![]() |
|
antik a bbc,itv,c4ahoj, uz se tu neco podobneho nejaky patek probiralo, ale chtel bych se zeptat podrobneji.je mozne ziskat "oficialni" pristup na testovaci vysilani bbc,itv,c4 jakozto cech? je nutne od nich koupit box, zaregistrovat a prepnout na iptv? opravdu musim mit jejich box nebo si jde jen predplatit nejaky balicek a tim obejit koupi boxu? mam enigmu2 a archiv czsk s antiktv addonem. po registraci jsem dostal pristup na rtvs kanaly, ovsem zatim jsem do antiku neinvestoval ani korunu, ale nezdraham se nejaky balicek koupit. proto se ptam. bude stacit "jen" muj enigma2 box a balicek? otevrou se tim testy? diky moc za info! |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
@onenonSkúsil by som Kodi tv.![]() ![]() Je tam jedna aplikácia kde idú aj Anglické tv. ![]() Skús The Crew ZIP. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@onenonfunguje aj pod Archiv CZ SK v Enigme2 (mám Pulse4K), aj s britskými programami, ale pozor, v AntikSAT, nie Antik TV, ak by si mal záujem, mám 1 box od Antiku voľný, je na ňom, na rozdiel od Archív SK/CZ, možné IPTV programy nahrávať. Píš do PM ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 425 |
![]() |
|
![]() |