04.12.2007, 14:59.31 | |
majitelia starsich kariet Slovak LinkDnes som si precital clanok na tejto stranke o novej ponuke Sky link. Kedze som si zakupil pred 2 rokmy kartu Slovak Link za 4000,- Sk a dufal, ze budem mat zabespecenu bezplatnu vymenu karty v pripade rozsirenia ponuky (ak to bude potrebne) tak som sa velmi mylil.Spolocnost Sky link majitelom kariet zakupenych pred 1.3 2007 odporuca zakupit nove karty Sky link za 3990,- Sk, ak maju zaujem o prijem ceskych programov.Ked si to zratam..za 2 roky mam investovat do kariet 7990,-Sk...co znamena, ze Sky link je najdrahsi prevadzkovatel na SK. Ako sa zachovaju o dva roky...mozno skor...? Zase si pri zmene majitela spolocnosti budem musiet zakupit novu kartu? A co pri vymene kariet, kolko budem musiet zase zaplatit? |
buso |
04.12.2007, 15:05.10 | |
RE:podla mna by mal Sky link vymenit stare karty za nove a to bud bezplatne alebo za nejaky mensi poplatok. Chvala bohu, ze som kartu kupoval az ked skoncil Sky link v EMU... |
Marian21 |
04.12.2007, 15:07.14 | |
plny suhlasPlny suhlas...tak isto ja som kupil pred1,5 rokom Sk kartu a teraz aby som zase kupoval? to je doslova ODRB!!! Šak to najdrahšia spoločnost aka može bit!!!! Ešte aj UPC je lacnejšia!!! to už fakt nie je možne čo robia...len okradaju ako možu!!!! |
TELEFONIST |
04.12.2007, 15:08.31 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkSam som zvedavy....dovolat sa do spolocnosti Sky link je uz dva dni nemozne...a oficialne vyjadrenie na ich stranke este nie je.Necham sa prekvapit...aspon sa presvedcime, co je to za spolocnost...:-) |
buso |
04.12.2007, 15:10.21 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkTo sa oplati radsej investovat do Gital karty...opnuka je podstatne zaujmavejsia a karta cenovo vyhodnejsia |
buso |
04.12.2007, 15:15.39 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linkja som kartu kupoval 20.4.2006...ešte neni ani 2 roky ,podla toho mala by sa stahovat na nu zaruka 2roky!!! a mali by ju vymenit...či nie? |
TELEFONIST |
04.12.2007, 15:18.21 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linkfunkcnost karty nebude narusena...ale moznost rozsirenia ponuky nebude mozna |
buso |
04.12.2007, 15:19.13 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linkchlapci, u nás je to stejné i když v trochu jiných cenových relecích. Coby majitelé "starých" karet TaT taky musíme doplácet za to, co na "nových" kartách jde bez doplatků. Tím ovšem nechci říct, že bych s tím souhlasil ! |
Tondach |
04.12.2007, 15:22.10 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linknevadilo by mi zaplatit jednorazovo poplatok 400 Sk za prijem cesk.progr na 3 roky, ako maju moznost majitelia kariet zakupenych po 1.3 2007 . Ved si vobec nevazia zakaznikov !!! Kazdy by mal mat rovnake podmienky. |
buso |
04.12.2007, 15:38.12 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linkvšak bola výmena za 700sk kde si bol doščulka čo sa teraz rozčuluješ |
Jupi |
04.12.2007, 15:38.28 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linkteraz som in napisal email ,uvidim čo mi odpovedia... |
TELEFONIST |
04.12.2007, 15:40.28 | |
@Jupiňano bola, ale im menili stare Slovak Link karty co boli prelomene cez EMU. A vymenili im to za Sky Link, ale biele nie vylamovacie... |
Marian21 |
04.12.2007, 15:43.26 | |
Jupiano bola vymena ale tej karty sa netykala!!!!bola vymena len do určiteho čisla!!!! |
TELEFONIST |
04.12.2007, 15:56.08 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkSuhlasim s ostatnymi. Sky-linku nejde o uzivatela ich sluzby, ale iba o byznis.Tato spolocnost ponuka najmenej na svojich kartach zo vsetkych spolocnosti a pri prechode neberie ohlad, ze stari uzivatelia su z ich strany poskodzovani.Je k nicomu spolocnost, ktora nevie uniest naklady, ktore vznikli v podstate ich neschopnostou a nizkym zabezpecenim ich systemu. Skoda. Ale novu ich kartu si urcite uz nikdy nekupim. Zlata DIGI TV cv porovnani s nimi. A vraj podporuj domace spolocnosti. Vsak ta zodru z koze.Ved pri prvej vymene uz vedeli, ze bude druha vymena, mali karty pripravene. Len sa potrebovali zbavit tych, co im boli k nicomu. |
najag |
04.12.2007, 16:49.52 | |
