Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.06.2007, 10:44.02

Dva satelity + jeden PVR

Dobrý den.
Názorů na koupení satelitů zde bylo popsáno dost.Každý má svůj oblíbený a to je dobře. Přesto bych si rád přečetl osvědčené bezproblémové modely. Nechci naletět při investici. Chci si koupit 2 satelity, jeden PVR, jednu parabolu a jeden LNB-quad.Investice ne zrovna malá.Chci přijímat pouze oficiálně TandT a SKY-LINK. Nic víc. Nechci žádné EMU, bezproblémové přepínání bez rušivých hlášek, automatické stahování softwaru, vše v češtině ev. dobrý sevis.Nejde mi o ušetření financí, na druhé straně nemusím mít nejmodernější neověřenou novinku. Možná že škodolibej napíše že všechno je na internetu k přečtení. Asi bude mít pravdu, ale já jsem se v těch informacích ztratil. Je jich moc.Poradí znalec? s pozdravem fuko
uživatel
fuko
12.06.2007, 11:36.58

RE: Dva satelity + jeden PVR

Mascom 1110crci,1320sPVR-s tím ale nemam zkušenost.
uživatel
spyko
12.06.2007, 11:52.55

Pri prijmu CSlink a Skylink se na vetsine prijimacu s ofic.CRWmodulem tech hlasek nezbavys. Na druhe strane je to celkem detil na ktery se da zvyknout.
Doporucil bych ti Homecast 3000CICR, do nej modul Cryptoworks SCM a dve karty - TaT a Skylink.
Jako prijimac s diskem pro nahravani bych sel asi do Homecast 8000CI PVR, ale tam budes potrebovat dva CRW moduly (nema ctecku)
uživatel
J a
12.06.2007, 14:01.48

pro pana Ja

Děkuji. Co říkáte technisat PVR digicorder S2a satelit digiplus STR1. Jinak mám Homecast 200CRCI jsem spokojenej ale ty hlášky při přepínání. proto jsem chtěl koupit 2 další
satelity pro děti
uživatel
fuko
12.06.2007, 15:01.42

Nemam rad Technisaty, vnitrni provedeni me konstrukcne neuspokujuje, zejmena zdroje ale i dalsi. Nechci pomlouvat, aby to nevyznelo spatne nebo tak nejak, ale praxe 8let v servisu TV me bohuzel deformovala. Nekolik desitek jsem jich namontoval, vetsinou vsak pro zakazniky, co si to koupili jinde. Nemuzu tedy zodpovedne rict, jak je to s tou kvalitou v dlouhodobe praxi.
Jinak ja svym zakaznikum instaluji povetsinou Homecasty, drive jeste celkem dost Humaxy, dnes uz jen 8100CI-PVR nebo 9100CI-PVR, pro ty co chteji neco levneho tak STRONGy pro FTA ale to zcela vyjimecne a obcas Fergusony ale ty taky nejsou zadna slava, proste vim o nich az nechutne casto ve srovnani s tim ostatnim.
uživatel
J a
12.06.2007, 15:44.41

Není náhodou Homekast 200 stejný jako 1110,co se ti na něm tak nelíbí?
uživatel
spyko
12.06.2007, 16:59.20

pro pana Ja

Děkuji za úpřimnou odpověď. Dám na Vaší radu jdu do Homecastu. jeden doma mám bude to alespoň od jednoho výrobce všechno. Zprovozním to do LNB quadu a dám vědět zkušenosti. Teď jěště který 8100CI-PVR nebo 9100CI-PVR? Přečtu nějaké informace a rozmyslím se. Přesto kdyby tenhle příspěvek četl majitel PVR Homecastu dejte vědět s pozdravem fuko
uživatel
fuko
12.06.2007, 17:07.04

8100PVR je HUmax s 80Gb diskem a jednim tunerem
9100PVR je Humax s 80Gb diskem se dvema tunery a moznosti prenosu do PC

HOMECAST je CI 8000-S PVR se 160GB. Pokud chces vyuzit plne tech dvou tuneru, musis privest do kazdeho samostatny vystup s LNB, coz pri QUADu a 3 prijimacich neni problem.

Zkus se na ty pristroje podivat treba na www.omko.cz
uživatel
J a
12.06.2007, 17:12.26

pane Ja

děkuji za rychlou odpověď
fuko
uživatel
fuko
12.06.2007, 17:17.51

Rado se stalo.