Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.05.2008, 11:49.13

proplácení faktur dealerů Digi TV

Určitě je zde na fóru dost dealerů Digi TV. Také patříte mezi 400 dealerů, kteří mají už dávno po splatnosti svoje faktury a peníze v nedohlednu? Osobně mezi těch 400 lidí patřím také a vyhlásil jsem dočasný stop stav, dokud peníze neuhradí. Takovou dlouhou časovou prodlevu jsem neměl (dluží mi ještě za únor, ale podle slov operátorky jsou dealeři s neproplacenou listopadovou fakturou a to už je síla). Dle neoficiálních zpráv je to způsobené tím, že Digi TV musela za novou objemnou várku dualboxů zaplatit předem a tak už jim nezbylo na dealery. Bez nich to ale nepůjde. Věřím, že to brzy vyřeší, zatím je to na mrtvém bodě.
uživatel
Dejf
21.05.2008, 12:00.58

RE: proplácení faktur dealerů Digi TV

Dejfe,,,opravdu myslíš,že někdo zbohatne,když dávají montážníkům naprostou almužničku?Já bych to nedělal ani za litr...no spočítej si náklady montážníka...no ale to vlastně víš....no tak to ale nechápu proč to děláš? krom toho,jestli to máš jako koníčka:-))
uživatel
cb21
21.05.2008, 12:11.39

Protoze jsou realizovany montaze,kdy vydelaji vsichni a to:
vezmu si pristroj,nekdy i parabolu od dealera.Zakaznikovi vysvetlim jak se veci maji a ze za 500,- nemuze nikdo ani nalozit auto,tudiz s nim dohodnu cenu za dodavku a montaz (nekdy tam davam Al parabolu).No a ptom odevzdam vylnenou smlouvu dealerovi a nic po nem nechci.
uživatel
hdpe
21.05.2008, 12:19.15

Tak tomu se říká charita :laughing:
uživatel
louli
21.05.2008, 12:27.52

já nevim,čemu se stále divíte.DigiTv nabízí balík programů s brutálně uškrceným datovým tokem,výsledná kvalita u mnohých lidí vyvolává zvracení....Cenou předplatného kazí ceny na trhu,lezou zákazníkům div ne do prd....Používají v současnosti směšní kodovací systém atd.
Jasný že montáž satelitního komletu, je práce jako každá jiná,ale kdo se na tomto "podniku" jakkoliv podílí,dobře mu tak!

Dejve sorry,neber si to osobně.
uživatel
Saxon
21.05.2008, 13:01.44

Saxone,

dneska jseš nějak v ráži, není to tak dlouho co jsme takhle držkovali na GS. ;) A ohledně N2, jen ať nám dlouho vydrží, no ne?
zatím, musím jít vytvářet nějaké hodnoty :)))
uživatel
poky1
21.05.2008, 13:04.25

Jinak k věci, poslední firma zde to vzdala právě kvůli finanční stránce, ale jeden soukromník po tom skočil, takže pokud to lidi budou dělat takhle, nemůžou se divit, jen si vemte balík peněz co to vydělá na termínovaný vklad v bance.
uživatel
poky1
21.05.2008, 13:24.49

to Saxon

zcela má slova R^
uživatel
cb21
21.05.2008, 13:39.14

for Dejf and spol

Kdo chce kam, pomožme mu tam :(( každá kvalitně odvedená práce má svou hodnotu :8) a kdo dělá pod své náklady, tomu nelze bránit v práci .... R^ ve státní správě pod 25000,- Kč /1 měsíc čistého nikdo nedělá .... :laughing:
uživatel
vodnar
21.05.2008, 14:17.51

I když provize u Digi TV není moc, zajímavá určitě je. Když se při práci dá stíhat dělat jejich dealera, tak jsou to dobré peníze k pokrytí různých nákladů. V malém regionu kde působím standardně i po zdanění se dá měsíčně takto vydělat pár desítek tisíc korun!
uživatel
Dejf
21.05.2008, 14:40.23

hej Dejfe

tak co tu na parabole porad brecis,kdyz stihas v praci psat takovy tlachy ,stezujes si ,ze ti neplati a pak napises "V malém regionu kde působím standardně i po zdanění se dá měsíčně takto vydělat pár desítek tisíc korun!"
Tak nevim jestli ses normalni :)))
uživatel
maly mike
21.05.2008, 14:50.35

reagoval jsem na někoho nahoře v tomto vláknu, který píše, že se to nemůže vyplatit, nic víc či míň!
uživatel
Dejf
21.05.2008, 15:00.08

Tak sluduji, že sem na fórum žádná dealeři Digi TV asi nechodí! 400 dealerů je díky Digi TV ve finančním průs-eru a ticho po pěšině.
uživatel
Dejf
21.05.2008, 15:07.08

Re: Dejf

Bud to jsem spokojen pak to dělám pokud nejsem spokojen tak se na to vykašlu.
Nevim co brečíš mě vše zaplatily asi ví že to kasíruješ a ani nemontuješ. :)))
uživatel
alda
21.05.2008, 15:23.13

když už se tu řeší toto hodnotné téma,kolik vám platí rumuni za montáž jednoho single kompletu?
uživatel
Saxon
21.05.2008, 15:39.36

Vždyť to na mém prvním příspěvku nahoře píšu, že mnozí dealeři vyhlásili tzv.stop stav, kdy se nemontuje nové zboží, dokud jim Digi TV neproplatí co má. 400 dealerů to je drtivá většina ze všech v ČR. Jinak ohledně single boxu - tento jsem již min.půl roku nemontoval, není o něj vůbec zájem, neboť i ten, kdo má doma jednu telku si chce vzít raději dualbox, když je to za stejný peníze a druhý tuner může používat např.pro nahrávání jiného programu, než který běží na telce. Vůbec si zde nestěžuji, myslel jsem to jinak, je na vás jak....
uživatel
Dejf
21.05.2008, 15:50.27

@dejf

tak to jsem asi slepej,nikde žádná závratná částka za montáž......
čus
uživatel
Saxon
21.05.2008, 16:30.56

Dejf...tak abych to upřesnil...jezdim po celých Čechách a zatim jsem nepotkal žádného montážníka,co by byl spokojen.A to že jich sakra potkám(poznám)Saxon ví.....
uživatel
cb21
21.05.2008, 19:16.44

No mě by taky zajímalo, kolik nám v současnosti platí balkánští soudruzi za jednu montáž (při přímé mandátní smlouvě, tedy ne při dělbě částky s parazitujícím "technikem").
uživatel
KOTAZ
21.05.2008, 21:37.22

Je to 800 Kc bez DPH je to k placi jak nekdo muze delat za takovi prachy ja bych to nedelal at si to daji zaklobouk ale odbornou praci za ty prachy?????????? Stejne skrachuji!!!!!!!!!! :dead:
uživatel
pepee
21.05.2008, 22:05.43

Ta cena

mi nepřipadá špatná, ale když ji stejně neplatí.. :-/ Podruhé se narodit, tak si zařizuji pneuservis. Dneska jsem tam byl, kopala mi kola, zvednutí auta, převážení všech čtyř kol, pár ks závaží, některá dal zpátky ty moje..a cena: 440,- za cca 15-20min...tomu říkám kšeft
uživatel
Tomik535
22.05.2008, 10:43.05

Pro Tomika535: Zřejmě jsi nikdy nepodnikal, jinak bys nemohl napsat takovou blbost. Přál bych ti podnikat půl roku a zjistil by jsi, že to není ale vůbec žádnej med!!!!
uživatel
Dejf
23.05.2008, 08:16.03

@Dejf

Nevím kolik ti je a z čeho usuzuješ zda podnikám, ale tu blbost jsem nějak nepochopil. Srovnával jsem práci dvou lidí. Někoho, kdo např. 4roky studoval elektrotechnickou školu, někde se na žebříku(v lepším případě) na sluníčku(taky v lepším) drbe s parabolou, taháním koaxů přes různé nespecifikované překážky v bytech, otravnými otázkami a vysvětlováním babičce a dědečkovi přepnutí z čt1 na čt2 a za tři hodiny za to dostal 800, které ještě musí někomu vyfakturovat a doufat, že mu je zaplatí..

Ten kluk v pneuservisu mohl mít základní školu(to ten montážník taky, ale tomu bych moc nevěřil) a ty prachy měl jednoduše do kapsy. Za 10 let, co jezdím autem jsem nikdy fakturu za práci nevzal a byl jsem šťastný, když jsem dostal slevu..
Nic proti, mě nepřesvědčíš..hello
uživatel
Tomik535