25.03.2008, 18:30.22 | |
TECHNISAT DigiT MF4-S CC @ BIDLO,MajklsnTak jsem zkousel verzi jak jste psali 2.22.0-908c a je to fakt zajimave. Tahle verze se v loadovacím programu identifikuje jako verze pro prijimac CC a pritom je papirove urcena pro DigiT MF4-S. Nicmene mi tam stejne nejde nahrat, loadovaci program mi pise zase wrong hardware IDs. Verzi hardwaru prijimace mam ja 25.43 a domnivam se, že vy máte asi starsí verzi hardwaru v prijimaci a proto vam to zrejme funguje. Verzi 2.22.0-908c jsem zkousel, ale na prijimaci s verzi hardwaru 25.15(20), kde vse skutecne jede bez problemu . Osobne se domnivam, ze do meho prijimace s verzi hardwaru 25.43 lze nahrat pouze verze softwaru, ktere zacinaji 2.33.XX.X a do prijimacu s verzi hardwaru napr. 25.15 lze nahrat jen verze, ktere zacinaji 2.22.X.X. Myslim, ze urcite verze softwaru tedy funguji pouze s urcitym hardwarem a na jinem hardwaru je nelze vubec nahrat.Napiste, jestli s tim mate nekdo zkusenosti. |
![]() lukasz |
25.03.2008, 22:10.12 | |
pro lukaszvypadá to že jsi opravdu trefil hřebík na hlavičku.Já tam mám opravdu verzi hardwaru 25.15/20/.od včerejška to zatím jede bez jediného problému. |
![]() BIDLO |
25.03.2008, 22:46.47 | |
německá důslednostJá k tomu už asi moc neřeknu, jelikož Digit mf4-s cc nevlastním. Ty pokusy jsme dělali s Bidlem. Ale je od němců až neskutečně hloupé, že do typově stejného přijímače cpou pokaždé jiný hardware, ktery navíc potřebuje rozdílnou verzi softwaru. A ta podpora, raději nemluvit. :(( |
![]() Majklsn |
26.03.2008, 19:01.30 | |
pro BIDLODobře, že to jde alespoň tobě. U mě stále nic. Inu doplácím na novější verzi hardwaru. Psal jsem i do Technisatu, ale Němcové se k tomu stavěj zády a nechtěj mi pomoct. Psal jsem jim, ať mi mailem pošlou tovární soft pro přijímač s touhle verzí hardwaru, ale oni nic. Jsou fakt jak natvrdlí. :dead: |
![]() lukasz |
26.03.2008, 19:43.25 | |
RE: TECHNISAT DigiT MF4-S CC @ BIDLO,Majklsnved oni aj su ;P |
![]() grantec |
26.03.2008, 21:21.26 | |
lukaszco na to říct? Snad leda že pokud to máš ještě v záruce tak se pokusit to vrátit.Jiná možnost asi nebude,teda kromě toho že počkáš na další soft verze. |
![]() BIDLO |
27.03.2008, 09:28.33 | |
lukasztak vidíš,zdá se že radost byla předčasná.2 dny v pohodě,včera už první resety přístroje.Nyní už mám k dispozici originál modul tak to nyní budu zkoušet zase chvíli s ním.Buď ta poslední verze opravdu nestojí za nic nebo bude chyba někde v přístroji.Tak uvidím,ještě se nevzdávám a budu zkoušet dál. |
![]() BIDLO |