Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.05.2008, 14:06.58

Digitální magnát?

Mrkněte se zde na odkaz a dojde Vám mnoho věcí! http://polak.blog.idnes.cz/c/35225/Leos-Pohl-seda-eminence-ceske-Digitalizac
uživatel
Dejf
14.05.2008, 14:45.35

RE: Digitální magnát?

Mnohym to uz doslo ponekud drive ,napr. kolaps MULTICHOICE v ere analogu atd.... a za tim vsim nestal kardinal Richelie:) nybr dotycna eminence!Vytecnik vskutku vynikajici.

No a ja samozrejme funim,fucim a P*cuju jak chora vrana,protoze tam n e s e d i m !Zatim proto panove Pohle a Berlusconi treste se ! (jinymi slovy proletari vsech zemi spojte se):)
uživatel
hdpe
14.05.2008, 14:57.35

No a? Nikoho to přece už nemůže překvapit u nás v Kocourkově, jen by mě zajímalo, jak dlouho zde to vlákno zůstane. ;)
Vemte si Charouze a Sport5, vypadá to že mu snad patří. Rv
uživatel
poky1
14.05.2008, 15:18.35

Upřímně řečeno, myslel jsem si, že zde toto vlákno nepřežije ani minutu R^
uživatel
Dejf
14.05.2008, 15:31.08

http://polak.blog.idnes.cz/c/35225/
já taky. je to zajímavej článek. pro mě spousta novejch informací, jelikož se v tom absolutně neorientuju a neznám. házím sem lepší link, aby se to nemuselo upravovat.
uživatel
moonword
14.05.2008, 16:15.55

To, co je tam napsáno, jsou naivní bláboly jak z mateřské školky. Že to tak je je jasné a každý si to může na veřejně dostupných místech najít.
Jsou to snad všechno soukromé firmy, ne? Proč by nemohly vytvářet různá společenství a být i personálně propojené, pokud neporušují zákon o hospodářské soutěži (a to asi neporušují, reps. ani rozžhavený mládežník Polák o něčem podobném nemá potuchy.). Kdo chce, může si pronajmout transpondéry a zahájit konkurenční boj.
Ambiciózní mládí je prima věc. Ale chtělo by to více znalostí a méně emocí.
uživatel
Antonín
14.05.2008, 16:48.33

mládežník je sympatickej a já mu děkuju že mně jakožte nevzdělaný a nemajetný lůze (v budoucnosti bez občanky a práva volebního) dodává aspoň nějaký informace. od leoše sem nikdy nic nečet tak má co dohánět.
uživatel
moonword
14.05.2008, 17:13.30

chápeš zase když porovnáš toho vzdělance leoše s tím mládežníkem tak prostě ten leošek píše a mluví jenom o věcech na kterejch je nějakým způsobem (většinou finančně) zainteresovanej :laughing: a jenom tak zbůhdarma nenapíše nic. proč taky že jo.
uživatel
moonword
14.05.2008, 17:29.35

Takéto prepletené vzťahy v mediálnom biznise sú skôr pravidlom ako výnimkou. Netvrdím, že je to úplne fér no ak neporušuje zákon, tak je to jednoducho biznis. Nevidím v tom článku nič prekvapujúce.
uživatel
silverosbd
14.05.2008, 21:39.45

Přeci člověk nemůže sedět na tolika židlích zároveň (zvláště když se navzájem můžou ovlivňovat), copak jste se pomátli? Ohledně CS Linku platformy - tak ta určitě ale Pohlovi nepatří, to si jen jakoby přivlastnil a všichni mu to (i ASTRA) sežrali! :lookaround:
uživatel
Dejf
15.05.2008, 00:42.19

@Antonín

Jenže ten člověk napsal uplnou pravdu o tom podvodníkovi.
uživatel
Prosat
15.05.2008, 08:41.03

Já netrvdím, že to není pravda, ale že je to blbá a naivní pravda, jako když podobné věci budu psát o deseti dalších lidech, kteří provozují svůj privátní byznys. Murdoch třeba. Nebo sto jiných. Berlusconi dělá totéž a ještě do toho plete politiku, což je teprve problém.

