Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.12.2007, 11:18.40

openboxforum.cz

Mohl by mi admin vysvětlit, proč jsem byl zabanován? Vždyť já jsem nenapsal ještě ani příspěvek. Admin zabanoval moji ip, ale nevím proč???
uživatel
pepere
05.12.2007, 11:37.15

RE: openboxforum.cz

1.Ty vieš najlepšie prečo! Myslím, že admin nie je povinný Ti to vysvetľovať.
2.Prečo sa nepredstavíš pod pravým menom? Ako vieš, že zabanoval ip adresu a nie nick?!
Nezavádzaj ostatných!
uživatel
SofN
05.12.2007, 12:03.15

Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.
Kontaktujte Administrátora fóra pro další informace.
Tento ban byl vydán na vaši IP adresu.
Z toho je snad jasné, že zabanoval ip adresu a vůbec nechápu proč.
A vysvětliti by to měl, vždyť já jsem se tam ani neregistroval, jen jsem četl příspěvky a teď toto. Moji ip nemohl ani znát, když jsem se neregistroval, tak proč to tak je?
uživatel
pepere
05.12.2007, 12:12.40

Tak prečo s tým spamuješ na parabole? Máš tam napísané = kontaktujte Administrátora fóra a nie sem
uživatel
SofN
05.12.2007, 12:26.01

Ok, já mu napíši i na email, ale vím, že on sem někdy chodí a tady se odpovědi dočkám určitě dříve.
uživatel
pepere
05.12.2007, 12:29.58

Já mám stejný problém, take zabanován. Vypadá to, že používáme stejnu ip, ale taktéž nevím, proč to tak udělal :O
uživatel
agger
05.12.2007, 14:28.38

Nemám nic s tímto fórem společného, tak jenom neoficálně:
1. Nejspíše nemáte svoji valstní IP adresu a sdílíte ji s nějakým strupem, který porušoval pravidla zde vyžadovaná natolik trvale, že s ním nebylo jiného řešení.
2. Už jenom pojmenování tohoto přispěvku je pro mne dostatečný argument, aby sem lidi jako pepere neměli přístup (a nejlíp vůbec nikam - obojek a řetěz).
uživatel
Antonín
05.12.2007, 14:36.39

Já jsem sice v životě na tom openboxforum.cz nebyl, ale vypadá to, že mám také stejnou ip adresu, protože když jsme na tu stránku najel, tak mi to ukazuje to samí, co peperemu.
uživatel
stevef
05.12.2007, 15:45.42

U mňa je to to same. Tiež som zabanovany a neviem, čo s tým. Už som psal aj adminovi, ať s tým nečo urobí.
uživatel
arner
05.12.2007, 16:19.26

Nevim pro to pisete sem, tady je parabola.cz a ne nejake priblble forum, na ktere odkazujete, asi mala navstevovanost, ze ? Jinak ty IP vidim, ze mate stejne, pokud jste teda ruzni lide a nedelate si jen srandu ...
uživatel
007
05.12.2007, 22:15.12

to 007

Musím Tě pochválit,Ty jsi ale borec"čeština být Tvůj konicek" viď ??? Já bych se styděl,kdybych psal tak hezky pravopisem jako Ty.
uživatel
sat amatér
05.12.2007, 22:45.10

No hlavne, ze je tvuj pane profesore. K satelitum nemas co rici, ze ? Tak rypes do kravin, takze odchod s bananem a najdi si nejaky server o gramatice jazyka ceskeho.
uživatel
007