21.03.2008, 13:40.54 | |
nahrávání z dvd rekordéru satelitní programyAhoj, mám zapojeného topfielda do televize přes scart a druhý výstup ( vcr ) scart z přijímače do rekordéru AV1.Nejedu si na satelitu určitý program a dám na dvd rekordéru nahrávání a nic mi nenahrává. Jak je to s AV1? Když zapnu satelit přeskočími na AV1 obraz,pak zapnu dvd rekordér a na AV1 mi přeskočí dvd rekordér.Jak tam dostanu zas obraz a vím,že můžu nahrávat? |
![]() milannnn |
21.03.2008, 13:52.32 | |
RE: nahrávání z dvd rekordéru satelitní progra...Skus nahravať z AV2 nahravam zo satel.z AV2 na video |
![]() profant |
21.03.2008, 15:33.33 | |
RE: nahrávání z dvd rekordéru satelitní progra...I když tvoje zapojení musí rovněž fungovat zkus přístroje propojit takto:1.SAT AV1 do DVDR AV1, DVDR AV2 do TV AV1. Toto by stačilo. 2.Ale můžeš ještě propojit SAT AV2 do TV AV2. Nahrávat budeš takto: Navolíš program na SAT, DVDR přepneš na AV1 a na TV můžeš na AV1 sledovat co nahráváš. Při tomto nastavení DVDR můžeš satelit sledovat na TV i když nenahráváš a nebo při vypnutém DVDR. Propojíš-li ještě za 2. můžeš na TV sledovat přímo SAT na AV2. |
![]() F123 |
21.03.2008, 20:14.11 | |
RE: nahrávání z dvd rekordéru satelitní progra...Zkusím tento problém vyřešit jinak:asi koupím HD sat.s HDD.1 vidle do elektriky a jakoby 2 přístroje do lcd Tv přes HDMI.Neumím si představit že bych nahrával ze sat.přes scart do dvd a pak to posílal přes HDMI zpět do TV,trochu složité. |
![]() Cucerak |