![]() |
|
Satelit hlasomAhojte,Ako som Vám písala na konci prvého príspevku, potrebovala by som niečo pre mňa jednoducho aplikovať lne, keďze ja niesom veľmi technicky zdatna, to všetko u nás doma riešil vždy priateľ... Niekto mi poradil, ze keď zastrcim do telky Homatics Dongle G, tak môžem cez to ovládať televízor resp. Satelit a môžem takto prepínať programy v telke bez toho aby sa muselo niečo stlačiť... Vraj sú hlasové pokyny v slovenčine, ale o tom som sa veľmi nedocitala... Viete mi teda poradiť, ci by to bolo vhodné na to co potrebujem a bolo by to aj v aj? Ďakujem všetkým za pomoc Nika |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Satelit hlasomDo telky asi NE.Na to zapomeňte!![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
To mdrakProč dotaz znovu?https://www.parabola.cz/forum/topic-107318/ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@mdrakNapísala si, že priateľ nemôže hýbať rukami.Síce nemám Homatics Dongle G, ale na webe je napísané: "Ovládač má vstavaný mikrofón, ktorý je aktívny iba po stlačení a pridržaní tlačidla Google Assistant". Takže asi nepoužiteľné v tvojom prípade. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
@Kamil_k4Lebo pani je zúfalá a v pôvodnom dotaze odpoveď nenašla ... vcelku jej rozumiem, aj keď pomôcť neviem ...Mám Homatics Dongle, ale je to tak, ako píše RudoM, pred hlasovým povelom sa stláča tlačidlo na DO |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 425 |
![]() |
|
RE: Satelit hlasomExistují zařízení typu Smart dálkový ovládač UFO TuyaDá se do něho nahrát různé dalkáče TV , sat. apod. Tuya samozřejmě nainstalovaná v mobilu jako appka "Tuya smart". A pak hlasový asistent zapnutý na pořád aby poslouchal ... např. "Hey Siri" a příkazy anglicky ... , záleží jaký má mobil OS . Ale je třeba se s tím naučit pracovat hlasem. Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: Satelit hlasomEšte sme sa nedozvedeli, čo je to za typ televízora... To je dobré vedieť, aké zariadenie pre ovládanie hlasom je vhodné a odskúšané.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 191 |
![]() |
|
RE: Satelit hlasomÁno, v predošlom príspevku som veľmi nenasla to co by som potrebovala, boli mi odporučené nejaké informácie, ale väčšinou to boli aplikácie, kde by bolo treba niečo stlačiť a potom hovoriť... Ten Dongle mi poradil známy, ze isto netreba nič stláčať, na niektorej stránke bolo napísané že treba stlačiť a hovorít a inde nepísalo nič... Pýtala som sa aj AI a ta tvrdila, ze presne toto zariadenie funguje tak ako potrebujem a netreba nič stláčať... Preto som chcdns vedieť Vás názor, isto toho viete viac pripadne môžete mať aj skúsenosť...Ďakujem ešte raz za ochotu Nika |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
![]() |