Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Konec Digital, vracení přeplatků

Na konci Dubna ma byt oficialne ukonceno serpo ktere uz sest let neexistuje. skylink pred mesicem rozesilal email ze dnes 28.3. zacne vracet preplatky z nevycerpaneho predplatneho serpo do kreditu zakaznickeho uctu. je uz temer poledne a nic se nedeje. zapomneli na to, zrusili to, rozmysleli si to, nebo co se deje ze se nic nedeje.
a to se tyka jen zivych karet. a co bude s temi mrtvymi, to si nechaji pro sebe nebo az nekdy na buduce ???
mate nekdo nejake informace k tomu ??? dekuji

Bohemia cz
Registrace: 3/2022
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Konec Digital, vracení přeplatků

A co ti řekli na lince?

zzz
Registrace: 1/2006

@Bohemia cz

Nieco by o tom mohol vediet Skylink. Aspon odhadujem... :-)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

ptal jsem se v pekarstvi, a rikali ze rohliky v Pondeli budou, a toho bych se drzel, ale Skylink nevi vubec nic. a soucasna situace-svevolne my zrusili muj predplaceny balicek, vubec uz se v zakaznicke zone neobjevuje, kredit my nevratili, a v tuto chvili my jede volne vysilani, takze to je presne tak jak nechci, oni si proste delaj co chtej. :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

preco mam ten pocit ze zas len kecas, nikam si nevolal a zas len chces rozduchat hejt proti Skylinku ? :)))

Mikes11
Registrace: 7/2023

Taky jsem na to zvědavá, zatím se nic neděje.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

Ja sa ospravedlňujem že nemám v tom jasno, ale čo je ten balík Digital a ako sa dal vtedy predplatiť? To bol ex-Servisný poplatok? Ak hej tak neprenášajú na Mini? A ako to bude keď máš napríklad HBO, bude iba HBO alebo aj nejaké stanice naviac ako sú teraz? Ďakujem za odpoveď

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

Píšou: Nevyčerpaná služba Servisní poplatek
Vážený zákazníku, k 1. 5. 2021 došlo ke zrušení konceptu Servisní poplatek s nabídkou programů balíčku Digital.Dopředu uhrazené předplatné za Servisní poplatek Vám uložíme 28. 03. 2025 do kreditu.Peníze z kreditu můžete kdykoliv využít k předplacení jakéhokoliv balíčku z naší aktuální nabídky. Váš Skylink

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

@marpo313

ano digital je serpo. a prenos ze serpo nebyl v pmanu, napsali ze to vrati dnes do kreditu, ale zrejme jim doslo ze jsou to tezky prachy ktery nemaj, a ty preplatky se tykaji statisicu karet, ted hrajou mrtvyho brouka, a nic nevratili, a ty dalsi otazky okolo programu nejsou schopny zodpovedet, to uz jsem se ptal pred tim mesicem, a oni proste neodpovi a jen opet mlzi. uvidime co bude, ale zatim se nic nedeje.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Už je 29.3? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@marpo313

Ahoj ja mám HBO balík od Skylinku a tam idú aj stanice od balíka Digital čiže Základné Slovenské a České stanice ostatné už nejdú minule už nešlo v Live tv Viasat History s balíkom HBO ale to nevadí.
Ale ide ešte aj Travel XP.
Síce satelit od nich nepoužívam ale Live tv som nechal na starú SAT kartu aby mi ju nevypli.
Live tv mám grátis.Za balík platím 8,90€

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@marpo313

Samozrejme MAX mám grátis ale jedine čo má tam oslovilo sú dokumenty bez reklám takže je to ok.
Len by som chcel vedieť kde by sa dal pozrieť kanál Motortrend Italia?
Mňa strašne bavilo pozerať tie relacie ako stávali autá na DTX žiaľ škoda že to skončilo.
Mám iba v Anglickej verzii pre USA ale mám radšej na dokumenty Taliansky jazyk ako anglicky dá sa to pozrieť niekede na nete? Lebo na 5W to nechystám lebo tam je iná modulacia 16APSK a tu v prijímači nemám. Rv

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@Bohemia cz

Co blaznis, ved tie peniaze ti neposlu na ucet, ale mozes ich vyuzit iba na ine balicky. Takze je uplne jedno ci tie peniaze fyzicky maju alebo nie. Na to aby ti ich vratili do kreditu nepotrebuju ani korunu.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@petersk

ano uz je 28.3. predstav si to, zrejme se nemodlis, nebo sis myslel ze me nachytas na tvuj nesmysl ? 😂

Bohemia cz

@black13a

do kreditu, ale to neudelali,

Bohemia cz

Otázka na balík Digital

Ďakujem všetkým za objasnenie a odpovede.

marpo313

Konec Digital, vracení přeplatků

Já mám 2 karty s digitálem,zaplacené do 11.11.2026,je tam info o ukončení,o uložení předplatku,šul/nul,a dnes ještě běží,ale finance gde nic,tak nic,ani kačka jen nula.Na kartách, kde mám digitál i smart,tak ticho po pěšíně.

korkoran
Registrace: 10/2006

@Bohemia cz

Nepochopil si. Čo sa stresuješ, ešte 28.3. neskončil. A čo keď Ti to vrátia o 23:00? :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

a tomu fakt veris jooo ? jenom se snazis opet okecat svuj ulet 😂
v Patek odpoledne uz skylink nepracuje, a pres cely vikend samozrejme taktez skylink nepracuje. 😂

Bohemia cz

@Bohemia cz

Ináč myslíš si, že utekajú s peniazmi do banky? :)))

petersk

@Zetor25

Ja mám oddneska obnovenú Skylink OTT lebo mi dnes skončil Antik TV mini. Oproti antiku je menej staníc (najmä mi chýba Klasik, Krimi a Cool SK), ale obrazová kvalita, kvalita aplikácie a archív je omnoho lepší Skylink ako Antik. Ale dal by som do Skylink Mini Arena Sport 2 a do Smart Sport2.

marpo313

@Bohemia cz

Už nefungujú cez víkendy? Ešte pred rokom a pol dozadu som volal v sobotu okolo 16:00 do Skylinku a zdvihli mi to.

marpo313

@petersk

venuj se laskave tematu o kterem evidentne vubec nic nevis 😂👍 ty umelce

Bohemia cz

@marpo313

Na stránke maju uvedené od 08:00-18:00 aj v cez víkendy.

Zetor25

Čo sa týka komunikácie a informovania zákazníkov v akomkoľvek smere Skylink zlyháva na plnej čiare. Aj čo sa týka vrátenia preplatku za servisný poplatok ku dnešnému dňu. V zákazníckej zóne po kliknutí na položku "chcem vedieť viac" (o vrátení preplatku do kreditu) sa nič neudeje, žiadne ďalšie info, len mi to ukáže ktoré služby a do kedy mám predplatné! Vyzerá to, že Skylink už zabalil aj pridávanie akýchkoľvek nových staníc do satelitnej ponuky, prípadne preklopenie niektorých zaujímavých staníc z SD do HD... Uvidím, či po 16 rokoch nepôjdem inému operátorovi, mám predplatené služby do 30.7. Som zvedavý čo dovtedy porobia.

Palo232
Registrace: 6/2023

@Palo232

Som jediný kto nemá problém so Skylinkom v komunikácii?Lebo ja som všetko hneď vybavil u nich síce e-mailom ale hneď na druhý deň prišla odpoveď ohľadom zmene balíka v tej dobe ešte zo Canal + na HBO Balík aj cez Massengrer s nimi komunikujem a nikdy nebol problém len treba vedieť ako na to. R^

Zetor25
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra