Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.05.2008, 09:47.09

Matrix-revolutions

Dobrý den potřeboval bych poradit jakým způsobem rozchodit tento modul na EMU.Je potřeba nějaká karta? Jaký soft je nej.(pokud to ovšem ještě funguje) předem díky za rady
uživatel
spirit25
20.05.2008, 09:58.15

RE: Matrix-revolutions

no DVD s tímto filmem mám,ale s modulem ti neporadim,snad někdo jiný:-))
uživatel
cb21
20.05.2008, 10:00.26

ok R^
uživatel
spirit25
20.05.2008, 10:07.46

Co by s tím šlo ještě udělat,by mohl vědět Drobeček.Je to už dost starý modul.
uživatel
zzaner
20.05.2008, 11:41.32

Měl jsi někdy sen, Neo, který vypadal úplně jako skutečnost? Co kdyby ses z takového snu nemohl probudit? Jak bys poznal rozdíl mezi snovým světem a tím skutečným?
To je tvoje definitivní rozhodnutí. Potom už neexistuje cesta zpátky. Vybereš si modrou a celá věc končí, probudíš se doma v posteli a uvěříš čemukoliv budeš chtít věřit. Vybereš si červenou a zůstaneš v říši divů a uvidíš jak hluboko králičí nora vede.
uživatel
moonword
20.05.2008, 12:22.28

napsal si to moc hezky. On si vybral modrou. :)))
uživatel
docdoutnik
20.05.2008, 12:30.10

no tak to má dobrý. já sem si vybral tu červenou :-/ já mám na tohle smůlu. vždycky jak mám na výběr dvě věci tak vyberu tu horší.
uživatel
moonword
20.05.2008, 13:52.38

Mám tento modul někde v šuplíku taky, chtěl jsem ho kdysi přehrát sw pro reborn (některé upravené verze kdysi prý chodily), ale protože pokus skončil K.O. a podpora šla mezitím víceméně k šípku, tak jsem se zatím neodhodlal s tím něco ještě dělat. Ale možná ho ještě oživím, aby chodil aspoň jako čtečka Cryptoworks.
Jinak co jsem tak pochytil, tak v současnosti snad nejlepší možnost využití je, kromě čtení ofiko karet, přehrátí na magic a do toho karta golden. Ale jestli to v dnešní době ještě něco otevře, to by tady měli říci ostatní. Na běžných fórech už podporu skoro nenajdeš.
Podle výskytu matrix fór se Matrix nejvíc používá v Turecku, ale kdo tady umí turecky, ani google translator ne :-(.
Jedinou světlou chvilkou byla asi čtrnáctidenní podpora dekódování MCT asi před 2 lety. Od té doby přímo pro MRV nic.
uživatel
HaryFotr
20.05.2008, 16:47.27

HaryFotr:)))))) teda takle mrvit pohádku....tcccc :)))
uživatel
cb21
20.05.2008, 21:42.19

Přeprogramovat na Magic + titanka a jede cígi :)))
uživatel
drobeček