Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

AV Pioneer VSX-921

přestala mi hrát internet. radia ( rok výroby 2011 ) Skončila podpora ? Dík za info. Jarda

VU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )

Jaran
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AV Pioneer VSX-921

Zkus AVR odpojit na 15s od elektřiny. Pokud nepomůže, zkus jiný datový kabel ( mně kdysi AVR Pioneer ztratil spojení, a kupodivu to bylo kabelem ). Podpora nevím, ale tím by to být nemělo.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

tak ani restart a výměna kabelu nepomohla. Stále : Server Error

Jaran

Tohle je běžné nejen u Pioneera. Mám Marantz, ze začátku všechno free a teď už jenom přes placené stránky radiomarantz.com. Není to moc, do 100 korun.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Mám s pioneerem stejný problém taky server error

markriz

Presne ako píše tukan. Já mám tiež AVR Marantz, najprv všetko free a potom plať. Ja používam v mobile app TuneIn Radio, nastavíš si žáner..... a cez airplay do AVR alebo cez bluetooth do autorádia keď idem autom a spokojnosť.

lemon77
Registrace: 2/2011

zkusím zítra techn. podporu - Basys a dám vědět.

Jaran

Treba sa pozrieť na stránky vTuner Internet Radio, tam sú vypísané značky, za ktoré treba platiť a je tam aj Pioneer. Platba na 1 rok je v súčasnosti 8,- USD, platba cez VISA a pod... Zadá sa MAC adresa zo zadnej strany tunera. Server je v New Yorku.
Po zaplatení príde oznámenie do mailu o platbe, rádio funguje okamžite. Mám Denon DNP 720 a tiež som platil pred mesiacom.

vw1vw
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

AV Pioneer VSX-921

Dnešní vyjádření z BaSys.cz : internet. radia na AV Pioneer nehrají ani na posledních modelech, neexistuje oficiální možnost jeho předplacení. Pokud nastane změna, pak se to objeví na jejich stránkách. Jarda

Jaran
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

Internet radia

Pokukoval som zrovna po Pioneer VSX 935. Tam pisu ze to ma TuneIN internet Radio. I ked vsetky Dolby co ponuka by som nevyuzil..

Teraz tu citam ze starsie verzie Pioneer mali vTuner a ze treba platit..
To sa nejak komplijuje celkovo toto.. :(

Hladam nieco co ma normalne (jednoduche) ovladanie internet radii, teda ze ulozim do pamate napr. 1 dajme tomu OE3. 2ka BBC radio 3ka napr. Detske radio atd a vedel by som na dialkaci prepinat len cislami..
Panasonic PMX802, co mam, to dokaze len cez TuneIn ale ako stream z mobilu ci ako to oni maju.. (na dialkaci su ciselne moznosti FAV na ulozenie ale to je take krkolome, FM/DAB+ OK, internet radio mi dal len to co som supol cez TuneIn a len na 1 predvolbu.. alebo robim nieco zle?)

Neviem ci tomu ovladaniu ako som popisal vyssie nezodpoveda asi jedine Technisat DigitRadio143 teda ma aj DAB+, FM a Internet radia (verzia bez CD). Nemam s tym Technisatom skusenost..

Mopky
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra