17.04.2008, 21:50.44 | |
něco k fergusnoviProsím odborníky,aby se mi tady vyjádřili.Chci dva fergusny 6600 a dvě karty na české programy z A3,žádnou emulaci.Nedávno se tady populární pan VF vyjádřil,že tyto přijímace jsou conax embeddet,hadám přístupový systém a až začne provider šifrovat ECM,to je asi nějaký protokol,si tyto přijímače neškrknou.Jak tomu mám rozumět?Nastal by nějaký problém pro mě?Díky |
![]() jm57 |
17.04.2008, 22:13.11 | |
RE: něco k fergusnovino okrem toho ze ti to teraz sem tam vyhodi hlasku pri gitalke sa v buducnosti moze stat ze ti to bude primrzat pri sledovani, pripadne moze byt problem aj s aktualizaciou zapisov na karte äten je de facto aj terazky ked v emu softe )mimo temu: ..prevcerom som po dlhsom case drzal opat v rukach HDTV prijimac Ferguson HF8800HD .. kua to je odflaknute .. plechy nemali mozno ani milimeter, volne sa ohybali, plasty posobili velmi lacnym dojmom skoro ako ten lisovany polystyren .. hol ti poliaci to valia asi po veceroch kdesi v garazi na kolene. emu soft myslim ze to bola 11.06.xx sa neustale nepravidelne restartovala .. zjavne prijimac ma problemy sam zo sebou a to uz nehovorim o tom ze ak urobite skrat na PCMCIA trebars zasunutim vadneho modulu oprava vas vyjde skoro na 2 litre priamo v PL .. fuj .. preč s nim Rv Rv |
![]() Vlado Fogo |
17.04.2008, 22:19.54 | |
pro VFDíky za radu.Já vyhcázel jednak z nízké ceny a navíc celkém kladného hodnocení tady na "zprávičkách".Takže podle tebe raději něco s originál.cryptoworksem? |
![]() jm57 |
17.04.2008, 22:30.17 | |
@Vlado FogoDovolím si ti oponovat, mám FX-6600, FX-7600,na chalupě 7318 a 3318 v brašně na montáže (denně v provozu v dešti a různých zvratech počasí), s tím provedením máš sice pravdu, ale co se spolehlivosti týče tak je snima největší spokojenost, sat. strojů jsem již vystřídal několik a tyto se mi zdají jako největší držáci. |
![]() bore67 |
17.04.2008, 22:30.48 | |
RE: něco k fergusnoviniesom sice taky odbornik ako vlado fogo a ten 8800 a 8900 som len prerabal ale nemrzne nepada a je s nim spokojnosť s tymi zapismi ma ale pravdu |
![]() par32 |
17.04.2008, 22:51.31 | |
@bore67vsetky modely fergusonu som dsamozrejme nemal v rukach, starsie typy sa u mna zdrzali max 20 minut a po est preprogramovany flash isli povodnemu majitelovi@par32 s tym novsim softom 11.07.xx a po uprave citacky u starsich seriovych cislach tychto 8800 uz je to v poriadku, hlaska sa objavuje len sporadicky a da sa to vyriesit tak ze sa tam pichne original conax karta a dolu do Ci slotov 2 moduly. cenovo sa s tym da vybabrat tak ze si kupis opensat9000 co je ten isty HW ale ocosi lepie prevedenie obalov . cenovy rozdiel je 2 az 3000 sk |
![]() Vlado Fogo |
17.04.2008, 23:04.33 | |
@jm57 něco k fergusnovi1.ferguson FX (řady) s originálním softwarem umí přečíst k´dovací systém cryptoworks, tedy mimo jiné...čte bezvadně a můžeme si přečíst zápisy na našich kartách, tedy UPC, Gital, TaT a Skylink (pro zajímavost umí i DGCrypt, ale pouze na alternativní soft..., problémy při vysílání reklamy, že zamrzl nebo nešel obraz se již dávno vyřešil novější vezí firmware nebo se dá najít v návodu jak tutu neblahost odstranit, stačí jen číst, ale toje už dávno (červen 2007)zde je odkaz na originální soft EUhttp://www.ferguson-Digital.eu/ 2.HF ferguson HDTV nemá problémy s bootováním a resety na originální verzi 1.03.xx a nyní na nejnovější 1.07.2A to samé řeší i alternativí soft tedy vždy o jedničku více 11.07.2F, hovoříme o recieveru, který je na trhu od jara 2007 a v současné době velmi dobře zvládá modul X Cam, který ve spolupráci se zmíněným strojem nemá potíže s KD v FEC 9/10. Ve spojení s plasmou nebo LCD pochopitelně přes HDMI velmi dobrá volba pro budoucí sledování HD programů, v SD velmi dobrý obraz. dnes se dá pořídit kolem 6000,-Kč,ale pro novového majitele je jistě lepší propracovanější verze PVR a USB, tedy HF 8900 HDTV, přeji ostrý obraz a dobrý zvuk přátelé |
![]() Babui |
18.04.2008, 04:31.42 | |
RE: něco k fergusnoviOno taky záleží s čím Vlado Fogo obchoduje. |
![]() juzek |
18.04.2008, 08:00.47 | |
@juzeko tom ze mas tychto kramov plne sklady nie je pochyb - minule ta tu ktosik odhalil.mozno si necital history ale ja neobchodujem z nicim ale z casu na cas ked sa mi dostane na servis nejaky ten box tak sa nan pozriem dokladnejsie a ver mi ze fegusna 8800 som si pozrel dokladne a to aj vratane zalohy flash |
![]() Vlado Fogo |
18.04.2008, 14:44.07 | |
RE: něco k fergusnovi:o)))) U odhalení jsi byl Ty viď :o)))nekoupíš 1500 Fergusnů ? :o))) Mohl by jsi testovat a možná by jsi přišel i na to, že je lepší než openbox, který se v PL neprodává a neboj není to pro kvalitu. |
![]() juzek |
18.04.2008, 14:52.50 | |
RE: něco k fergusnovico sa toho zistenia tyka tak aspon v citackach je lepsi .. obenbox je na baze icecryptu podobne ako trebars abdsr xxx kdezto ferguson na baze conacu a teda potencionalne problemy v buducnosti.ja poliakom neverim ani dobry den skopiruju aj to co vidia na obrazku a ked sme uz u toho prve klony DM 500 isli prave z pl a vidis jak to dopadlo |
![]() Vlado Fogo |