Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Oneplay mini sport

Zdravím, dnes mi prišla do emailu zpráva. Ať ještě vydržím u O2TV (mám předplacený Sport Premium na 3 měsíců, že mě pak převedou na speciální plán Oneplay Sport Mini. To je sice od nich pěkné, ale nenapsali za kolik a jaké sportovní programy tam budou! Nevíte někdo o tomto nějaké info, ten akční O2TV Sport balíček mi totiž za týden končí. Díky.

bat
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

@bat

To samé mám i já včetně toho oznámení a také nic o tom mini mě není známo.Končí moje předplatné asi za dva měsíce tak počkám co se bude dít.Pokud to nyní nezrušíš,tak si vezmou opět platbu za tříměsíční předplatné,ale už ne za akčí cenu,ale za plnou cenu.Takhle to proběhlo u mě. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Aha, no já zrušil to akční předplatné hned jak jsem to zaplatil (aby se neopakovala platba) akčni bylo tuším za 499,- a normalní za 1099,- Tak ted su zvědavý teda...

bat

@bat

No tak podle mě, pokud tě nestihnou poslat tu nabídku s tím převedením na ten mini do toho týdne,tak připadá možnost pouze ten jejich balík extra sport ovšem za 599,- měsíčně.To není moc příjemný tarif.Sport všechen a další desítky nesmysl.programu o které asi nikdo z nás moc nestojí. ;)

hobo

@bat

Já našel v jedné diskusi asi před měsícem toto: Mě nabídli balíček oneplay sport mini, je tam to stejný jako bylo O2 TV sport balíček premium. Jen je to o 50 Kč dražší 😂 a žádný Voyo k tomu není. Takže jsem to rovnou zrušil. Začínal jsem na 250 Kč a teď už to bude 449... Takže zřejmě nabízejí pokračovat v ryze sportovním balíčku ovšem místo 1099 za 3 měsíce tak 449 měsíčně, to je cca 1350 za 3 měsíce. I tak je to tedy o 250 za čtvrt roku a 1000 za rok víc než dosud. Ale ten tarif je neveřejný a pouze pro stávající předplatitele sport premium a bez možnosti přerušení platby. Možná ho časem nabídnou veřejně v rámci nějaké akční nabídky pokud bude odliv stávajících klientů velký, nebo na podzim při startu fotbalové ligy. Jinak jsem na tom stejně, příští týden mě končí tříměsíční předplatné, mělo by se snad ještě obnovit, když v emailu píšou, že dají měsíc předem vědět. Pak bude na vybranou buď měsíční platba asi těch 449 jen mini sport, nebo klasický tarif nebo skončit.

vlah
Registrace: 9/2017

@bat

Pokud ti dělají změnu v ceně, měli by ti poslat novou smlouvu, kde bude jasné jaký balík a za kolik budeš platit. Jinak na stránce "mojeO2"najdeš taky jejich ceník. Nejlíp je tam zavolat a domluvit si to přímo a do 15ti minut máš smlouvu v emailu.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@vlah

Jo taky jsem někde viděl že někoho převedli na tento balíček, ale není tam žádné Voyo, jen to co bylo ve Sport premium, ale dražší o 50 korun a nemožnost zaplatit 3 měsíce

Je to prostě snaha aby si lidi aspoň zaplatili ten balíček Extra Sport za 599+rodinné sledování 99

jean55
Registrace: 11/2018

Uvědomte si ... že O2

koupilo vysílací práva na český hokej za balík a za český fotbal (liga + pohár) dalo taky nesmyslné peníze, aby nagelované hlavy měli na porsche a přitom neumí stopnout balón a přihrát ... tak se zdražuje ... plus je k tomu Voyo, jestli chcete nebo ne ...

