Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.05.2008, 22:23.18

čo sa dá pozerať v HD?

zdravím páni,
čo všetko sa dá odčarovať z HD programov?dá sa aj niečo športové a filmové?
uživatel
mico_palo
28.05.2008, 02:03.08

RE: čo sa dá pozerať v HD?

přehledy PARABOLA napoví více
uživatel
pierrepetr
28.05.2008, 05:38.26

nemyslels spíš "odčórovat"? (jinak jo dá se i filmové a sportové)
uživatel
moonword
28.05.2008, 09:11.54

Jaký sportovní kanál v HD umíš přijímat bez přístupu ke kartě?
Leda tak ještě nevysílají Europsport HD a bez českého zvuku, ne?
Prakticky v HD bez přístupu ke kartě můžeš:
ORF HD - běží jenom propagační smyčky
Premiere HD - mix filmů a občas sportu (CL a BL)
Discovery HD - dokumenty
Eurosport HD - zatím jenom test, nikdo neví, jak to bude kódované až to pojede naostro
ITV HD - mix anglicky
Anixe HD - mix německy

No a pak neobvyklejší pozice 16e a 1w ještě přinesou pár možností.

Moje rada: Jestli se chceš opravdu koukat na HD, zajisti si předplatné SkyUK HD. Tři sportovní a tři filmové HD kanály.
uživatel
Antonín
28.05.2008, 09:29.45

Sky je nejlepší ale dost drahá sranda. To už je lepší diablo (na těch 16E a 1W) než podporovat zase šmelináře jinýho druhu (securitech). Kdyby to tady někdo nabízel za britský ceny... to by bylo něco jinýho. Třeba to za pár let bude možný. Kdo ví co se změní.
uživatel
moonword
28.05.2008, 09:43.10

Když si objednám z anglie knížku (v praze u žida) tak vždycky zaplatím cenu za kterou se prodává v book shopech v anglii (přepočítanou na koruny podle aktuálního kurzu).
uživatel
moonword
28.05.2008, 09:43.29

Antonín:...?? stačí samostatně karta nebo to musí být v "párku" s rohlíkem...ee...přijímačem skyHD..??
A kolik tato sranda stojí?
uživatel
cb21
28.05.2008, 10:33.29

securitech ani náhodou. z anglie to jistě dovezou za poloviční cenu (protože SKY taky má různý akce a slevy na druhý přijímače atd.) a tady to pak nabízej mnohem dráž než kolik platí angličan.
uživatel
moonword
28.05.2008, 11:26.16

1. Karta SkyUK je v zásadě párovaná s přijímačem. Ale existují možnosti ji používat mimo přijímač, ale ne systémem plug and play.
2. Pro laiky je nejlepší používat originální přijímač.
3. Letenka do Londýna s Ryanair nebo do Dublinu s Air Lingus stojí pár korun, takže nikdo nemusí využívat securitechu a může si vyřídit předplatné na nejbližším rohu. Klidně asi s adresou do místního BB (ale to nevím, já to tak nezkoušel, jenom dojem a názor) si může odnést přijímač pod paží. Bacha na instalaci HD si dávali v místě většího majzla, nevím, jestli to měl naporučené, nebo jestli byli jenom zvědaví, trvali na osobní instalaci. Zjistěte si více, já neřeším.
4. Nikdy nebude legálně možné používat předplatné Sky mimo území, za které platí autorská práva. To není jejich volba a oni s tím nemohou nic udělat. Leda by jim autoři a majitelé práv byli ochotni prodat práva na jiném, než územním principu, a to se čekat nejspíše nedá.
uživatel
Antonín
28.05.2008, 12:10.33

:laughing: s tím bodem tři si děláš určitě srandu že
uživatel
moonword
28.05.2008, 12:40.16

moonword

podrž se...nedělá.....zpáteční letenka Praha London při objednání 3 měsíce dopředu od 1400kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez legrace R^
uživatel
cb21
28.05.2008, 13:01.52

to je dobrá cena. ale k tomu budou ještě nějaký letištní taxy a podobně... a hlavně nedají nikomu nic bez britskýho občanství. žádný SKY si nikdo nepřiveze. ale jako výlet super.
uživatel
moonword
28.05.2008, 13:10.04

nee to je včetně všeho,,,ted se již většinou(podle zákona)bude muset cena uvádět i včetně bakšiše pro jezdící schody:-)))))))))))))))))))))))))))))))já viim ,že už nejsou no:-))))))))))
uživatel
cb21
28.05.2008, 13:15.48

když nezaplatíš letištní taxu tak tě vezmou taky. ale musíš vystupovat a nastupovat už na runwayi a vzít to přes plot.
uživatel
moonword
28.05.2008, 13:23.26

:)))
uživatel
cb21
28.05.2008, 13:38.22

já se zeptám přímo na SKY jak je to s tou úžasnou pražskou firmou sekuritech :laughing: pošlu jim tam mejla s odkazem na jejich web a pak dám vědět co mi napsali. Dear SKY...
uživatel
moonword
28.05.2008, 13:50.11

Ryanair, Brno-Londýn a zpět se dá při troše šikovnosti pořídit pod 2000 Kč sakumpikum i poplatky.
Britský občan být nemusíš ani náhodou.
Už pár let můžeš žít klidně v UK s českou občankou. Akorát co nesmíš, je odvézt to jinam. Je skutečně výhodnější mít lokální adresu. Ale jsem na 99% přesvědčen o tom, že při jisté vyjednávací schopnosti to fakt může být místní BedAndBreakfest...ale jak už jsem napsal, to jsem já nezkoušel a nemám důvod to zkoušet. Jenom znám typické poměrně dynamické obchodníky se satelitní technikou indického původu, kteří se podle mne nebudou mít skrupule. Celá Malta Kypr jsou plné předplatných SkyUK. Mohu se mýlit.
Kdybych to chtěl udělat, tak bych si třeba tady dal inzerát, jestli tam někdo nebydlí, kdo by potřeboval helfnout s nastavením satelitu pro české programy, koupil bych Cslinkovou kartu, případně i přijímač, přivezl, nastavil, a výměnou za tuto službu bych měl adresu zajištěnou. Ani bych nemusel platit ze svého účtu nebo kartou a stačilo by "darovaný" přijímač používat jako jakousi zálohu a postupně šoupat peníze jednou za rok do UK převodem...Když se chce, všechno jde, když se nechce, hledají se důvody.
uživatel
Antonín
28.05.2008, 13:57.58

jojo
uživatel
cb21
28.05.2008, 15:00.10

Debata o ničom...
uživatel
Gejza 2
28.05.2008, 15:31.20

už sem to tam poslal a dostal jsem informační email že do tří dnů určitě dostanu odpověď. tak dám potom vědět. bude to zajímavý
uživatel
moonword
28.05.2008, 20:44.11

moon: supr... R^
uživatel
cb21
28.05.2008, 20:45.41

Gejša 2:...mm...heled,pokud si dostal pokutu za blbé parkování či rychlou jízdu..prosím,my za to nemůžeme diky pa ahojky čauky mnauky:-)))))))))))
uživatel
cb21