Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.01.2008, 12:15.31

NanoXX

9600 a podobné typy...máte zkušenost?Já krom! 9600stovky která má sdílení ....hrůza! Spatná práce s motorem a problematické softy....
uživatel
cb21
04.01.2008, 12:28.38

RE: NanoXX

dit to tvsatnela vřele doporučuje a tam jsou celkem nadšenci ,nebo to je jen tlačenka kusu šrotu? Kdysi meli visionnet ktery umel prez emu-sdileni automaticky premier a řecky paket hellas v irdeto2 a již umí velkej prd jen polsat s Digi což na jeho byvalou cenu nevydaná šunka avizované satnely tak nevim...
uživatel
zori
04.01.2008, 13:14.53

RE: NanoXX

no osobně mám zkušenost s Visionet 7000FCIS a 8000S. Tento týden mi bylo řečeno, že se do toho na nanoxx dá naládovat soft. a že opět TPS šlape v EMU, když se na stránkách nanoxx na to zeptám, jsem za blba, tak by mě zajímalo kde je pravda, podle mě Visionety už jen Digi a Polsat + pár drobků....mýlím se, máte jinou zkušenost? Nano je prý solidní přístroj, který umí hodně, při sdílení ještě víc, ale příjde mi to náhrada za Visionety a jejich cena a životnost, už raději jsem zvolil jiný přijímač, který když doslouží v EMU, tak se dá za podobný peníz vyměnit. Jen můj názor.
uživatel
Skye17
04.01.2008, 15:03.21

zori

ano známej koupil nano v tvsat nela a ejhle ani zadávat klíče do modulů nelze zadat:-)))))))))))))
prostě krom 9600(ale pokud bude fw policie aktivní tak bude na nic nemá ani slot ci)tak sou to šunky
uživatel
cb21