Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.12.2007, 10:53.26

ZAVADZANIE Sky linku!!!!

Jednanie Sky linku by som nazval ZAVADZAJUCA REKLAMA kedze aj na ich webovej stranke v cenniku ako aj v TV reklame ktoru som videl uvadzaju ze ponukaju aj po novom uz aj" ceske programy "......zial zamerne a lzivo neuvadzaju ake!!!! Sparavne znenie by malo byt po novom uvadzame aj PROGRAMY CESKEJ TELEVIZIE a nie ceske programy!!! Je to banda zlodejov a klamarov a radim ludom aby si radsej kupili kartu od Gitalu alebo T a T hlavne tych drzitelov kariet Slovak link ktory ak by chceli ceske alebo platene stanice kupit novu kartu za 4000 Sk tak to ich CS link karta vide v prepocte na 2500 Sk a maju komletnu ponuku CZ stanic Ct1, Ct2, Ct4 sport, Prima, Nova, Nova cinema......!!! Ak Sky linku nerobi konkurenciu nik na Slovensku som rad ze im ju mozno robit aspon prostrednictvom CZ firiem T a T alebo Gital!!!!
uživatel
satfanusik
05.12.2007, 10:57.44

chod uz do prdele s tym vyplakavanim !!

povedz mi co s tym ma spolocne toto forum ??
vyplakavaj na zakaznickej linke skylinku a neotravuj tu !!
uživatel
Vlado Fogo
05.12.2007, 10:58.11

RE: ZAVADZANIE Sky linku!!!!

prave som tam pisal tiez som dostal odpoved ze musim kupit novu kartu ,chcem vydiet toho blazna kto ju kupi za 4 tisicky ked uz jednu mam na TT islo zapisat STV
uživatel
Duzu
05.12.2007, 10:59.06

ale fakt, už od včera to tu zasíráš nesmyslama. Koho to zajímá? Rv
uživatel
Jurin
05.12.2007, 11:03.15

pocuj ty si neni satfanusik ale otravny trotl. koho to zaujima ? co smamujes ?
uživatel
buzzfuzz
05.12.2007, 11:13.50

Vlado Fogo

Vladko lalebo ako pises ty Janko rad by som ti napisal ze si ta vazim a som rad ze prispievas na toto foru a na rozdiel od XY ludi co na teba nadavaju Ja tak neucinim ani teraz ani nikdy!!!! Berem ta ako odbornika ale ako slusny clovek ta berem tiez ako slusneho cloveka a poprosil by som ta aby si si vyrazi ako CHOD DO PRDELE nechal pre svoju maminku alebo ocinka lebo okrem ineho porusujej slusn etiku a pravidla tohto fora!!!

A TERAZ K VECI PRECO TO SEM PISEM:
Pretoze som presvedceny ze treba vyvolat verejny tlak a odpor k jednaniu TBDS ( Sky linku ) kedze ako uznas sam tlak zo strany konkurencie nemoze nastat kedze ziadnu ( RELEVANTNU ) svojim sposobom nemaju!!!
Ubezpecujem ta JANKO ze svoje rozhorcenie smerujem aj na vedenie TBDS ako aj na e-mailovu schranku Skylinku!!!! Dolezite je podla mna aby tento odpor a nesuhlas vyjadrilo velke mnozstvo ludi a zaplavilo ich mnozstvom mailov a telefonatov!!!
Skutocne neebudem pisat ani o uzivateloch Slovak linku ktory podla mna su podvedeni najviac a ako sam uznas asi im je lepsie si kupit na nejakeho Cecha Cs link kartu v prepcte za 2500 Sk ako kupit si novu kartu Sky link za 4000 Sk s Ct1 a CT2 ???
Inak ak tu niekto pise ze tu nieco zasieram treba sa pozriet o par prispevkov nizsie kde nejaky cb vypisuje nieco o mikulasovi, bananoch, orieskoch v Lidli atd.. Sorry ale ja pisem o Sat problematike a nie od veci a mimo temu a ani NESOMRUJEM KLUCE NA DIGI TV A NEPISEM DIGI OK DIGI KO a podobne!!! Prajem pekny den bez urazok a vulgarizmov!!
uživatel
satfanusik
05.12.2007, 11:21.05

jaky verejny tlak? ked je ta sluzba na p. tak ju nikto nebude kupovat a firma to zabali. ziadny tlak ale trhova ekonomika. take jednoduche ze ?
uživatel
buzzfuzz
05.12.2007, 11:22.33

sorry satfanusik,možno máš aj pravdu,ale si otravný...tu sa tento problém nevyrieši a ty tu horlivo vypisuješ 30 riadkové príspevky Rv
uživatel
s@t@n
05.12.2007, 11:24.26

