15.05.2008, 08:48.36 | |
Nefungující UPC programy satelitní televizeDnes ráno, jsem zjistila, že nefunguje ani jeden program. Mám Rodinu. Výpadek celého systému. Má někdo tutéž zkušenost? Ozvěte se. Díky. |
![]() lote |
15.05.2008, 09:18.33 | |
RE: Nefungující UPC programy satelitní televiz...test ok. přijímač je ten střibrňák od UPC? zkus restartovat (odpojit od sítě a za minutu zase zapojit). nebo vyndat kartu a očistit jemně kontakty a nechat chvíli zapnutý na ČT1 třeba, jestli se neobjeví do 30 minut obraz. německý programy jdou? jestli ne tak problém bude pochopitelně v parabole nebo v kabelu. nebo ten přijímač dočista zdechnul, to je taky celkem možný. |
![]() moonword |
15.05.2008, 09:18.53 | |
RE: Nefungující UPC programy satelitní televiz...Funguje vsechno. |
![]() lala |
16.05.2008, 21:30.47 | |
RE: Nefungující UPC programy satelitní televiz...Díky za radu. Zřejmě se jednalo o výpadek přímo zapřičiněno UPC. Německé programy všechny fungovaly, šla i ČT 24 a ostatní ne. Vlastně celá Rodina plus naše české a slovenské. Zkoušela jsem již předtím, než jsem učinila dotaz vytáhnout kartu. Je to nepříjemné, když není spolehnutí a může se to stát kdykoliv a bez jejich omluvy. Zdraví Lotte :fuming: |
![]() lote |