Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.01.2008, 21:01.43

Plasma Pioneer-507XD

Prosim o pomoc,znamy si poridil tento vyrobek,ma Rec. Humax 5500 a chtel by neco noveho,vhodnejsiho k teto telce. Nechce s PVR ani s Hard diskem,ale solidni stroj,je mozno poradit c o kde sehnat? Rec . by mel byt HDTV prijimac.,ceske programy,pripadne moznost emu. Dekuji za Vasi pomoc a radu.
uživatel
Jendaj
22.01.2008, 21:11.26

RE: Plasma Pioneer-507XD

Které HDTV programy hodlá známý sledovat?
Od toho se hodně odvíjí typ přijímače.
uživatel
Antonín
22.01.2008, 21:17.40

Kamarád je zklamanej z obrazu že jo???to se dalo čekat...tak ted to honí.
No HDTV přijímač mu bez HD programů nepomuže.Zklamání bohužel zůstane
uživatel
pat
22.01.2008, 21:53.51

Plasma 507XD

No tak zklamany to urcite neni,chodi to docela slusne,a to mel Philipse za 50.000 CRT-ovsem tohle je jinny pokoukanicko,sam jsem cumel,jinak pane Antonin on vlastne nevi jake programy HDTV,spis se jedna s ohledem do budoucna, ovsem ted HDTV asi jen volne,zatim ma parabolu na 23 a19 nastavenou,sam se v tom zatim moc nevyznam,sam mam GI 8700 a doma koukam na telku Loewe 63,no musi me to zatim stacit nez neco nasetrim,ale jak jsem dneska videl ,tato Plasmicka je trida a to cekam ze bude pokoukanicko teprve az na HDTV.
uživatel
Jendaj
22.01.2008, 22:30.02

No je to jak Ferrari na českých silnicích a pat to trefil, on se ten snobizmus někdy nevyplácí a na to jsem tu už parkrát upozorňoval. Jinak pánové nic ve zlém. R^
uživatel
CES
22.01.2008, 23:02.02

Panove mockrat dekuji za Vase rady,znova opakuji on je ten muj znamy z tou masinkou moc spokojeny . Chcel si udelat radost a myslim,ze si ji udelal. Nejak se zacit musi,sam vim ,ze se tento stroj musi dobre krmit a pak se nam odmeni .Ja mit ty korunky co to stalo tak bych nevahal ani minutu a koupil bych si to taky. Verim ze letos se se signalem HD trosku na satu nejake stanice objevi,otazka je co budou stat vstupenky. A o tom to je. Ale znova opakuji ,je to pekny obraz a trosku jsem mu dneska zavidel,ale vim ,ze makal a ze si to zaslouzil svoji praci a mohl si to dovolit koupit. Jeste jednou diky za Vase nazory a rady.
uživatel
Jendaj