Jo, jo, to znám. Taky jsem se pokoušel podobným způsobem vyvolat tlak na místní kabelovku a dostalo se mi odpovědí jako "Co si stěžuješ, kup si satelit". Je to boj s větrnými mlýny, nechceš radši oříšek?
uživatel
kibreh
05.12.2007, 11:30.59

to all

Precomate pocit ze je to boj s veternymi mlyny???? Ved ja suhlasim s tebou buzzfuzz ze je to trhova ekonomika a preto aj nabadam a radim ako si si vsimol ze ak sa nezmeni nic v Sky linku tak nech ludia kupuju karty v Cesku ci uz u T a T alebo Gitalu a trhova ekonomika ako pises ty ich zruinuje alebo zmeni ich spravanie!!! A ci som otravny?????? Vies ze mna napr. otravuje neustale somrovanie klucov a kazdy 2 prispevok DIGI OK, Digi KO, Kto ma kluce na POLSAT, Premiere KO, Premiere OK.....atd.?? A kedze mi na tom co pisem zalezi taak sa priznam ze sa aj rozpisem na viac ako 1 riadok :-)
uživatel
satfanusik
05.12.2007, 11:33.06

satfanusik

chod sa stazovat pred urad vlady ako jedna novinarka a mozno pojdes aj do tatier :)))
uživatel
fajnsmeker
05.12.2007, 11:53.19

@satfanusik

...a preto som si zaobstaral Gitalku a mám pokoj.Čiže máš pravdu. R^
uživatel
Milan C
05.12.2007, 12:26.36

Koukám

že tu je zase pár jedinců,kteří jediní smí přispívat do fora a ten zbytek je tu obloha?Kdo vám dal právo tady někoho buzerovat,pokud neporušuje podmínky?Satfanusik napsal jen svůj nazor,vy si pište na své digi kody a neotravujte!
uživatel
spyko
05.12.2007, 12:37.42

Vlado Fogo

človeče Ty ale maš na všetko nadavky!!!! doprdele s Tebou...neviem prečo ta Admin nevybananuje!
uživatel
TELEFONIST
05.12.2007, 13:19.17

TELEFONIST

Že je Vlado sprostý,je!Ale je to jeden z mála,co má spojenou teorii s praxí.Buďme rádi že má zájem sem chodit a korigovat (někdy)zdejší vřavu.Už se s tím asi nedá dělat,proto ho berme jaký je! :)
uživatel
zzaner
05.12.2007, 13:25.53

to all

keby každý prispieval tak ako satfanusik tak toto fórum má úroveň. Prečítajte si svoje príspevky a zvážte ktoré a koľko sa týkajú sat problému!
uživatel
stano1
05.12.2007, 13:30.54

@satfanusik

ozaj a co neskusas verejny tlak trebars na fica, tiez sluboval znizovanie cien pohonnych hmot a vidis ako to vyzera.
buzzfuzz to napisal uplne presne, ked sa nebude kupovat firma prehodnoti cenovu politiku a bud sa umudri alebo padne.
co sa tyka tych tlakov, tie 100 % vyvolas aj sam napriklad po fazulovej polievke v miestnosti OO ;)
@TELEFONIST
vybanovat by mal skor vsetkych somrakov klucov, cize aj teba, ale zial to by tu uz nikto nezostal
uživatel
Vlado Fogo
05.12.2007, 13:38.28

Já osobně nemám žádný problém,nakupuji u odborníků,po případě DODO! :))) :))) :)))
uživatel
zzaner
05.12.2007, 13:39.30

Vy se vsichni mužete z toho VF pos*at.
Vaše teorie je zvláštní..Vlado je hulvát,uráží,posmívá se,posílá lidi někam až se bojí něco zeptat.ALE ! Protože něco umí !! Tak to nevadí necháme si nadávat a urážet se,zesměšnovat...Hlavně že něco umí !! I když jsem tady neviděl že by někomu konrétně poradil z 90 procent se jen vysmívá.ALE ON NĚCO UMÍ !!!Tak je potřeba držet hubu,nechat se urážet a nechat si s*át na hlavu.
Typicky česká povaha.Být někde skrčený v rohu,bát se něco říct a nechat dělat ze sebe vola.
Proč např.ZORBAS,D2MAC,BOBR,ANOTNÍN atd...kteří taky něco umí nikoho neurážejí a nezsměšnují.Víte proč???
Protože jsou slušně vychovaný !
Ale Buran kterej nebyl vychovanej nemuže odpovídat jinak než tak jak odpovídá..
A ted do mě!!! Hlavně my nepište že něco umí proto sito muže dovolit !!
uživatel
pat
05.12.2007, 13:56.20