Prosate, napsal bys na papír slovo podvodník a podepsal vlastním jménem, se všemi důsledky? Nebo jsou to jenom zbabělá silná slova bez obsahu? Podvod od dob Říma vypadá tak, že "kdo jiného uvede v omyl s cílem získat prospěch..." Já Pohla neznám, nemám důvodu ho hájit, ani netvrdím, že je to vzor cti, ale nemám rád voříšky, co koušou dozadu do achilovky, protože výš nedosáhnou a zepředu se bojí.
Kdokoliv z vás může přinést důklazy, že si Pohl vybudoval svoji síť pomocí úplatků, nebo jiných nelegálních kroků, kdokoliv z vás to může udělat lépe, než on (což by asi nemuselo být zase tak nesnadné, protože to dělají víceméně blbě, a hlavně nemají žádný skutečný kapitál, ale kličkují s prázdnou kasou od lesa k lesu. Zejména s příchodem HD a tím, jak to čeští provideři podceňují se zájemců otvírá nehlídané okno do trhu.)

Dejfe v privátním byznysu můžu sedět na kolika židlích chci. Mohu tě ujistit, že není nic co by mi bránilo. Mohu být majitel restaurace i místních jatek, ba dokonce mi může patřit i místní býčí farma, a klidně si k tomu ještě můžu přidat koželužnu a jatka. Tobě i komukoliv jinému do toho bude prd. Jediný, kdo mne snad jednou bude hlídat bude ÚOHS, jakmile začnu ovládat trh (což by bylo tak nějak v okamžiku, kdy začnu vlastnit kolem 30% restaurací v České republice).
uživatel
Antonín
15.05.2008, 09:52.52

@Antonín

Podvedl ne málo lidí s bývalým Multichoice,ani se neomluvil.A Multichoice si určitě pamatuješ.Prodali přístroje,v té době za dost peněz,pak ze dne na den vypnuli signál.Pan Pohl jen řekl,že ho nějakých tisíc předplatitelů nezajímá.Tak se mu moc věřit nedá!!!
uživatel
Prosat
15.05.2008, 11:12.45

Jak si můžete

dovolit takhle osočovat- vždyť to byl jen špatný podnikatelský záměr,že na to naletělo x lidí,no a co,uděláme další.Jak jinak se dostanete k penězům v téhle zemi?Vždyť nám tak velí strana a vláda!!!
uživatel
spyko
15.05.2008, 13:16.47

Mně nevelí žádná strana, a vláda jenom limitovaně. Rozhodně ne ve smyslu, jestli se mám chovat slušně. K penězů se lze dosta prací. V oboru satelitním se například dá dostat k velikým penězům dírou na trhu s HD, ne hned, ale za předpokladu vybudování středoevropského operátora do během desti let bude slušně výnosný podnik. Není to však bez práce!

Jestliže se vám zdá, že jste schopnější než blbý Pohl, tak vzhůru na něj. Jestli se vám zdá, že vás podvedl (mne nepodvedl určitě), je právě tak čas podat trestní oznámení. Ona je ovšem otázka, jestli jste náhodou nepodepsali smlouvy, které podobný postup ukončení umožňují. A jestli to není spíše stejné jako ve vedlejším threadu o UPC. Občůrali vás, ale to má k podvodu stejný vztah jako Sportka k Las Vegas. Neumíte se postarat o sebe samé. Řešení jsem už popsal jinde.
Jak to bylo přesně s Multichoice nevím, dokumenty jsem k tom nikdy neviděl. je možné, že je to podvod, ale protože myslím neexistuje žádné trestní oznámení, tak to kvalifikovaný podovod spíše nebyl. Spíše některé jednoduché duše naletěly na sliby. V podstatě stejným způsobem, jako tytéž dušinky naletěly v roce 1947 na sliby KSČ nebo tytéž dušinky, které pod dojmem slíbených koláčů bez práce naivně podporují (nevhodné slovo)y a komanče dnes (a dopadnou jak s tím Multichoicem). Z hlediska volebních výsledků to vypadá na dost velký trh s blboňama.
uživatel
Antonín