Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.12.2007, 09:27.39

Čeština na Technisatu STR1

Na www.tvdigitalne.cz je v nabídce nová série příjmače již údajně s českým menu.Víte něco víc ? Díky za informaci.
uživatel
Jaros
05.12.2007, 10:42.53

RE: Čeština na Technisatu STR1

není tam čeština v Menu, ale je opraven problém se čtečkami.
uživatel
Jurin
05.12.2007, 10:52.07

Teď jsem mluvil s technikem s OMKA, který je výhradním dovozcem TechniSatů. Nyní prodávaný STR1 má kompletní češtinu.Doposud prodávané přístroje měly v češtině EPG, ale menu ne. Při prodeji těchto přístrojů slibovali, že v brzké době bude nový SW a tam bude kompletní čeština.Zatím tu češtinu ještě pro ty starší nemají, ale slíbil, že to do konce ledna bude.Jinak nový SW, který je nyní na satelitu ke stažení toto neřeší, prý něco vylepší na čtečkách a v EPG, ale zase tam vzniká nějaký problém při současném používání českých a slovenských karet.Prý mají Němci problém s tím, že dvě různé karty dekodují stejné programy.Z rozhovoru jsem vyrozuměl, že je lepší nový SW nestahovat a počkat si na ten leden.
uživatel
F123
05.12.2007, 10:56.47

Žádný problém s kartami ani čtečkami jsem nezaznamenal. Provozuji CS Link a Sky Link a absolutně bez problémů. Takže pro ty, co tam mají SW verzi (724) bych plně doporučil to tímhle přehrát.
uživatel
Jurin
05.12.2007, 11:31.56

Jurine promiň, nic ve zlým, ale toto si napsal včera a to potvrzuje to co mi řekl technik z Omka a vyvrací tvoje dnešní slova.
F123: Nic tak strašného se nestane, jen se mu budou hádat čtečky, pokud bude mít např. CS Link kartu a SKY Link kartu dohromady, tak bude čekat na přepnutí třeba na Filmbox půl minuty. Neví si to rady se dvěma stejnými oprávněními. Ten SW jsem měl a nechal jsem si to přehrát zpět a mám pokoj.
Autor: Jurin
uživatel
F123
05.12.2007, 11:53.30

Na vebových stránkách Technisatu je update SW verse 2.33.0-779c vydána 4.12.2007.Je to verse s kterou prodává Omko kompletní češtinu (dle vyjádření technika),nebo má nějakou neoficiální versi s českým menu ?
uživatel
Jaros
05.12.2007, 11:56.47

F123: ano včera jsem to napsal, ale to jsem ten nový SW (779c)ještě neměl stažený. Dnes jsem ho stáhl a vše běží bez problémů, jak jsem již popsal. Tak nechápu, co vyvrací moje slova :O
uživatel
Jurin
05.12.2007, 12:10.29

Jaros: Ne, není to ta verse. Čeština v tom není, jen v EPG
uživatel
Jurin
05.12.2007, 12:18.59

Díky za info,vypadá to,že české menu (jestli Omko nekecá) tak má neoficielně ?
uživatel
Jaros
05.12.2007, 12:23.47

Jurine, ale už naposled. Nestojí to za to plýtvat časem.
A co tato poslední věta v tvém příspěvku:
Ten SW jsem měl a nechal jsem si to přehrát zpět a mám pokoj.
Jinak jsem rád,že nový SW nepůsobí ty problémy,ale já si počkam na ten leden.
Ještě k tomu co mi řekl technik Omka.Pokud používáte jenom jednu kartu, tak si to stáhněte.
uživatel
F123
05.12.2007, 12:24.40

Jaros: to nevím, ale zkus se zeptat jich. Podle mě jim to už takhle Technisat dodává a Upgrade přes satelit se pustí o něco později.
uživatel
Jurin
05.12.2007, 12:28.38

Je to pravděpodobné.Díky všem za odpověď.
uživatel
Jaros
05.12.2007, 12:35.22

F123: Ty vo*e vůbec nevíš o co jde. Teď jsou 3 verse SW. 1. - je tovární verze (632), 2. - je SW (724) z dubna letošního roku a tu jsem měl i nahranou, než jse si to nechal před měsícem přehrát zpět na tovární versi (632) a konečně 3. - SW verse (779c) ze včerejška, kterou jsem dnes dopoledne nahrál a odzkoušel. Problematická byla ta 2. verse (724) z dubna a teď po odzkoušení tvrdím, že poslední verse ze včerejška je v pořádku. Už to chápeš? A používám 2 karty GITAL a SKY LINK. Bez problémů. Nevím jak Ti to mám jinak napsat. Jestli si ani tohle ještě nepochopil, tak už ani neodepisuj, je to s Tebou zbytečný.
uživatel
Jurin
05.12.2007, 13:30.02

Mě o tu češtinu ani tak nejde, já bych radší bral časování INFO dole pří přepínání programů, na můj vkus je to tam moc dlouho - Nebo to tam je v STR1, já o tom nevím ? Strong to má a super. Poraďte díky CES.
uživatel
CES
05.12.2007, 14:47.57

Jurin:Vlákno, ze kterého jsem tě citoval mělo tento název:
Technisaťáci Nový SW. teď !!!!! Takže každý nejenom já z toho pochopil, že tvůj příspěvek se týká toho nového SW.Nikde jsi nepoznamenal, že se tvůj příspěvek týká starého SW.Že jsi na to přišel až dnes ráno, že je úplně nový SW, to je tvoje chyba. Ještě mě napadá, že bys se mohl vymluvit, že to byla reakce na můj příspěvek o tom co píše Omko.Ale to jsi tam nezmínil, takže to logicky každý vztahoval na ten nový SW.Jen tak ještě mimochodem ,Omko tam to varování má ještě dnes,tedy dopoledne to tam ještě bylo.Jinak opravdu je toto moje poslední vyjádření k tomuto problému, protože to zde nikoho nezajímá a jenom zdržujeme. A nemusíš mě k tomu vyzývat.Je a bude to jenom mé rozhodnutí.
uživatel
F123