15.12.2007, 17:44.59 | |
AZ BOX vs. InvertoDobrý večer všem.Dnes jsem se zabýval, čtete správně, AZ BOXem S720 USB. Co jsem zjistil: Zápisy na Gitalky chodí perfektně. Přístroj není zrovna rychlý a uživatelská přívětivost se naklání k oběma extrémům, podle toho, co člověk zrovna dělá. Přeskládat programy v hlavním seznamu vlastně nešlo - Box si dělal , co chtěl. Nebylo možné rozchodit KD na Astře 23,5°E. KD ostatně ani není uveden v podpoře EMU. Pokud hodláte přijímat Eurosport přes Digi TV, důrazně varuji před použitím Inverta Silvertech. Na tenhle transpondér (12687 H) Az Box dohlédne například s Edisionem 0,2. USB update je v pohodě, jen při SW (USBtoAZBox) je vhodné, aby flashka obsahovala jenom jediný soubor - soubor s SW. Není možné jednotlivým programům přiřazovat hlasitost. Také machinace s transpondéry mi nevyhovovaly - příliš časově náročné. Pokud si odmyslím AU na DigiTV, tak mě osobně může AzBox nabídnout pouze USB podporu, ale tím to hasne. Vždy je něco za něco. |
![]() mirasat |
15.12.2007, 19:46.30 | |
RE: AZ BOX vs. Invertomáš se držet svého kopyta!! :))) |
![]() Saxon |
15.12.2007, 20:03.19 | |
RE: AZ BOX vs. InvertoAbych nezapoměl, šlo o soft s 12.prosince. |
![]() mirasat |
15.12.2007, 20:13.54 | |
@mirasattak kámo,ten mobil jsem vyčistil,vysušil,vložil simku a nebralo mi to muj PIN.Jsem v pr....PUK neznam,tak do pondělka jsem jen na Vodafone.Posílám Ti na Centrum číslo.Malta je svinstvo. :(( |
![]() Saxon |
15.12.2007, 20:37.23 | |
@SaxonTaky jsem Ti něco poslal na E-mail.Když tak mám mobil v záloze, kdybys potřeboval. |
![]() mirasat |
16.12.2007, 00:04.17 | |
RE: AZ BOX vs. InvertoUž jsem dal jeden telefon vyprat s kalhotama, ale do omítky to jsem ještě nezkoušel. :laughing: |
![]() poky1 |
16.12.2007, 05:19.56 | |
@pokyshoda okolností:domácí si mě pozve na montáž a ještě mu tam řádí zedníci a k tomu mi paní matka vypere moji montážní vestu.Neuděláš nic....ještě že má Nokia takový výtlak,že jsem ji stačil z kolečka vylovit. ;) |
![]() Saxon |