![]() |
|
TV Samsung - výpadky zvukuZdravím kamarády a prosím o radu. V rodinném domě provozují 4 TV přijímače. Pozemní anténní systém je v pořádku. Úroveň signálu na jednotlivých TV je cca 65dM/uV. Před 3týdny zakoupil novou TV Samsung /model bohužel neznám/ a začaly problémy. Zvuk na této TV nepravidelně vypadává v krátkých impulsech, jakoby např. hlasatelka "spolkla" začátek, nebo konec slova. Nejvíce se to vyskytuje na programech TV Prima, 28k. Podle vlastní diagnostiky TV Samsung má signál i jeho kvalita hodnotu 100% a chybovost 0. Stanoviště TV je H.Jelení. Anténa /log-per/ je nasměrována na Č.Horu. Děkuji za názory. Za mne - reklamace. |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
@jiriksMám u jednoho zákazníka naprosto stejný problém, má také Samsung (kupovaný před cca půl rokem, novější model, přesný typ si nepamatuji)Kratičké výpadky zvuku speciálně na programech Primy (K28), občas i na ČT (K26), stanoviště nedaleko Hořic v Podkrkonoší, vysílač Krásné. Signál naprosto OK, úroveň na zásuvce okolo 65dB/uV, MER i C/N jak má být. Původně jsem si myslel, že zákaznice si tak trochu vymýšlí, ale zažil jsem to potom i osobně. Bude to reklamace. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuTahle chyba se týká modelové řady UE....7172. Samsung o ní ví a údajně je už v servisech sw záplata. Bohužel ještě není public. Zatím se to řeší reklamací a výměnou za jiný model. Dělá to pouze u dvb-t2 tuneru, sat je v pohodě. Prodejci jsou z toho už od začátku roku na prášky....koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
@jiriksTak můj model s tím samým problémem je UE 43DU7172. |
mediator12
![]() |
|
@jiriksPokud si aktivuješ PM, zašlu ti odkaz ke stažení opraveného firmwaru (přímo od Samsungu), nechci to dávat přímo sem. |
mediator12
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuSamšroty zásadně nekupuju. Je to tady pořád dokola. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousJe to tady stále stejné, někdo potřebuje poradit a místo toho se tu vždycky najde někdo, kdo rozpoutá naprosto jalovou diskuzi o kvalitě či nekvalitě nějaké značky.To, že pro nějaký typ televizoru existuje opravený firmware (který řeší nějaký problém) je spíše plus značky než než známka toho, že je to šunt. Chyba v softu se nevyhýbá žádné značce, ani té nejkvalitnější, mezi které Samsung mimochodem rozhodně patří (viz každoroční žebříčky hodnocení). |
mediator12
![]() |
|
RE: TV Samsung - výpadky zvukuCHtěl bych se jen optat,podobný problém samsung 55 nu 8002,taktéž u pozemky,všechny polské programy mají 5-8 vteřin zpoždění zvuku,na pozemce,u kablu to nedělalo,u Poda tv taky ne,jsou tam rozdíly ve frekvencích a tv je hledá až najde?děkuji/vážný problém to není/![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
![]() |