![]() |
|
Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV?Zajímalo by mě proč O2 TV/Oneplay a Skylink odmítaji přidat do nabídky kanál Sporty TV, který vysílá třeba 2 fotbalovou ligu a menší české sporty, teď bude vysílat třeba i jihoamerickou kvalifikaci MS Argentina - Brazílie a vůbec je to podle mě dobrý kanál pro ty malé sporty, vzhledem k tomu že ten kanál je i v pozemním vysílání a má ho kdejaký poskytoval mě přijde úsměvné že tihle dva velcí hráči ho nemají v nabídkách, určitě nebude tak drahý jako Canal Sport nebo Nova Sporty |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV...Kazdy operator nejake stanice ma a nejake nema. Pravy dovod tu asi nezistis.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV...Proč nezavolat canal+ a zeptat se proč to nezařadí...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV...Takze ked to nevie ani Fanyn FSB, tak to asi nezistis :-)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
Jean55Pokud spolu obě strany vyjednávali, tak asi byli podmínky nevyhovující pro oba a navíc záleží o co bude mít ještě zájem získat z těchto operátoru za sportovní prava do své nabídky, zejména O2. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@jean55Tak Skylink nemá Eurosporty a Digi Canal +Šport 2 to je to isté ako u Vás Telly nemá Premier League takže niečo na Tom bude buď pýtajú za to veľa alebo sa nevedia dohodnúť na normálnej cene.![]() Žiaľ je to tak. Jeden operátor nemá to a druhý nemá to. A tento stav tu bude dosť dlho som zvedavý čo budete písať keď napríklad u nás získa práva na Premier League Apple TV som strašne zvedavy alebo Prime Video Ligu majstrov. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@jean55Zas až taký nie som aby som všetky ligy pozeral stačí mi Premier League, Bundesliga a Liga majstrov ale z tých ligových zápasov pozerám iba tie druhé zápasy od spodu tabuľky má netrápia takže asi tak.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV...Tam sa ešte jedná a nepochopiteľné je prečo nemajú Nova Sport 6...![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@jean55Sporty tv v HD kvalitě jsou zdarma v pozemáku. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV...A na tv magenta..![]() |
Fanyn
![]() |
|
@jean55Pretoze sportovych, hlavne futbalovych kanalov je v portfoliu Skylink uz prilis vela.Dufam, ze dalsi futbal Skylink do svojho portfolia neprida - lebo to by znamenalo, ze jeden/dva sucasne kanaly by museli vypadnut. A ako byva zvykom, vypadli by kanaly, ktore maju nejaku hodnotu. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
@Jean RenoTakto nepozeraj ako ja správy a máš kľud.Ja napríklad mám správy uložené az na konci zoznamu od 99 vyšsie lebo na to nemám chuť. Ale Futbal a hokej pozerám rád už sa teším na MS v hokeji 2025 ktoré budú za necelé 2 mesiace. Takže som aj rád v tedy žijem hokejom. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
Sporty TVJJ tento kanál by mohli přidat, pomalu se rozjíždí a občas je tam i něco zajímavého viz. Jihoamerická kvalifikace. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV.....lebo by za ten program operátori museli platiť dosť penazí a tie zase pýtať od ludí a aj to šírenie nie je zadarmo, o to ide.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 305 |
![]() |
|
@FI711010Mne ten kanál pripomína u nás 213 TV tiež sa zameriaval na nižšie ligy a bola tam aj Fortuna liga len škoda že to skončilo kanál nebol zlý tuším bol aj v 4K na 51E.Obcas som tam pozeral MS v hokejbale kde sme boli aj Majstri sveta v roku 2017 potom ten kanál skončil mal byť Šport+ ale nič z toho nebolo![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Nepozerat futbaly nie je riesenim.Ako pisem, zak pride novy (dalsi) futbal kanal, nieco z portfolia TV kanalov vypadne - Skylink totiz pocet TV kanalov zvysuje len zriedkakedy. A to ma hneva. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoMňa to nehnevá ja vitnam každý dobrý kanál ktorý je zaujímavý a to bol aj dôvod prečo som v roku 2020 odišiel od Skylink a prešiel k inému operátorovi lebo v tej dobe bola ponuka nič moc ešte aj Eurosporty zrušili tak som hľadal náhradu a nechal iba balík HBO s to aj stačí.Ja som spokojný.Rád si pozriem dobrý kvalitný zápas z Premier League alebo z NHL v soboty dávajú maratón na Nova Sport 1 takže som aj rád tuším od 18:00 aj o 21:30 dávajú dva zápasy za sebou. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
app TVCOMStiahnite si aplikáciu TVCOM - zameraný na nižšie ligy fotbal a basketbal, dnes je aj Detský fotbalový pohár a aj kvalifikácia hráčov na ME U19 vo fotbale.VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K
|
aramat
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
@Zetor25v čase ked by mal už prevládať fotbal dajú hokej , aj ked ten prírodný by už nešlo hrať takmer ani u nás, to isté lyžovanie prírodný sneh nikde |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
@DuzuTak lyžovanie už za pár rokov nebude vôbec ako zimný šport.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Sme dost rozdielni my dvaja.Jednym z dovodov, preco som u Skylink, je skutocnost, ze oproti inym TV operatorom maju percentualne najnizsi pocet sportovych kanalov. Inymi slovami, percentualne najmenej penazi z mesacneho poplatku za nepotrebny balast vyhadzujem prave u Skylink. Pre to ma hneva, ze Skylink tento pomer neustale zhorsuje. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoPercentualne najnizsi pocet sportovych kanalov voci ostatnym ma asi UPC. A zaroven ma pomerne vela tych "ostatnych". A zaroven asi najlepsiu kvalitu a stabilitu obrazu. Viem, ze asi nedas dopustit na satelit, ale ak mas dostupnu kablovku UPC, na tvojom mieste by som nevahal.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: Proč O2/Oneplay a Skylink nechce Sporty TV...A Brazílie dostala dostala 4 banány nebo fíky a Maradona to sledoval z nebe a už prý to komentoval...![]() ![]() |
Fanyn
![]() |
|
@Jean RenoTo bolo kedysi, keď Skylink vyradil Eurosport a zároveň nemal Canal+ Sport a Nova Sport 3,4,5.Teraz je to (u nás na Slovensku) po Telekome a Digi tretí operátor, ktorý ich má najviac a po nejakom čase určite pridá žiadaný Nova Sport 6. A Skylink je zaujímavý aj pre typ zákazníkov, ktorých šport nebaví... dá sa tam predplatiť Apple TV+ a je to naozaj kvalita. Obraz síce neponúkajú v 4K rozlíšení ako v originál appke Apple TV+, ale zvuk majú kvalitný a obraz je vo Full HD. Pozrel som si seriály Temná hmota, Entfieldský poltergeist a momentálne mám rozpozeraný seriál Silo... som veľmi spokojný so spracovaním a kvalitou tvorby Apple TV+... môžem ti to len odporučiť. Kombi+ Apple TV+ stojí 21.90€/mesiac... len o 2€ viac ako normálny balík Kombi+. Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@black13aKablovu televiziu UPC dostupnu nemam a ani nikto moj znamy, takze si to nemozem pozriet. Vnasej lokalite RD operator UPC nieje.Ale zato mam Internet cez optiku 1 GB/s (realne 897 Mbit/s) ![]() |
Jean Reno
![]() |
|
@MontevideoTak vidis, mam pravdu s tym, ze "Skylink tento pomer neustale zhorsuje".Momentalne (po nasr...srdeni sa na Skylink, ze mi preradili Stingray iConcerts do Skylink Live s mizernym zvukom) som znizil balik na Multi (15,90 Eur). Asi si na mesiac predplatim Apple TV+ a uvidim... |
Jean Reno
![]() |
|
![]() |