e-mail skylinkDobrý deň,Karty sme nevymieňali. Avšak pri spustení akcie s novými kartami sme ponúkali v cene novej karty predplatné 3 platených programov . Ročné predplatné je 2.400 Sk ... takže nová karta Skylink bola k dispozícii za necelých 1.600 Sk... Skylink je produkt ako každý iný.. ak si kúpite auto bez klímy a o pol roka robí predajca akciu z bonusom za tú istú cenu aj s klímou a zimnými gumami tiež nemáte nárok na tento bonus... Ďalšou skutočnosťou je, že Vaša karta je v poriadku - sú na nej na dobu neurčitú aktivované všetky programy z ponuky v čase zakúpenia Vašej karty. Túto skutočnosť garantujeme. Veríme, že akceptujete naše dôvody a že Vám naša karta bude naďalej poskytovať kvalitnú službu. S pozdravom Skylink |
nemecmri |
04.12.2007, 16:52.34 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkPánvé, buďte v klidu. Ja som švagrovi kúpil kartu na SKY LINK 16. 2. 2007 a zaregistroval mu ju 25. 2. 2007. No nemá ma jebnúť (sorry za vulgárne slovo, ale iné slušnejšie ma nenapadá). Keď mu toto poviem, tak ho trafí šľak. |
Crescenzio |
04.12.2007, 17:07.33 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linksu to nenažrané s...e zhruba pred dvoma mesiacmi som sa informoval v predajni na sl.kartu a chceli ma obšťasniť starou bielou za 4000 sk,že iné ani nemali,čiže ak by to kupoval laik bol by nahratý |
ddd |
04.12.2007, 17:08.17 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Linkmáme 2 roky záruku , né? |
HB001 |
04.12.2007, 17:12.38 | |
HB001to myslíš ako na čo ? |
ddd |
04.12.2007, 19:33.50 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkKed som si precital vyjadrenie Sky linku k uvedenemu clanku, tak je mi z nich velmi zle....to naozaj moze napisat iba firma , ktora chce obrat ludi o peniaze...tymto vyjadrenim dali najavo, ze v buducnosti nemaju ratat zakaznici s moznostou doplnenia programov, Ked budu chciet mat viacej programov, tak si laskavo zaplatte plnu sumu.Su to naozaj zdieraci ludi. A to si hovorime europska unia.Kde je konkurencia, ktora by naucila Sky link vazit si zakaznikov.Ked si kupite auto napr. Skoda...po urcitom case Vam ponuknu odkupenie vazho vozidla a potom Vam este daju dobru zlavu na kupu noveho.A nevykaslu sa na Vas,ako Sky link...Dufam , ze vznikne vkratkom case konkurencna firma a ponukne ludom sluzby na urovni. ;P ;P ;P ;P |
buso |
04.12.2007, 19:54.47 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkKeď hackeri nalomia bios v ktorom ide biela Slovak karta tak Vám jú zadarmo vymenia za modrú.Vydržať. |
letas |
04.12.2007, 19:55.06 | |
Slovak linkbudem musiet napisat e-mail na Sky link som rad,ze mam slovak link a aj budem mat ,nic nebudem znova kupovat a premiove programy si dobijem cez cesku kartu.tak oni su tak hl--y,ze im ani nedochadza o kolko penazi budu prichadzat.no nic hlavne ako budeme obidvaja spokojny :))) |
danmikes |
04.12.2007, 22:14.04 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak Link...ja čakám na odpoveď, na môj email už niekoľko mesiacov, im je to jedno..., v zahraničí by to možné nebolo, tam kartu vymenia, pridajú bonusové kanály, ale sme na Slovensku... Rv |
Christian |
05.12.2007, 00:12.12 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkV súčasnosti neponúkame výmenu starých kariet.Je to však jedna z možností, ktorú by sme radi zrealizovali napr za určitý poplatok. Žiadame o strpenie. Skylink ...TAK TO MI DNES ODPISALI ZO SKY LINK NA OTAZKU BIELEJ KARTY |
Rapatovsky |
05.12.2007, 04:25.28 | |
Bude na bílé kartě možné přijímat STV Sport?Asi ne, co? |
Ľudmila |
05.12.2007, 06:54.52 | |
ofiko vyjadrenie zaslané mnetaktiež som sa informoval na výmenu a tu je vyjadrenie:"Stará karta sa nedá vymeniť za novú. Avšak vaša karta je v poriadku a sú na nej aktivované všetky programy z ponuky v čase aktivácie vašej karty. Túto skutočnosť garantujeme. S pozdravom Skylink" ...čo už ... ;P ;P |
stano1 |
05.12.2007, 07:40.57 | |
SkyTete"Skylink je produkt ako každý iný.. ak si kúpite auto bez klímy a o pol roka robí predajca akciu z bonusom za tú istú cenu aj s klímou a zimnými gumami tiež nemáte nárok na tento bonus..."jasne ze nemam narok na ten bonus ale vzdy si mozem klimu dokupit a nemusim kupovat nove auto z klimou a stare "zahodit"!!! boze to su argumenty :((( Rv ;P |
bedo |
05.12.2007, 07:42.36 | |
Prima?A ako to vlaste je.Je tam aj Prima za ten priplatok? Lebo na skylink.sk sa o prime nepise no tu na fore som sa docital ze fachci aj prima. |
bedo |
05.12.2007, 08:06.20 | |
RE: majitelia starsich kariet Slovak LinkSTANO1 AJ MNE PRESNE TOTO POSLALI V PRVOM MAILI CO TEBE.POTOM SOM IM NAPISAL ZE MAM ASI CAKAT KED PRELOMIA KODOVACI SYSTEM NA BIELE KARTY TAK MI POTOM POSLU NOVU KARTU.ESTE SOM NAPISAL ZE PLATENE PROGRAMI SI OBJEDNAM Z CIECH A POSLALI MI DRUHY MAIL KTORY JE TU O PAR RIADKOV VYSIE |
Rapatovsky |