@pat

v podstate ta chapem .. doma ta zena buzeruje, na parabole si ani neskrtnes .. HOLD to je zivna poda pre rast komplexu menejcennosti a ked sa k tomu prida aj uhundranost a nesikovnost (zrejme podla toho aj ten rozpravkovy nick PAT),nedivim sa ze tvoje prispevky vyzeraju tak ako vyzeraju.
mimochodom ty si uz napisal nejaky ten konstruktivny prispevok tu na parabole okrem DIGI OK a DIGI KO. nejak si nespominam. skus mi sem pastnut link prosim Rv
uživatel
Vlado Fogo
05.12.2007, 14:03.06

pat

:-))))))))jééé že tě to to...tento ...s*re:-/ Já si tedy nejsem tak uplně jist,jestli je Vláda takový borec,ale to je ted jedno.Kdybych chtěl,tak si ted k sobě vezmu literaturu a budu dělat odborníka taky.Ale na to zas tolik času nemám.Mě ted zajímá co se děje na orbitu a né jestli je změna na AC6 duležitá:-))))))a složitá jak tvrdil satelitní mág.:-) nic proti Vlado,ale s tou tvou ješitností bych opravdu přibrzdil....A ty pate se na to vyto...jak psal 007(tady se nikdo nezmění)..... :8)
prosím taky pojdte do mě dik:-)))))
uživatel
cb21
05.12.2007, 14:37.03

.....každý má právo na názor, ale to , či ho budem trebárs ja tolerovať, je len moja vec,to isté platí aj pre zadávanie príspevkov, pokiaľ tu nerozoberá niekto výrobu ruského tanku, tak neviem, v čom je problém... :8)
uživatel
Christian
05.12.2007, 14:54.34

Ja nemam rad skylink a je mi na bliti, ked uz len pocujem ten nazov ;P
uživatel
Illusion
05.12.2007, 15:30.32

Satfanusik má tentokrát PRAVDU.Ja s ním súhlasím a tak isto budem smerovať svoj mail na adresu SkyLinku i keď som vlastníkom modrej karty.Tú prvú bielu som kúpil v podstate za ten istý peniaz,nevidím dôvod prečo by mi ju nemohli vymeniť kus za kus.
uživatel
robina2
05.12.2007, 15:32.13

robi

ee k výměně kus za kus musí být duvod.....bohužel ten neni poškozená karta(např.
uživatel
cb21
05.12.2007, 15:34.19

Zdieracsky Skylink!!!

Neviem co tu na Satfanusika utocite! Ma uplnu pravdu! Vo vsetkom! Taka zdieracska firma, akou je Skylink moze byt jedine na Slovensku, pretoze len tu, v tejto naivnej krajine plnej naivnych a hlavu strkajucich ludi do piesku, moze vykonavat svoje podobne aktivity, pretoze len tu v tejto skvelej krajine sa jej nemoze nic stat. Preco v CR, ked sa menili TT karty za novsie, to automaticky urobili vsetkym zakaznikom, v tichosti a hlavne ZADARMO?! Preco sa to v CR dalo urobit bezplatne, ale u nas je zakaznik NUTENY OPAT si zakupit drahu "Novu" kartu Skylink za "uzasnu" cenu 4000,-SK? (Ta nova karta bude ktovie dokedy nova... mozno ked sa budu chciet znovu nabalit, jednoducho opat vymenia karty a zakaznici budu musiet pekne calovat prachy). A preco sa ta tema opat tu vytahuje? Podla mna je to spravne, nech vie o tom cely narod, aka je Skylink skvela firma! Ja som uz davnejsie pisal do Skylinku (hned ked tato "kauza" zacala), bol to dost ostry mail a ani len nemali tu odvahu, odpisat mi. Pretoze jednoducho vedeli, ze mam pravdu. A Satfanusik ma UPLNU pravdu, pretoze keby nas bolo viac takych, ktori by na Skylink tlacili, MOZNO by sa aj nieco zmenilo. Ale ked nas tu bude stale vela takych, ktori budu tvrdit, ze co sa to tu stale rozobera za tema a budu len pindat a nic preto neurobia, stale nas budu firmy podobne Skylinku takto zdierat! Akokeby mna malo zaujimat, ze si Skylink zmeni nejaky bios!!! Ja som mal v case zacatia predaja novych Skylink kariet svoju kartu Slovak Link len necely rok! To si mam akoze kvoli nim len tak opat kupit novu rovnako drahu Skylink kartu za neuveritelnych, otrasnych 4000,-Sk?! Musel by som byt fakt totalne vymeteny, aby som Skylinku opat namastil vrecka dalsimi styrmi tisickami! Nuz ale verim, ze slovaci su dost sprosti na to, aby na tuto hru Skylinku skocili a opat jej zacalovali tu neskutocne vysoku sumu. A co sa mna tyka... radsej nebudem mat ziadny program, ci televizor, akoby som mal tejto "firme" zaplatit co i len 1 korunu! Na tomto pripade je vidiet, ako si Skylink vazi svojich stalych zakaznikov. Jednoducho raz ste zaplatili a uz nas nazaujimate. Ak chcete vsetky kanaly, znova platte! A kde je vlastne istota, ze Skylink si opat nezmysli za par rokov vymenit karty?! A zase sa bude len calovat a calovat Skylinku, a skakat tak, ako povie Skylink... Bohuzial, to je nase Slovensko. ;P
uživatel
peto_lu
05.12.2007, 16:21.43

Tlak vyvijim na WC,ja si nestezuju nabidka multi skylink mi prijde o 500kc levneji nezli TaT,nejsem slovak a proto volim v tomto propoctu skylink ,holt vyvijej TLAK ty brouku.
uživatel
fram
05.12.2007, 16:46.59

Ach jo, to je zase vlakno ... ale VF me opet rozesmal, jeho pripevky nemaji chybu :-))) A jak to zase tem remcalum natrel ...
@TELEFONIST: neni treba me radit komu mam dat ban, ale VF to urcite nebude, ale s tebou uz si nejsem tak jistej :-)))

@satfanusik: jeste jeden takovy pripevek a ten ban mas, k*urva to staci snad napsat jednou ne ? Kdyz se ti neco nelibi, tak to nekupuj, vem si Digi a jses v pohode. Vyplakavat zde na foru nic neresi.
uživatel
007
05.12.2007, 18:49.21

@007

admin chcel som ťa poprosiť či by si mi bysvetli za čo chceš vlastne dať ban tomu satfanusikovi. Skutočne neviem akého vyjadrovania by som sa mal na tomto fóre vyvarovať. Myslel som si že ban môže niekto dostať za neslušné slová, osočovanie, nerešpektovanie pravidiel fóra. Nič také v príspevku od satfanusika nevidím.
V príspevkoch Vlada však áno.
Ako to prosím je?
ďakujem za info.
uživatel
stano1
05.12.2007, 19:59.57

@stano

Ja Ti to vysvetlím:Všetci sme si rovný,niektorý rovnejší :-/
A čo sa týka Vlada???Páni a dámy:"Starého psa novým nenaučíš"
V podstate má skoro vždycky pravdu.Až na to podanie.Nervovo slabší jedinci budú na neho i naďalej nadávať,Tí rozumnejší sa pri čítaní jeho príspevkov ticho pousmejú a pomyslia si svoje ;)
uživatel
robina2
05.12.2007, 20:31.52

@robina2

absolútne s tebou súhlasím, nerozumiem však adminovi 007. Z jeho príspevku viem že slovíčko k*urva používať môžem. S VF je to presne ako vravíš.
uživatel
stano1
05.12.2007, 21:04.38

K*urva se neříká.V Považskej B. a u nás na salaši se říká "kua"
uživatel
robina2
05.12.2007, 21:44.08

a u nás kuwa, lol. Moje žabomyší válka s VF je všeobecně známá, mě to baví, jeho asi štve, z psychologického hlediska si buduje silnou virtuální tvář, která hraničící s poruchou osobnosti. Jediné vysvětlení bohužel je, že byl odmalička šikanován, pokračovalo to na internátě a skončilo po vykonání ZVS. :(( proto ho nechte žít R^
uživatel
poky1
05.12.2007, 21:53.21

poky1

mohu potvrdit ,pri vyucovani vzdy ,,vyrusoval,,spoluzak ZVS
uživatel
fram
05.12.2007, 22:58.39

@stano1: odpoved je jednoducha: spamovani. Podivej se kolik na toto tema zalozil vlaken. A k tomu obsahu se nema cenu vyjadrovat, vyplakavat je treba u TBDS nebo u Fica:-)))

A co se tyka toho slovicka, ktereho se hned chytas, zkus ho pouzit a uvidis co se bude dit. Ty si mas brat priklad jen z pravidel tohoto fora, z niceho jineho a pak jses v pohode.
uživatel
007