Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.05.2008, 22:21.23

Pro redakci

Zdravím,už delší dobu si všímám příspěvků diskuze,hlavně závěru.Dost často končí téma tím,že tazatel ani nezabučí a nebo ten slušnější v závěru napíše dík,už to chodí,už to šlape,chlapi dík atp.Ten, kdo to čte se nikdy nedozví v čem byla chyba,jen mnoho(i špatných) nápadů a rad,jak ji odstranit.Potom při řešení stejného problému musí zakládat nové téma,nebo pracně zkoušet všechny rady.Stačilo by ,kdyby tazatel v závěru po odstranění chyby napsal ,kde byl problém.Čitatelé by se tak vzdělávali a mohly by příště lépe poradit a nebo pokud si problém tazatel vyhledá,hned najde odpověď.V budoucnu by se vytvořila slušná databáze odstranění problému,nejen psaná zde,ale i v hlavách zúčastněných v diskuzi.Témata by byla stručná a bez dohadů.Jak toto docílit nevím,ale byla by to dobrá věc.Pokud se Vám zdá,že je můj příspěvek zbytečný,smažte ho.Přeji všem hezkou noc.
uživatel
pierrepetr
20.05.2008, 22:53.14

hello

Návrh hezký, což o to. Ale dle mne těžce realizovatelný. Je to dobrá vůle někomu zde radit a já to tak beru a s tím, že někdo nepoděkuje prostě počítám. Navíc když na to zapomene z radostného rozpoložení, že se mu něco podařilo zprovoznit, tak mi to ani nijak nevadí :8)
Dopsat, v čem byl nakonec problém by bylo fajn, ale těžko k tomu někoho nutit, kdyby se to muselo, začalo by se vymýšlet.. :laughing:
uživatel
Tomik535
20.05.2008, 23:09.53

RE: Pro redakci

Nemyslel jsem nutit,nebo to dávat do pravidel,to ne,pokud si na to zvykneme a nováček to tak uvidí u příspěvků,může se to stát nepsaným pravidlem . R^
uživatel
pierrepetr
21.05.2008, 00:03.40

novacek kasle na nejake citanie. vyblafne svoj problem a ak mu niekto neodpovie do 10 min este je aj spurný .. kasle na listovanie niekde dozadu ..
uživatel
Vlado Fogo
21.05.2008, 00:26.25

Vlado

Uz si nalistoval do zadu okolo fleshiek.
uživatel
jano1904
21.05.2008, 00:35.26

@jano1904

no priznam sa ze som zabudol na teba.. nejak sa mi toho terazky nakopilo . dopilujeme to cez ICQ : 135-805-649
uživatel
Vlado Fogo
21.05.2008, 06:31.59

to Vlado Fogo

Pokud mu někdo radí tak jako ty ;P to není rada typu: "hledej".
:bigeyes: SAT4ALL :bigeyes:
uživatel
MilhausCT
21.05.2008, 07:23.36

Poniektorý nováčikovia sa aj poďakujú. Mne sa to stalo viackrát , čo som aj prekvapený. Všimol som si aj to , že rok dozadu to tu bolo o čosi lepšie, ako je to teraz. Ako príklad uvediem , chcem kľúče , má to niekto odskúšané a podobne. Tak sa ani nedivím , že tu je taký chaos. Základ je , správne sa spýtať a napísať, že ?
uživatel
oneeeee
21.05.2008, 09:35.20

RE:Pro redakci

pěkný příspěvek,to je fakt.Bylo by to hezké kdyby to takhle fungovalo.Ale nevím nevím jak toho docílit.
uživatel
BIDLO