![]() |
|
ZkušenostiAhoj,všichni,zjistil jsem že nejdou nahrávat u Enigmi přes USB žádné I MAGE.Na USB se nic nezobrazí.Zkoušel jsem Zgemmu H7S a Gigablue UHD UE 4K a zase nic?U Zgemmy jsem zkoušel i starší Image OpenAtv 7.4.nic se neukáže.Co s tím?Díky za poradu. |
calimeros
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 26 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: ZkušenostiMas to na kluci v spravnom formate, so spravnou koncovkou atd... ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: ZkušenostiSouborový systém klíče? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
ZkušenostiMnoho let jsem stahoval z Webu mám stejný klíč a vše chodilo,jak má nedavno jsem instaloval i do Gigablue a vše šlo.Vždy stahnu v zipu a dobrý,už mám na klíči uloženo pár Image,keré před dobou chodily ted se vůbec nezobrazí. |
calimeros
![]() |
|
RE: ZkušenostiZkus OpenATV Recovery image. Flash disk by neměl být větší jak 4 GB, naformátován na FAT32. Vygoogli si postup flashnutí image. Třeba něco děláš špatně, ani o tom nevíš. Nevzdávej to po prvním pokusuDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
ZkušenostiTady zrovna nejde o OpenATV,ale třeba Openspa nebo Egami nic se nrukazuje.Myslím si že je nějaké omezení,aby nedošlo k špatnému naflešévání.U OpenATV je při změna Image Online disk Distribuce,kde jsou nainstalované dané Image,tam není problem. |
calimeros
![]() |
|
RE: ZkušenostiA ked das na ten kluc napriklad film, tak ho vidis v prijimaci ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: ZkušenostiPodobný problém som mal niekedy dávno pri nahrávaní image do VUNa nahrávanie image používam starý USB 2.0 4GB. naformátovaný na FAT-32 Nové, viac-kapacitné kľúče boli problémom. |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
@calimerosto je jedno, napřed tam dej OpenATV recovery image a pokud se podaří, tak si tam pak můžeš dát co chceš, i online, bez USBDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: ZkušenostiDříve to chodilo, teď ne a to rovnou na dvou přijímačích. Tak bych zazálohoval data z flash disku a znovu ho naformátoval podle požadovaného postupu. |
torny
![]() |
|
@calimerosTolik chytrolinů,a ani jeden neví,kde je problém, udělej si zálohu,pak na to přijdeš![]() |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
ZkušenostiMám tam OpenAtv 7.4 od Ellano a 7.5.1 nové a nic nejde. |
calimeros
![]() |
|
@calimerosZáloha jde udělat,přes modré tlačítko,atd.. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
@calimerosSetkal jsem se se stejným problémem u VU+ Zero. Pomohlo naformátovat flash disk na formát NTFS a pak znovu na formát FAT32, nakopírovat na něho nový image a pak, už šel po zapnutí přijímače nový image nahrát. Nevím jak u kterých přijímačů, ale na flash disku by měl být pouze jeden image. Ten, který tam chceš nahrát. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@john72Píšeš nesmysly a nevíš,kde má problém,může jich tam mít i deset image![]() |
Prosat
![]() |
|
@ProsatCo jsi mu poradil ty? Že má udělat zálohu přes modré tlačítko, atd.. to co je za radu?Já když nahrávám nový image, naformátuji disk na FAT32, nakopíruji na něho složku s image, vložím do USB a síťovím vypínačem zapnu přijímač. Přijímač při bootování sám nainstaluje druhý image s toho flash disku. Když ne, zjistil jsem, že je potřeba v PC naformátovat flash disk na formát NTFS, pak znovu na FAT32, nakopírovat složku s image a podruhé se image skutečně nahraje. Netvrdím, že to nejde nahrát i jiným způsobem, třeba z menu přijímače. V tom případě tam můžeš mít i dvacet různých image vybírat mezi nimi. |
john72
![]() |
|
@calimerosPostup nahratia softvéru do prijímačov Gigablue UHD UE4K :FULL enigmu so všetkými pluginmi a nastaveniami pri tomto prijímači nainštalujete klasickým spôsobom cez USB: 1.Na naformátovaný USB kľúč formátom FAT32, nakopírujte zložku gigablue v ktorej sa nachádza priečinok ue4k a v ňom inštalačné súbory enigmy. 2.Vypnite prijímač Gigablue zadným vypínačom. 3.Zasuňte USB kľúč s enigmou do USB portu prijímača (ostatné USB porty musia byť voľné!). 4.Zapnite prijímač Zadným vypínačom. 5.Po spustení prijímač prehľadá USB porty prijímača a detekuje USB kľúč s enigmou zobrazí sa na displeji hláška " IMAGE FOUND CONFIRM WITH OK ON FRONTPANEL TO FLASH!" Táto hláška trvá krátko iba cca2-3 sekundy v tomto okamihu musíte pre spustenie fleshovania enigmy stlačiť tlačidlo OK pod odklopnou časťou predného panela prijímača, alebo tlačidlo power . Počas fleshovania svieti LED na fialovo. Inštalácia trvá cca 3 až 4 minúty. Inštaláciu neprerušujte! Po nainštalovaní sa prijímač automaticky reštartuje a nabootuje s novou enigmou. |
john72
![]() |
|
@calimerosJak nahrát nové image E2 do přijímače Zgemma H7SStáhněte si firmware někde z internetu. Po stažení a uložení souboru do počítače jej rozbalte. Poté budete mít soubor s názvem [zgemma]. Uvnitř této složky byste měli mít jinou složka s názvem [H7]). Zkopírujte celou složku s názvem [zgemma] na naformátovaný klíč USB na (FAT32) Vypněte přijímač H7 pomocí bílého tlačítka vzadu vedle napájení vstup. Zasuňte svůj USB klíč se složkou zgemma (jakýkoli USB port by měl být OK). Za přední klopou (dveřním panelem) uvidíte malé tlačítko na levé horní straně. Podržte toto tlačítko (zatlačte) a současně zapněte zadní bílý vypínač. Držte přední tlačítko stisknuté a na předním panelu LCD uvidíte změna zobrazení z BOOT- USB- FLASH. Když se zobrazí FLASH, můžete tlačítko pustit. Přijímač nyní bude zobrazovat FLASH (přibližně 2 minuty), zatímco do vašeho přijímače je načten nový firmware. Přijímač se poté restartuje a zobrazí BOOT na přední obrazovce. Poté byste měli vidět svůj nový firmware nainstalovaný na televizní obrazovce . |
john72
![]() |
|
@john72Je vidět,že tomu prd rozumíš,usb vůbec nemusíš formatovat,on chtěl uplně něco jiného,ja o voze,ty o koze![]() |
Prosat
![]() |
|
@ProsatTak poraď, když tomu líp rozumíš. Směješ se jak Jojo. |
john72
![]() |
|
@john72Samozřejmě jsem mu poradil,na zbytek příjde sám |
Prosat
![]() |
|
ZkušenostiDíky za rady. |
calimeros
![]() |
|
@calimerosA? Co bylo příčinou a jak byl problém odstraněn? |
torny
![]() |
|
@tornyKdo je zvědavý,bude brzo starý![]() |
Prosat
![]() |
|
@tornyMozno sa hanbi povedat,za mal pokazeny pendrive![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@A je toZ mého gauče to tak vypadá. John72 sepsal podrobné návody, které jistě zabraly půl hodiny času, a nedočká se zpětné vazby? To je poněkud demotivující. |
torny
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |