Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.06.2008, 13:08.51

Azbox opet novy firmware (D*Gi a Polsa AU)

AZbox stale jede :) nyni novy soft Di*i a Polsat AU .. sosat muzete z CZ stranek: azbox. nazory. cz
uživatel
orbitfan
19.06.2008, 13:23.15

Azbox opet novy firmware (D*Gi a Polsa AU)

AZ zdá se nespí, jen by mohli konečně předělat přístup do fav. seznamů jako má openbox nebo ferguson AF, premiumX...
Pak bych si ho klidně koupil, jeden jsem doma testoval a je to dobrý stroj, ale s touto jeho vlastností já žít nemůžu.. :)))
uživatel
Tomik535
19.06.2008, 13:30.38

RE: Azbox opet novy firmware (D*Gi a Polsa AU)

neviem aký typ si to mal ale v 710-ne sa dostaneš do favoritných JEDINÝM stlačením FAV
uživatel
lubomir63
19.06.2008, 13:42.32

Byl to starší bez usb, myslím s710. Tlač.fav-šipkou doprava-vybrat který seznam-ok-a pak se teprve tento seznam otevře. No hnus velebnosti. Možná se mi to trochu plete s goldenem, měl jsem je tehdy doma oba, to samé v bleděmodrém. Pomalu abys k rychlejšímu přepnutí použil obě ruce a nohy. :laughing:
Jinak super stroj, jeden z mála bez OS, co zvládá titulky z cinemaxu.
Hello
uživatel
Tomik535
19.06.2008, 13:44.14

Môžem len potvrdiť, jedným tlačítkom a môžeš si vybrať zo 7 favoritných skupín. Tak isto pridanie do favoritnej skupiny jedným tlačítkom...
uživatel
Tatranec
19.06.2008, 13:54.41

Tatranec

No vždyť o tom píšu! Proč mi to ty seznamy teprve nabízí a nejsem rovnou v tom, ve kterém mi program zrovna hraje? To je fakt utrpení. Zkus si to někdy na jiném stb a pochopíš.
uživatel
Tomik535