![]() |
|
Bliká jen červená ledkaČest. Musel jsem udělat restart boxů a to že zálohy. Probíhalo to nějak divně... Víc jak 20 minut. K smůle byl výpadek elektriky a box se vypnul. Po nastartování už jen bliká červená ledka. Myslím že už to někteří viděli, zažili. Jak jsem četl je nutné se dostat do rescue módu, což se mi povede přes přední panel ale IP adresa se neukáže.Tudíž vás prosím o radu... Co mám dělat abych box rozchodil. Prosím, je mi 65 a tak nejraději prosím přes video nebo teamviewer.psane formy rad jsou pro mě někdy obtížné zrealizovat. Děkuji. |
gionni
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 108 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaJakou máte značku boxu |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaStalo se mi neco podobneho (Dreambox), rescue mode bez IP adresy, odbornik ho rozchodil nahranim image znovu z USB.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaDreambox 900 |
gionni
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkapoškozený bootloader s kombinací nefunkčního systému když zadáte do googlu hledat RESCUE bez IP na přední pozici by jste měl v abforu najít postup opravy ale to pro zkušené |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
GionniDrzim palce, aby sa podarilo box ozivit.. Tiez sa mi nieco obdobne stalo na VU+ Ultime4K pocas flashovania (len bez vypadku elektriny), zostal asi 15min zamrznuty na konci. Po zapnuti zasekol na logu. Pomohlo znovuprefleshovanie a chytil sa a maka stale poctivo.P.S. Pri tychto cinnostiach flashovania/obnovy image apod. VZDY pouzivam UPSku. To povazujem za nutnost.. len predsa prijimac nezere az tak moc a UPSka cca 650VA by ho udrzala minimalne 40min aj aj viac podla vytazenosti pri vypadku na tahu dalej.. teda na bezpecne dokoncenie procesu. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkatak , ten cccam sa nevydaril.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@Mopky2Vuzera s arm procesorom nemaju ziadny problem. Podobne ako u raspi je tam mala pamet s "neznicitelnym" loaderom a ten vzdy natiahne system z usb flash. Ak by si si zapojil konzolu videl by si ako hlada platny image na vstkom moznom dookola... Takze nejake vypnutie pocas uogradu ho nevie rozhadzat |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 557 |
![]() |
|
@sky59To bych zas tak netvrdil![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@amperNeviem co z toho co som napisal "by si netvrdil", vuzera nie su ako ine prijimace ktore potrebuju daky program aby sa ozivili aj to nie je iste ci sa im to podari |
sky59
![]() |
|
@amperAby som bol presny, prvy bootuje GPU a to zo 16kB ROM.... tato rom navyse nie je viditelna v adresnom priestore ARM, takze pre tieto 2 dovody vuzero nikdy nezlyha (ak sa nepokazi) preto ani iny prijimac nechcem |
sky59
![]() |
|
sky59netáraj . už to tu bolo písané , že všetky vu plus s tým majú problém , teda okrem toho tvojho . ten má zavádzač , nahraný v biose .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
FlashovanieChalani, no tak podrobne som to neskumal co ako je naprogramovane. Ja som chcel poukazat najma ze flashovanie je ako update biosu v PC a robit to bez UPSky mi pride riskantne.. a teda ak robim akykolvek update/flash, poistim to UPSkou.Gionni = zadavatel temy ma Dreambox a s tymi nemam skusenost.. Neviem ci by mu pomohlo preflashovat opat z usb, to myslim sa mu asi ani nedari spustit.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@Mopky2Upsku určitě nepoužívám![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 279 |
![]() |
|
@BrumoArm-y maju gpu s rom zavadzacomMusis lepsie citat co som napisal Mipsely neviem, pisem o armoch |
sky59
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaPro pana Brumo... Cccam se povedl. Byl zde jeden moc ochotný pán a ten mi poradil co a jak. Já mu děkuji. |
gionni
![]() |
|
@gionniBrumovi uzamkli jedno vlákno tak prišiel "močiť" do ďalšieho.Rypáci sa nezaprú. Treba stále rýpať... Úbohé... |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
@stanowatNepatříš zrovná Ty mezi rýpaly![]() |
Prosat
![]() |
|
@ProsatNo myslím že nepatrím....Len som poukázal na to že Brumo si skoro na každom lákne ventiluje svoje ego. |
stanowat
![]() |
|
@ProsatMňa obvinil z porušenia pravidiel a neviem ešte z čohoa teraz rýpe do gionniho. Myslím že aj ty si tu už dosť dlho registrovaný, tak by si mohol vedieť čoje konštruktívna odpoveď a čo rýpanie do diskutujúcich. |
stanowat
![]() |
|
@stanowatOk.už jsem Ti napsal![]() |
Prosat
![]() |
|
@stanowatOmluvu![]() |
Prosat
![]() |
|
@ProsatDik.Odpoveď si nájdeš v pm ![]() |
stanowat
![]() |
|
RE: Bliká jen červená ledkaTo jako ,že bych mohl oživit dreambox 525 dvb-t2?,2 roky už leží v šupleti-ten sám problém,svítí jen červená,byl by někdo v Havířově kdo to zvládne,za pokus zaplatím!děkuji![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 906 |
![]() |
|
@gionniTak Ti gratulujem, že sa Ti podarilo "sprovozniť" nelegálny príjem. A že si sa priznal, že v tom Tvojej uzamknutej téme si sa informoval ako zabezpečiť ilegálny príjem programov. Pán Brumo asi mal pravdu, nie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 502 |
![]() |
|
@peterskTy a j PÁN Brumo sa tu v poslednej dobe správate ako tajný agenti ŠTBZa socíku by mali z Vás "súdruhovia" radosť a dostali by ste určite vyznamenanie. |
stanowat
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
![]() |
|
![]() |