![]() |
|
karta Skylink ViaccessZdravim, dostala sa mi do ruk samostatna karta Skylink Viaccess. Zaujalo ma to, lebo myslel som si, ze existuju len bud samostatny modul, ako CAM701 so vstavanou kartou, alebo prijimace ako Samsung EVO-S a pod., kde sa tento system Viaccess vyuziva. Ja osobne mam skusenosti len so samostatnymi Irdeto kartami u Skylinku. Chcel by som si tuto kartu preregistrovat na seba. Zistil som na stranke Skylinku podla cisla, ze tato karta sa pouzivala ako karta typu Next. Volal som samozrejme aj do Skylinku a na zakaznickom centre mi povedali, ze kartu je mozne preregistrovat a tiez z nej spravit hlavnu kartu (co by bol aj moj ciel), ale nevedeli mi povedat, ci je parovana a ci by fungovala v nejakom inom zariadeni s certifikovanym systemom Viaccess Orca, ako CAM alebo nejaky box. Konkretne napr. Ellano predava CAM moduly pre Viaccess Orca. Inak ta karta bola povodne pouzivana v boxe Kaon MZ-50, ale ten je s vysokou pravdepodobnostou pokazeny (mam ho tiez).Tak sa Vas chcem spytat, ci niekto z Vas nema skusenost s tymito samostatnymi Viaccess kartami Skylink a ci je mozne to standardne prevadzkovat napr. v tych CAM moduloch so systemom Viaccess Orca? Alebo (to je ten horsi pripad) s nejakym inym boxom od Skylinku, kde by karta nebola uz integrovana a aky iny typ pripadne okrem tych prijimacov Kaon MZ-50, ak sa pouzivali aj nejake ine v Skylinku. Dakujem Vam za vsetky informacie. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
@kollepozri PM, uvidíme ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: karta Skylink Viaccessv tom boxe bola len nagravision ako virtuálna ,iný systém sa už nepredáva, samozrejme párovaná, ak sa poškodí box ,jedine ho opraviť alebo nový a bude i nové číslo , Kaon sa dá reštartovať odpojením antény, pomerne často sa dáva nový SW vidím to ked je v standby ,vypínač nemá, po vypnutí začne blikať na pár sekúnd |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: karta Skylink ViaccessUrčite to je Viaccess? Ako si to zistil?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskAk myslis tu kartu, tak priamo na nej je napisane Viaccess Orca a samozrejme ma logo Skylink zhodne s tym, ako sa teraz pouziva a aj cislo je ine ako sa pouziva na tych Irdeto kartach, co poznam. |
kolle
![]() |
|
@DuzuPriamo na stranke Skylinku som nasiel v: Centrum podpory - Dokumenty na stiahnutie - Prijimace. Tam je konkretne manual v SK pre Kaon MZ-50 a v tom PDF tesne pred koncom v bode 8.1 s nazvom Specifikacia je presne uvedene: CAS Viaccess Orca ACS6.2.3 & VMX dual CASTakze aj box by mal byt Viaccess rovnako ako karta. Potom ten novsi MZ-52 je uz so vstavanym cipom Nagravision a ten sa aj predava aktualne. Toto je ten starsi MZ-50. Schvalne som si pozeral archiv Skylinku stranok Skylinku z roku 2021 a tam je este MZ-50 s moznostou kupit ho. Pri informaciach je tam napisane: Vložená Skylink - nemusíte si kupovať extra satelitnú kartu. Takze zrejme sa predaval s kartou. Na aktualnych strankach pri MZ-52 je uvedene: Integrovaná Skylink - nemusíte si kupovať extra satelitnú kartu. |
kolle
![]() |
|
RE: karta Skylink ViaccessV CAM701 je tiež karta, ktorá behá aj v oscame. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
@kolleta karta ti pojde len v kaon MZ-50. Teoreticka moznost ako kartu rozbehat v oscame je, no potrebujes z boxu vydolovat aes, ktorym su ecw dekodovane pred odoslanim do karty a tiez aj 3des, ktorym by ti oscam dekodoval ecw vyhodene kartouSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BATak to je komplikovane, na to si netrufam. Ten Kaon aj tak asi s vysokou pravdepodobnostou nefunguje. Nevadi. |
kolle
![]() |
|
![]() |