![]() |
|
Iptv stream playerAhojte. Dá sa v tomto programe urobiť favoritná skupina programov?Pól ročné predplatné mám z tadeto: https://www.usevq.com/12-months-datoo-livego-global-iptv-france-spain-nordic-europe-iptv-smarters-pro-m3u-smart-tv-mag-android-iptv-subscription-p-31073.html?login_error=email-not-found Alebo aký stream player použiť v SK alebo CZ jazyku a kde by sa dala vytvoriť favoritná skupina? Poradí niekto? Angličtinu tam nechcem. Ďakujem. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 136 |
![]() |
|
@Tamihttps://play.google.com/store/apps/details?id=de.herber_edevelopment.m3uiptvJa používam tento je aj v CZ jazyku a je to fajn. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25Dik, pozriem to potom.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@TamiZámalo ja som to našiel minulý rok na Google Play tiež nemám rád Anglický jazyk v aplikáciách škoda že tam nie je ako Český lebo polovica aplikácií je v Anglickom jazyku.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@TamiZdravím já bych potřeboval player iptv na tv samsung tzn.z samsung store nenašlo by se něco nejlépe i v češtině takových je na android hafo ale na tizen no děkuji již předem za tip. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerVšechny ty apky jsou většinou v en a jsou placené,někde jedou i free (osekané) verze mě se líbí nejlepší co jsem zkoušel IM Player![]() ![]() https://play.google.com/store/search?q=im%20player&c=apps Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 645 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoTu čo som na našiel je aj po Česky.Takže za mňa celkom prehľadna apka aj čo sa týka zadávania playlistu MP3U takže za spokojnosť a je pre boxy Homastics tv.Co je dobré. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@joe25No ja používam android box, cez tv to nemám aj keď Samsung mám. Takže to ti neporadím. Snáď sa niekto nájde kto skúsenosť má.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
TamiJa mam iptv pro |
ander1
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerMňa by skôr zaujímalo ktorá iptv playerDokáže telefónu zrkladlit zdieľať do tv (V krčme telka z internetom yotobe viem zrkadli5ť Do tv, ale moje Iptv nie.) Ďakujem |
ander1
![]() |
|
@Ander1Mne poradil službu niekto z paraboly, ale už sakra neviem kto. Aj touto cestou by som chcel poďakovať, naozaj kvalitná a široká ponuka.![]() ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@TamiJa od týchto ten istý balíček ako tyhttps://amp.usevq.com/ |
ander1
![]() |
|
@TamiVeď toTuje ten problém že súkromné správy sa mažu automaticky |
ander1
![]() |
|
@joe25Pro Samsung žádná kloudná aplikace není, pro LG je to lepší, ale nejlepší IPTV přehrávače (Android, samoozřejmě) jsou bez debat OTT TV (Navigator) a TiviMate.... vše ostatní jsou hodně chudí příbuzní |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 392 |
![]() |
|
@ander1Zrcadlit z mobilu umí IPTV pro (modrá ikona) |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 392 |
![]() |
|
ReakciaTivimate je top.... |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerVyzkoušel jsem m3uiptv bohužel po přidání playlistu se program rozjede a po 3sekundách sekne nasledně aplikace zamrzne. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
Iptv stream playerTami: jaký máš Android box? Já mám ten samý IPTV prohlížeč a ještě navíc zaplacené to rozšíření. Stroj používám Tesla XT850. Dá se taky nahrávat do cloudu a jde více obrazovek, ale favoritní skupiny se mně taky nepodařilo realizovat. Zatím to "zkoumám". Asi se zeptám na ty fav. skupiny přímo u poskytovatele. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 828 |
![]() |
|
![]() |