![]() |
|
Nelze se připojit do Dreamboxeditnelze se připojit do Dreamboxedit a zkoušel jsem i E-Channelizer a Dreamset. Výsledek pořád stejný, špatně přihlašovací jméno a heslo.Sat receiver ZgemmaH9combo, open ATV 6.4, router TPlink a PC Win11. Připojení kabelem. PC vidí v síti zgemmu a zgemma vidí PC, v routeru jsou taky vidět včetně přidělených IP adres, do prohlížeče dám IP adresu zgemmy a bez problému mi najede OpenWebif. A to je všechno. Přidělování statické IP adresy taky k ničemu nevede. Od instalace a nová instalace bez výsledku. Pořád dokola problém s username a password. Přihlašovací údaje notoricky známé, root a dreambox. Už se to tady několikrát probíralo, ale řešení jsem neviděl. Prohledával jsem internet kde jsem našel jednoho člověka, který řešil totožný problém a dokonce pak i napsal, že vyřešeno, ale jak nezmínil. Nemáte někdo rady kde dělám chybu? Díky za případné rady. |
zahrada
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
DreamboxeditV DreamboxEDIT mám v default nastavení root root.Funguje to jak s OpenATV,tak s DreamOs.Jen je nastavený rozdílně PID cache formát.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
RE: Nelze se připojit do DreamboxeditCo si este pamatam tak default pre E2 je username root a heslo ostava prazdne. Ak si ho teda nezmenis.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Nelze se připojit do DreamboxeditNa Zgemmě H9 TWIN SE mám root root. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
BingoPánové díky všem co jste odpověděli. Správně je root, root. Musim se sebekriticky přiznat k tomu, že tohle mně nenapadlo. Aby username a password byly totožné![]() ![]() Ještě jednou dík ![]() |
zahrada
![]() |
|
Nelze se připojit do DreamboxeditEšte doplním,že aj Octagony majú meno a heslo rovnaké,teda root rootOctagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 952 |
![]() |
|
RE: Nelze se připojit do DreamboxeditCo si pamatuju, tak při instalaci OpenATV je jméno "root" a heslo se musí zadat přes menu, jinak se do STB přes Dreamboxedit ani Total Commander nedostanete: Většina asi dává heslo "root"DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: Nelze se připojit do DreamboxeditZkus root a heslo: zgemmaVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Nelze se připojit do DreamboxeditPokud jsi vycházel z čistého sw a pak to doplňoval tak od open atv 6.4 se musí dávat dávát root a password buď tvůj a nebo náhodné vytvořeným heslem v boxu pomocí žlutého tlačítka v menu síťového připojení. To se musí potom uložit. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 420 |
![]() |
|
Už vyřešenoještě jednou díky za všechny odpovědi. Správně je root root.Mně mátlo to, že všechny editory upozorňovaly, že jak username i password je špatně. Ale špatně bylo vždy jen heslo, přihlašovací jméno bylo OK root. |
zahrada
![]() |
|
![]() |