Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.05.2008, 07:24.09

axn-kaři a eurosportaři se dočkali...u Gitalu

máte někdo ještě nějaké připomínky?viz hl.článek paraboly:-)

ps:pro majitele TaT:...odpadkový koš "ruleezz":-)))
uživatel
cb21
21.05.2008, 07:32.24

RE: axn-kaři a eurosportaři se dočkali...u Git...

Teda, ty musíš být hodně závislý na Gitalu, nové sliby jsou pro tebe asi lepší než sex :laughing:
Jinak samozřejmě pokud by to všechno co Gital už nasliboval tady bylo a za stejné peníze, tak by to bylo určitě jen dobře, ale známe pana Leoše - TV Joj v dohledné době, Viasaty do měsíce ... když zalistuješ v archivech webů, tak to je jen několik z mála slibů z jeho produkce, takže zatím bych byl klidný... :((
uživatel
kaspi
21.05.2008, 07:34.23

prosím tě ty dvě firmy jsou stejně v podstatě jenom jedna. přes něco je to celý vzájemně propojený. TT tam přidá Discovery nebo něco podobnýho. prostě nám vzkazujou že si máme pořídit obě kartičky.
uživatel
moonword
21.05.2008, 07:37.43

další zbytečné vlákno od cb21
uživatel
Zip
21.05.2008, 07:40.45

zip: hodně Tě to mrzí,že TaT zaostává vid? :8)
uživatel
cb21
21.05.2008, 07:44.00

Stejně by bylo zajímavé udělat anketu, možná by stačilo vlákno, kdo má předplacen balíček od TT a kdo od G, a pokud by to bylo jmenovité, tak bude aspoň vidět, že ti provideři to dělají dobře, neboť každý hájí toho svého... hlavně když je to navíc živí ...viď cb21 resp. redakce :)))

Já se klidně přiznám, že mám Multi a jsme spokojeni doma všichni (já GS, žena Filmboxy, děti JimJam) :8) R^
A všechno další navíc je jen plus ...teda pokud to bude (Viasaty, resp.Nostalgia)... a o Romantica TV z Digi opravdu nestojíme nikdo ;)
uživatel
kaspi
21.05.2008, 07:47.58

kaspi: ale jasně,každý hájí to své,já to neberu zas tak vážně jak to vypadá....ale přece ...uznej...a všimnul si si zajisté jedné věci(ostatně jako všichni že zipe)..gital je tu pro diváky a né hlavně pro prachy!!!jako tomu je u konkurence!!! :-/
uživatel
cb21
21.05.2008, 08:50.32

hello
AXN tiez pozeram.celkom dobre serialy..... ale myslim si, ze prevazna vacsina majitelov kariet ma len zakladny balik a ani nemaju v umysle kupovat dalsie balicky... odkedy ide Digi cez emu tak som mal moznost pozriet programy z tychto platenych ponuk a aj tak sa prevazne vraciam k povodnym cs a sk staniciam.. proste na nic ine nie je cas... mam dve gitalky... a poviem ti, ze tym, ze na nich nie je joj podstatne u mna pokulhava... na druhej strane, ked som si vyberal tak zavazila jednoducha aktivacia cez web.. neviem..mozno to ide uz aj u tat.. nemam prehlad..ale keby som kupoval teraz..tak by to urcite bolo tat..kvoli lepsej zakladnej ponuke... okrem markizy tam je vsetko co ponuka cz a sk.. bez dalsich priplatkov.. a myslim si, ze vacsina ludi chce prave toto.. balicky multi alebo ako sa to vola .. u mna nula bodov...je to ale len moj pohlad.. mozno je rovnaky aj u inych..mozno nie :)
uživatel
jdodo
21.05.2008, 08:57.20

ta registrace těchhle programů je zadarmo. firma media vision s tím nemá absolutně žádný výdaje ať registruje cokoliv. takže bych v tom viděl chytrou reklamu. nechápu tu jistotu, že tam všechny tyhle programy fakt budou. možná nejdřív samotný axn jako na test a potom se uvidí jakej o to bude zájem. nechápu proč by tam dávali všechny tři verze.
uživatel
moonword
21.05.2008, 09:01.00

Ja plně souhlasim .Občas se na něco koukat dá .ALe jinak je to šunt. :razz:
uživatel
koax
21.05.2008, 09:12.57

A jaká cena

Také záleží kolik to bude stát? Jestli už pak nebude lepší si zaplatit UPC-Digi-O2 !!!!
uživatel
radakrtek
21.05.2008, 09:17.05

předpokádám, že cena za gitalku 200 Kč se měnit nebude..

nebo jsem najivní? ;)
uživatel
rejča
21.05.2008, 09:24.59

rejača

né nejsi naozaj to bude 200kč za géčko R^
uživatel
Jupi
21.05.2008, 09:27.14

R^
nemůžu tomu věřit, že se u gitalu dočkám českého eurosportu
uživatel
rejča
21.05.2008, 09:37.27

tak u toho eurosportu bych tomu věřil že bude v "géčku" za stejnou cenu. ale axn ani náhodou. o tom se tam nic takovýho nepíše a jestli myslíte že jo tak neumíte číst reklamštinu.
uživatel
moonword
21.05.2008, 09:47.47

Discovery Channel

Zdravím,pokud tam nebude Discovery tak je to stejně o ničem.Rozhodující faktor pro mne je možnost příjmu paketu Viasat.Jinak mám Multi balík od TaT za 1199,- na 14 měsíců (akce listopad 2007).
uživatel
Old Master
21.05.2008, 09:48.00

taky se tam v jedný větě píše že eurosport film+ a qoq "odstartují v dohledné době". z čehož logicky vyplývá že axn odstartuje v zatím nedohledné době :laughing: to je právě ta reklamština
uživatel
moonword
21.05.2008, 10:13.23

@moonword

Přesně jak jsem psal, Gital v poslední době jen slibuje a skutek utek, T-T co řekli to splnili, to je bez diskuze.

Takže pro cb21, drobek apod) uznávám, že ve slibech T-T pokulhává :))) Ale vy na oplátku uznejte, že základní nabídku má TT právě o tu JOJku lepší ;)
uživatel
kaspi
21.05.2008, 10:22.42

kaspi JOJ v TaT je JEN A JEN! na udržení si zákazníků.Joj v test provozu skončí a pak bum.Test joj může jet jen určité období,bohužel nevim jaké.Ale pokud dlouho,tak to si gital může namrskat testuuu,to by pak byl správnej maglejs v satelitní éře :lookaround:
uživatel
cb21
21.05.2008, 10:24.18

trochu historie

No jsem zvědav jak to vše bude, protože jestli si dobře vzpomínám tak Gital učinil podobný krok někdy koncem minulého roku, když požádal o registraci Viasatů no myslím že i Animal a Discovery a možná i dalších no a uteklo téměř půl roku a kde ty programy jsou?
uživatel
chovatel
21.05.2008, 10:31.38

@chovatel

citát z parabola.cz (25.10.2007)

"Společnost Media Vision si u české Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) zaregistrovala celkem 6 nových kanálů. Vyplývá to ze zápisu 18. zasedání českého regulátora, které se konalo dne 23. října 2007.
Mezi nově registrovanými programy jsou celkem 4 dokumentární a 2 dětské programy. Z doku kanálů si společnost registrovala stanice (řazeno abecedně) Discovery Channel, Spektrum, Viasat Explorer a Viasat History. Z dětských pak stanice Jetix Play a Minimax."
uživatel
moonword
21.05.2008, 10:35.59

