Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Oneplay - rodičovský PIN

Při přepínání kanálů pro dospělé je nutno vždy zadávat rodičovský PIN, i když se přepínají kanály, které jsou za sebou. Lze to nějak obejít, máte někdo zkušenost? Děkuji.

Daru
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@Daru

to zrejme záleží od zariadenia, ja môžem dať kde chcem a ostatné ide volno, všetke mám usporiadané podľa obsahu napr športové ktoré môžem prijímať spolu,začínajú napr, od 22 tak isto filmové ,dokumentárne, detské, a pre dospelých akurát nedávať 1,2,3,4 to trafí hocikto, ja tam mám Pin karty

Duzu
Registrace: 7/2005

RE: Oneplay - rodičovský PIN

Tak mi to bohužel nejde

Daru
Registrace: 10/2008

bohužel se musí pokaždé zadat pin. obejít to nelze

Pavel1975
Registrace: 4/2016

najvhodnejšie je dať pre decká daľší box k ich TV a navoliť progr. len pre ne ,lebo raz zabudneš vypnúť a vidia všetko

Duzu

aj ked podľa mňa tým nikomu neublížia, horšie je ked pozerajú vraždenie a potom násilie v školách

Duzu

@Duzu

Dobrý den. Prosím Vás můžu se zeptat jaký přijímač používáte? A když si seřadíte stanice podle svěho, tak se Vám tyto stanice i postupně přečíslují?
Já totiž používám ten jejich krám (který teď někdy normálně opravdu zanechává na zrovna spuštěný stanici dole takový šedý pruch v kterým bývá informace o pořadu. To sice po nějakým čase zmizne, ale obraz je v tomto pruhu normálně dál šedý a nepomůže nic jinýho než restart toho krámu! Ale to je jiný případ)
Jen se chci zetat, jestli když si třeba stanici ČT Sport přesunu na pozi č.6 jak jsem zvyklý (místo stávající pozice č.55) tak dojde opravdu k jejímu přepsání na č.6? nebo bude dál jen "jakoby" šestá v pořadí, ale číslo bude mít furt č.55?
Já nechápu proč to ty jejich šroty neumí??? Děkuji.

jexxx
Registrace: 11/2006

@jexxx

jeden mám original Skylink Kaon 52,napevno len Skylink tam sa dá vytvoriť obľúbené i pre viacerých , nové naladí cez fatscan to je základné nastavenie, cez menu sa vytvorí obľúbené akurát si musíš vybrať len tie ktoré idú v balíčku,tam bude zvlášť číslovanie dá sa zmeniť poradie kde chceš s tým prijímačom nejde nič iné lebo má virtuálnu kartu je priamo v boxe a druhý mám Amiko s motorom tam ide uložiť poradie aké chceš ,ten vie stále všetko možné

Duzu

Mluví se o oneplayHD pin... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Duzu

Ale jak píše p.Fanyn já se bavím o oneplay (bývalá O2Tv) tak jak bylo založený vlákno. Mě nezajímá Skylink!
Mě zajímá jestli a jak se chová přijímač (jiný) než ten jejich v tyto aplikaci, protože to co vytvořili je možná trochu posun, ale rozhodně to není pořád to co bývala první aplikace než přišli s tou (no nechci být takto po ránu sprostý) verzi 2.0. ...

jexxx

@jexx Já mám apk one play v homatic boxu a vlevo na liště je kolonka program po kliknutí ok se to seřadí od čísla 1 a až po poslední a pak šipkou nahoru 2x kde se otevírá filtr kanálu od všechny až slow tv a vpravo nahoře je nastavení oblíbených kanálů a tam se určí pořadí těchto kanálů. Číslo jím zůstane a kolonka filtr se potom přepne ze všechny kanály na oblíbené kanály. Jak je to u o2 boxu nevím ten teď nemám doma má ho synátor.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Daru

Rodičovský pin bývá obvykle 1111, na novém OnePlay přijde pin do emailu, změnit se může v nastaveních. Pin je vyžadován při každém novém spuštění

MMorous
Registrace: 10/2019

Taky jsem chtěl ten PIN nějak vypnout ale na chatu mě sdělili že to nejde a nedá se s tím nic udělat. Podle mě je to pěkná blbost,dřív stačilo zadat PIN jednou a už se mohlo přepínat mezi kanály bez dalšího zadávání.

popopopo
Registrace: 4/2010

@Fanyn

Ano, u toho jejich boxu/šrotu se taky dá seřadit stanice po sobě jak chcete po kliknutí na tu ikonu vpravo nahoře. Problém je ale pořád to, že nedojde k jejich přečislování a to je po podle mě úplná zhovadilost! Potom vypadá můje seznam stanic např. 2,3,1,4,14,55,33 atd. ;P

jexxx

@jexxx

tak isto je to i na tom od skylink je to len z ktorej pozície zo základného nastavenia to ide ale obľúbené už má vlastné číslovanie,
Amiko má už v podmenu kolonku zmena prístupu tam je základné heslo 0000 následne sa dá zmeniť a znova potvrdiť a už sa dá otvoriť len novým heslom, ak by ho niekto zabudol ide to vynulovať len novou inštaláciou základné nastavenie, následne sa pridajú v dašom kroku ktoré programy z ktorej družice chem povoliť či zakázať a dať heslo potvrdiť a ostáva to tam pokiaľ sa nezmení

Duzu

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra