přijímač HDTVPomoc s výběrem HD přijímače, s dobrou soft. podporou, funkční čtečkou CW a s možností záznamu. Díky |
![]() Harry131 |
25.07.2008, 00:29.59 | |
Prodejce!"Pomoc s výběrem HD přijímače, s dobrou soft. podporou, funkční čtečkou CW a s možností záznamu" ti rád poskytne prodejce, který ostatně chce vydělat, takže rád pomůže a prodá. Tady ti maximálně někdo pochválí to,co má doma a je s tím spokojený.Toto fórum není předprodejní poradna, zajdi si do nejbližší kamenné sat-speciálky, tam se poraď a nakupuj. |
![]() Zorbas |
25.07.2008, 06:58.31 | |
RE: SAT přijímač HDTVPřesně jak píše Zorbas. |
![]() Zip |
25.07.2008, 08:52.15 | |
RE: SAT přijímač HDTVSam bych takovy prijimac privital :),nicmene forum si myslim,ze slouzi rovnez i k sumarizaci poznatku k vyberu HD prijimace.Proto se zaregistruj napr.na CS satellite forum ci jinych,tam je sekce HDTV prijimacu. |
![]() hdpe |
25.07.2008, 10:15.25 | |
RE: SAT přijímač HDTVV kamenné i speciálce ti prodejce jistě vynachválí co má momentálně na skladě,protože chce prodat.Pánově prodejci,pokud s takovým přístupem lezete na Forum,dejte si samy pár facek a nelezte sem s takovýma názorama.Protože sem lidi jdou jen za tím,aby si udělali názor na věc než ji koupí a vaše blbé kecy nikoho nezajímají! :))) :))) :))) |
![]() zzaner |
25.07.2008, 11:15.51 | |
RE: SAT přijímač HDTVOrig. CryptoWorks ctecku nema zadny HD prijimac.Jedina oficialni funkcni CW ctecka v HD je CryptoWorks modul. Pokud bys chtel slyset znacku, tak treba Vantage 6000S. - sw podpora vyborna - nahravani na ext. USB disk - 2x ctecka, 2x CI - slusna zasoba AV konektoru vzadu - stabilita systemu velmi dobra - menu ve srovnani s jinymi velmi dobre a prehledne - plne v cestine Ale abych nenahraval zorbasovi :-) tak existuji i jine prijimace, ktere to umeji a maji. O tech ale ja nic nevim. |
![]() Hatori |
25.07.2008, 11:16.53 | |
RE: SAT přijímač HDTVtohle může říct jen apsoltuní vidlák a tahač košíků v lidlu. |
![]() kuldan |
25.07.2008, 11:18.04 | |
RE: SAT přijímač HDTVvim b |
![]() kuldan |
25.07.2008, 11:31.27 | |
RE: SAT přijímač HDTVMoc pěkně řečeno, zzanere |
![]() tukan |
25.07.2008, 12:41.21 | |
RE: SAT přijímač HDTV@zzanereaž se všichni prodejci vykašlou na toto fórum, tak tu budete diskutovat o cibuli a paprikách!! Prodejce potřebuje vst. info o co má zákazník zájem, kolik do toho chce inestovat, jaký má zobrazovač ............. A zadarmo Ti dnes už poradí málokdo, přijdi vysvětlím, vybereš, co není skladem obratem objednáme. Tvůj popis, prodejce prodá co má na skladě patří do marketu, né do speciálky! Na místní kecy jsou zde nejrůznější experti Rv |
![]() Zip |
25.07.2008, 13:17.15 | |
zippravda pravdoucí,skladník v marketu většínou moc neví...at žijí AKCE |
![]() kuldan |
25.07.2008, 17:09.30 | |
RE: SAT přijímač HDTVPokud prodejci jsou s sat. fandama v simbiose,je vše v nejlepším pořádku,oboji se doplňují,přičemž zadarmo od nich získávají informace o tom co mají objednávat.Pokud ale oni nechtějí pustit chlup se svých informací které oni získají,tak není něco v pořádku,porušuje se rovnováha a o nějaké kecy není jistě nikdo zvědav!!A platí to hlavně o lidech,kteří jsou jistě velcí odborníci ve svém,ale pokud neporadí tak jsou na dvě věci R^ Rv !?? :bomb: |
![]() zzaner |
25.07.2008, 19:48.03 | |
RE: SAT přijímač HDTVDěkuji všem za připomínky a názory. Chtěl jsem jen vědět co dnešní trh nabízí a co je vhodné ke koupi. Jinak nějakého svého favorita mám. |
![]() Harry131 |
25.07.2008, 20:35.53 | |
RE: SAT přijímač HDTV@zzanermáš sice pěknou představu, ale takto to nemůže fungovat! Já už jsem třeba ve své prodejně vyselektoval skoro všechny lidi, kteří jsou tak vychcaní, že hodinu jim něco předvádím a vysvětluju a oni nakonec řeknou, že si to rozmyslí a odejdou. Po nějakem čase příjdou, když mají problém a to co jsem jim nabízel si koupili někde, třeba na netu. Takové pseudozákazníky nikdo nepotřebuje. Pozor, naopak je také spousta lidí, kteří příjdou raději do speciálky, i když ví, že je to o pár stovek dražší než třeba na netu, ví totiž, že za ty drobné dostanou to co žádají, a že dykoli můžou s "čímkoli" přijít. Speciálka není márket, ode mne odchází zákazník řádně poučený a zaškolený ke koupenému zboží!! Má jistou podporu (nejen v záruce) a zásadně nabízím zboží, které bych si kopil i já sám!! Sorry, ale už jsem ze zbytečného vysvětlování znechucený a pokud si u mě nikdo nic nekoupí, nic o tom nebudu vědět, protože k té technice nebudu mít přístup!! Čili co umím, mám pro své zákazníky. |
![]() Zip |
25.07.2008, 22:44.58 | |
RE: SAT přijímač HDTVZipTak plně s tebou souhlasím a o takové lidi člověk opravdu nestojí. Možná jsem i svůj dotaz položil špatně, ale i takové věci se stávají. Ale šlo mi jen o to kdo jaký přijímač vlastní a jaké má s tím zkušenosti. A bylo mi jasné že každý vychválí ten který má doma a i takové odpovědi abych si někam zašel, ale tam je to o tom že by doporučení padlo na přijímače momentální nabídky. Mám se sat. technikou zkušenosti ale ne z HD a když si někdo přinese vypsané přijímače TechniSat DigiCorder HD S2, Topfield TF 7710 HDPVR a vyber s toho ten nejlepší a aby toho hodně uměl, tak opravdu nevím a proto jsem chtěl znát ten nároz na tyto přijímače. A klidně si mě tu ukamenujte. :) |
![]() Harry131 |
26.07.2008, 07:13.00 | |
RE: SAT přijímač HDTV@Harry131Pokud chceš EMU jdi do Vantage HD 7100S nebo TS, pokud na EMU nemáš čas (aktualizace FW, key ...) běž do Topfieldu TF 7710HDPVR s HDD dle libosti. |
![]() Zip |
26.07.2008, 08:44.33 | |
Pro ZipNa toto téma si s tebou rád popovídám,pokud zde hodíš kontakt! :) |
![]() zzaner |
26.07.2008, 12:59.51 | |
ZipJo děkuji, Vantage byl tím mým favoritem co bych mu doporučil. Ale ještě něco kolem funkce UPSCALING ale to by měl umět každý HD přijímač ne. |
![]() Harry131 |