Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Technika

Satelit hlasom

Ahojte,

Ako som Vám písala na konci prvého príspevku, potrebovala by som niečo pre mňa jednoducho aplikovať lne, keďze ja niesom veľmi technicky zdatna, to všetko u nás doma riešil vždy priateľ...
Niekto mi poradil, ze keď zastrcim do telky Homatics Dongle G, tak môžem cez to ovládať televízor resp. Satelit a môžem takto prepínať programy v telke bez toho aby sa muselo niečo stlačiť... Vraj sú hlasové pokyny v slovenčine, ale o tom som sa veľmi nedocitala...
Viete mi teda poradiť, ci by to bolo vhodné na to co potrebujem a bolo by to aj v aj?
Ďakujem všetkým za pomoc
Nika

mdrak
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

RE: Satelit hlasom

Do telky asi NE.Na to zapomeňte! :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

To mdrak

Proč dotaz znovu?

https://www.parabola.cz/forum/topic-107318/

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

@mdrak

Napísala si, že priateľ nemôže hýbať rukami.

Síce nemám Homatics Dongle G, ale na webe je napísané:
"Ovládač má vstavaný mikrofón, ktorý je aktívny iba po stlačení a pridržaní tlačidla Google Assistant".
Takže asi nepoužiteľné v tvojom prípade.

RudoM
Registrace: 5/2020

@Kamil_k4

Lebo pani je zúfalá a v pôvodnom dotaze odpoveď nenašla ... vcelku jej rozumiem, aj keď pomôcť neviem ...
Mám Homatics Dongle, ale je to tak, ako píše RudoM, pred hlasovým povelom sa stláča tlačidlo na DO

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Existují zařízení typu Smart dálkový ovládač UFO Tuya
Dá se do něho nahrát různé dalkáče TV , sat. apod.
Tuya samozřejmě nainstalovaná v mobilu jako appka "Tuya smart".
A pak hlasový asistent zapnutý na pořád aby poslouchal ...
např. "Hey Siri" a příkazy anglicky ... , záleží jaký má mobil OS .
Ale je třeba se s tím naučit pracovat hlasem.

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec

Ešte sme sa nedozvedeli, čo je to za typ televízora... To je dobré vedieť, aké zariadenie pre ovládanie hlasom je vhodné a odskúšané.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Áno, v predošlom príspevku som veľmi nenasla to co by som potrebovala, boli mi odporučené nejaké informácie, ale väčšinou to boli aplikácie, kde by bolo treba niečo stlačiť a potom hovoriť... Ten Dongle mi poradil známy, ze isto netreba nič stláčať, na niektorej stránke bolo napísané že treba stlačiť a hovorít a inde nepísalo nič... Pýtala som sa aj AI a ta tvrdila, ze presne toto zariadenie funguje tak ako potrebujem a netreba nič stláčať... Preto som chcdns vedieť Vás názor, isto toho viete viac pripadne môžete mať aj skúsenosť...
Ďakujem ešte raz za ochotu
Nika

mdrak
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra