Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.04.2008, 16:01.10

humax - fox cl

nemohu nastavit diseq.Astra23.5a19.8 hraje mi vždy jen jedna dužice po nastavení diseqA hraje23.5 znovu vstoupím do mastavení antény zadám 19.8 přepnu diseqB a nic napájení lnb zapnuto a po vypnutí menu hraje 19.8 a 23.5 ne.Neptá se mě na uložení do paměti prostě si pamatuje vždy poslední nastavení napájení 22hz je zapnuto poradíte?
uživatel
dafosek
18.04.2008, 22:37.10

RE: humax - fox cl

Děláš nějakou chybu, tyto přijímače fungují s DiSeqC přepínači naprosto v pohodě!! Doufám, že každou družici máš pod jiným pořadovým č. !!!
uživatel
Zip
19.04.2008, 08:28.10

humac

díky za odpovědˇ 23.5 mám diseqA číslo družice 1 druhá diseqB aq číslo 2 chybu určitě dělám ale kde? :ogre:
uživatel
dafosek
19.04.2008, 12:00.29

RE: humax - fox cl

Takto po slepu nejde radit, měl by Ti poradit ten, kdo Ti to prodal!!!!!!
Podle Tvého popisu mě napadá, že jsi naladil obě družice pod jednou anténou a teď se snažíš přiřadit DiSeqC. Proveď tovární nastavení, nebo vymaž programy družice Astra 3 (má míň programů) a vyber novou anténu (družici např č 5) přiřaď ji správný název (Astra 3), zvol DiSeqC a nalaď znovu programy té dané družice!!
Musí to fungovat. To jsou ty nákupy na netu, nebo od tkzv. odborníků, kteří se podbízejí cenou, ale služby a rady žádné!! ;P
uživatel
Zip
19.04.2008, 18:55.11

humax-cl

Děkuji ti ZIPE za radu vyskouším to nemám to však po ruce je to u známých dám ti vědět.
uživatel
dafosek