13.03.2008, 14:24.07 | |
Rozvod pro sat.přijímačeZahlédl jsem,že se prodávají průchozí učastnické zásuvky i s výstupem na satelit.Není mě jasné,když mám na průchozí zásuvce jeden sat.přijímač a jeden pak dál na tom samém svodu na koncové zásuvce,jak to je s napětím pro konvertory. |
![]() jm57 |
13.03.2008, 16:55.08 | |
RE: Rozvod pro sat.přijímačeTyto zásuvky bývají průběžné většinou jen pro TV pásmo, satelitní přes ně dále nepokračuje. Pokud ano, tak pak může být plnohodnotně zapojen pouze jeden přijímač na takovéto větvi (dá se to využít např. pokud standardně člověk kouká v obýváku a nad ním má na stejné větvi třeba ložnici a když je nemocen a je připoután na lůžko, tak se satelitní receiver odspodu odmontuje a dá na ten nezbytný čas nahoru do ložnice). |
![]() gespa |
13.03.2008, 16:57.49 | |
pro GespaMyslel jsem si to,ale díky za to potvrzení |
![]() jm57 |
13.03.2008, 19:11.16 | |
RE: Rozvod pro sat.přijímačeI pruchozi zasuvka je pruchozi pro napajeni, ale v provozu by mel byz jen jeden sat.prijimac. Jinak pujde jen jedno pasmo a polarizace - napr. ti pujde CTaPrima, ale pokud nekdo prepne na Novu na jinem sat.prijimaci, jsi bez signalu. |
![]() J a |
14.03.2008, 08:22.01 | |
tv+sat.slučovačpřemýšlím o tv a sat. slučovači.chci se zeptat,jak je to s koncovým signálem.jestli se musí použít nějaký rozbočovač.nebo jak to funguje.dík |
![]() josse |
14.03.2008, 16:35.13 | |
RE: Rozvod pro sat.přijímačeAno, pouzije se stejny slucovac, zapojeny obracene. Nebo prave ta TV-SATzasuvka. |
![]() J a |