Dříve O2 Sport Premium (pouze cca 10 sport kanálů) bylo za 299 + Voyo za 160 = 459 Kč

Teď máte více tv kanálů + Eurosport 1+2 a Voyo = 599 Kč

Kdo má od nich net nebo se dostane přes 600 Kč ... může mít slevu 100 za net + 300 od Air Bank = 600 - 300 - 100 = 200 Kč (teoreticky)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@hobo

To už bude asi lepší, kdyžtak k tej ceně 499,-kc si připlatit těch 99kc na sdílení na tři lidi. Asi poslední jediná moznost jak zachovat jeste jakžtakž rozumnů cenu. HMM :lookaround:

bat

@bat

Nemyslím že u tohoto balíčku bude rodinné sledování, u O2 Sport Premium taky nebylo, chtějí aby si lidi platili hlavně balíčky kde je víc kanálů

jean55
Registrace: 11/2018

@jean55

Jasně, tak za mě vybrat balíček, ktery obsahuje Oneplay Sport 1 a NovaSport 5. A podělit se s někým komu stačí F1 a Chance liga...

bat

RE: Oneplay mini sport

To je furt dokola. Chci to, předplatím si to, nechci to, nepředplatím si to. Tečka, hotové, vyřízené.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Chci to, ale ne z 399kc na 699kc. Proto počkam na nabidku Oneplay Sport Mini, kterou jeste zrejme provozovatel tají. To sdileni je jen pak dalši varianta. Otazka znela zda nekom uz prisla cena baliku Sport Mini. HOWG

bat

Už se ozývají zaměstnanci O2.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Kdo chce zaplatí kdo ne sere na to pes můj případ platit 200 kila za to co je z poloviny na anténu hromadu lidí nechce nebo zvolí jinou Iptv. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@bat

"Pokecal" jsem si s virtuální asistentkou. Jaké programy jsou v těch "nejméně 8", ptám se. Odpověď neurčitá, vyhýbavá, s použitím vágního termínu " je známo, že". Odpovídám, že cena je ale už teď známá, takže za co přesně je?. A opět jako mlýnek, 8 programů...tak jsem ji poslal někam. Jo, je jí líto, že mi nemohla vyhovět. Byla by to sranda, kdyby to nebylo smutný.

stippy
Registrace: 2/2014

@vlah

Jenom dotaz.Ten nový balíček mini,pokud mě na něj převedou, je bez možnosti přerušení nebo spíš zrušením předplatného?To jsem tedy nepochopil. ;)

hobo

@hobo

Tak snad to jde zrušit tu platbu ne??

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@bretah

moje řeč.
Ty balíčky vůbec nechápu. Pivo stojí 60 korun, tak nevím proč přemejšlet o stokoruně.
Přišla mi Fa na 1050,- Kč, je v tom optika 250/250 + OnePlay Max + rodinné. Pustim si co chci kdy chci, to samý děti, všechno maká jak má, nemusím se o nic starat, prostě komfort. Ty balíčky stejně jako časově omezené sledování na měsíc a všechny ty další hov***ny co si lidi navymejšlej-zrušit, zbytečně to zatěžuje administrativu a v endu to všechno podražuje. Mě dojde jednou za měsíc faktura, za rok jsem tam ani jednou nevolal a pohodička. Co se zákazníkem, který neustále volá a otavuje a stěžuje si, nejradši by byl aby mu pustili jednou týdně fotbal na 2 hodiny za pár korun. Sport, minisport . . .Vyhodit, odpojit, zrušit, dát na blacklist a nekomunikovat.

MMorous
Registrace: 10/2019

Já chodím v Práglu na tankový staropramen 10 za 36 kč a ještě v restauraci se může kouřit... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@MMorous

Asi si je musel hondně prosit,aby Ti snížili cenu a k tomu přejit k air bance :))) :laughing:

Prosat
Registrace: 8/2005

@MMorous

A ještě k tomu blacklist :)))

Prosat

@hobo

Vzhledem k tomu, že to nyní není klasický veřejný tarif tak nelze objednat, takže když někdo přeruší předplatné tak už si ho prostě nijak znovu neobjedná ani nezaplatí.

vlah
Registrace: 9/2017

@Prosat

Na kolenou a sepnutýma rukama. Jinak to asi lidem jako ty nevysvětlíš.

MMorous

@MMorous

Jestli tam zaměstnávají techniky jak jsi Ty,nedivím se,že jim jejich služby pořádně nefungují,tak jak mají!Až šestý operátor mi vyřešil službu conect,tak jak inzerují,to nepíšu o plechové hubě!Když platím službu,tak má fungovat!Tak se nedivím,že tam stále volají,když jim to pořádně nefuguje!A k tomu ještě zvyšují ceny!

Prosat

@Prosat

No tak vidíš, jak jsi to pěkně vyřešil. Moc si se nezdál, ale šikovnej. Určitě se podělíš o poznatky, ať víme co nebrat.

MMorous
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra