![]() |
|
HbbTV (CT iVysilani) a VTi 15 na Vu+ Solo2Ahoj všem,od nedávna mám problém s iVysilaním na ČT - funguje jen částečně, lze pustit právě nebo nedávno běžící pořady od začátku, ale nedočkám se další obrazovky, pokud zvolím položku "iVysilani". Na jiných provozovatelech (Nova, Prima, 3Sat...) se zdá, že je HbbTV funkční. Na supportu VTi jsem nic nenašel, zdá se, že poslední aktualizace byly vydány v roce 2022. Zkusil bych jiný image, poradíte, v jakém aktuálně funguje HbbTV na ČT? |
Abrh
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: HbbTV (CT iVysilani) a VTi 15 na Vu+ Solo2Bylo to tady nedávno, dej do vyhledávače "hbbtv na openATV" a máš to. Jeden by neřekl, že jsi tady skoro 20 let.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukanSouhlas s Tebou,někteří si to odzkouší,dají si co jim vyhovuje a někteří čekají,ať jim to někdo hodí na zlatý podnos![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
RE: HbbTV (CT iVysilani) a VTi 15 na Vu+ Solo2Nemusi byt kazdy fanatik do satelitneho vysielania aby to napriklad tu sledoval kazdy den. Mozno nieco potreboval pred 20 rokmi tak sa zaregistroval a nieco potreboval teraz. Diskusne fora su aj o tom. Iba tu je s tym niekedy velky problem.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: HbbTV (CT iVysilani) a VTi 15 na Vu+ Solo2Ale ne, problém ani tragédie to není, já mu ani nenadávám, ani nic takového, jenom mu radím, že to jde i jinak a je to i rychlejší. Nic víc, nic míň.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
HbbTV (CT iVysilani) a VTi 15 na Vu+ Solo2Ahoj,Samozřejmě jsem nejdříve hledal a až pak založil vlákno. To co mi radí Tukan se týká jiné situace, kdy pod OpenATV jede HbbTV jen na ČT iVysilani a nejedou na jiných providerech. Moje situace byla jiná, někdy začátkem března mi pod VTI 15 přestalo částečně fungovat iVysilani, na ostatních providerech bylo OK. Čekal jsem radu od ochotného zkušenějšího experta, pod kterým aktuálním image jede iVysilani bez problémů. Jsem smířený s tím, že přejdu od VTI někam jinam, za poslední 2 roky tam neproběhlo vydání novější verze. Zatím jsem zkusil OpenBH 5.5.1, ale nejsem úplně spokojený, iVysilani sice jede, ale po instalaci dalších pluginů (LCD4Linux...) box nenabíhá spolehlivě a často zůstává po restartu v úvodní obrazovce. Takže prošlapávám si slepé uličky, které už možná někdo přede mnou prošel ![]() |
Abrh
![]() |
|
@AbrhMěl jsem stejný problém na Technisatu Digit, nespouštěl se archiv v IVysílání. Dnes funguje svižně bez problémů, tak možná vyzkoušej na svém zařízení, chyba byla zřejmě u ČT. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
@tornyDíky za odpověď, vrátím tam za zálohy VTI a zkusím to.Mám tam teď OpenBH 5.5.1, mrznutí po instalalaci pluginů mi zřejmě způsobuje to, že nový image s Pythonem 3 má větší nároky na prostor ve flash (mám jenom 256MB) a po přiinstalování pluginu už má 0% free. Až bude čas tak dám dovnitř SSD 60GB ze šuplíku, přesunu tam část flashe a budu pokračovat v experimentování. |
Abrh
![]() |
|
@tornyAhoj,tak opravdu byl asi problém u ČT, dneska to jede i pod VTI 15. Zůstanu u něho, i když už je dlouho neaktualizovaný, vše pro mně důležité chodí, zatím mě nic netlačí ke změně. Však to znáte - lepší je největším nepřítelem dobrého... |
Abrh
![]() |
|
![]() |