Test JOJ je jedním z mnoha nekorektních postupů TT podobně jako odkupování karet konkurence nebo zrušení možnosti přeplatit Galaxii nebo HBO samostatně. :fuming: ;P
uživatel
drobeček
21.05.2008, 10:36.18

moonword:-)))))))hele co Ty víš?..třeba si to pouštej po budově ,sledují to v kuchynce nebo na wc...a "nahoru" to prostě nepošlou no
uživatel
cb21
21.05.2008, 10:38.45

to drobeček: přesně!....néé už dost,třebas nás TaT nějak překvapí......třeba skončí...a tak..že?:-))))))))))))))))))))))))))))
uživatel
cb21
21.05.2008, 10:41.04

@cb21) teda ty si ekonom, nekecej, že JOJka na TT je kvůli udržení zakazníkům??? A já myslel, že to tam je, kvůli tomu aby ti zákazníci odešli :laughing:
@drobek) prosímtě co je na té výměně karet nekorektního??? Vždyť se to dělá normálně i v jiných oblastech (vrátíš staré auto - sleva na nové, starý vysavač - sleva na nový, změníš mobilního operátora - zůstane ti číslo, vyměníš účetní software - můžeš dostat slevu), tak prosímtě nebreč nad tím, že lidi vyměňují karty, které jsi jim ty prodal ;)
uživatel
kaspi
21.05.2008, 10:43.18

kaspi: to co si napsal mě ok ale to co si napsal dobkovi to je ale blbost:-0
uživatel
cb21
21.05.2008, 10:55.44

Osobně o nikom nevím že by měnil Gitalku za TT, ale několik borců už mě chtělo vracet TT kartu, páč odmítají platit multibalíček kvůli Galaxii. ;P
uživatel
drobeček
21.05.2008, 11:01.57

Takže jsi jim doporučil, ať dají 200Kč/měs. u Gitalu, protože balíček za 200kč/měs. je zbytečně drahý :laughing:
uživatel
kaspi
21.05.2008, 11:07.07

Manželká má Digi,já mám EMU a oba jsme spokojení.Vše je jen v úhlu pohledu.Zatím mě Ti naši providéři nenadchli,abych za ně dal peníze.možná Slovenskou kartu,pokud pujde v Čechách registrovat.Třeba uděláme satilitní federaci. :))) :))) :)))
uživatel
zzaner
21.05.2008, 11:10.56

zzaner

dá sa zaregistrovať aj v Ćechách cez online v samoobsluhe na skylinku už si tak niektorý zaregitrovaly a v pohode R^
uživatel
Jupi
21.05.2008, 11:11.39

zz R^ mě už připadá Tat versus Gital jako Sparta versus Slavia :))) :)))
uživatel
cb21
21.05.2008, 11:19.57

kaspi

Jde o borce, kteří si platili Galaxii za 1200Kč na rok a nyní po nich chtějí 2400Kč a nutí jim programy o které nemají vůbec zájem. ;P
Takže tvoje výkřiky jsou trochu mimo :laughing:
uživatel
drobeček
21.05.2008, 13:32.22

len pre ilustraciu.. chodte na stranku skylink , tat a gital... uz podla vyzoru je jasne, kto s kym spolupracuje.. takze hoci nazyvaju joj test tak je to len aby sa vyhli pripadnym pravnym krokom ohladne autorskych prav pre vysielanie na inom uzemi.. to iste by ste mohli povedat predsa aj o stv1 a stv2..tiez su test... proste len chytri tah.. kedze sky a tat uzko spolupracuju, tak nepredpokladam,z e by joj rusili..prave naopak, vdaka nej sa snazia zrusit konkurenciu
uživatel
jdodo
21.05.2008, 13:40.40

jdodo:..:-))) no to jsi trocha přehnal:-)))))jojka nikdy nezruší konkurenci a testovací provoz je jen dočasný!!!to by si gital mohl dát markýza test a TaT pápá....chápeš?
uživatel
cb21
21.05.2008, 14:53.36

stačilo by kdyby jeden program distributor zasponzoroval, třeba Eurosport CZ dal do základu za jednorázový poplatek, to by bylo šok ;)
uživatel
clyde